Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veselej kluk píše:
Nikdy mne nenapadlo, že se někdo může takto oddávat fantaziím, ale není to první příspěvek tady. Mám takový pocit, že to patří k ženskému psyché, podobně jako rády čtete červenou knihovnu.Co s tím?
Nic užívat si ten fantazijní život…je to super
@Anonymní píše:
Buď ráda, že máš tuhle fantazii jen s jedním a někým koho znáš. To já takhle přemýšlím nad mým terapeutem, kolegou z práce a posledně nad kominíkem, který mi přišel na chalupu vyčistit komín. A víš co ti řeknu - je to moc milé zpříjemnění všedních dní.
Takže jak už ostatní psali, pokud dokážeš stále udržet rovnováhu mezi realitou a fantazií, je to ok a nezakazovala bych si to.
To kdybych věděl, že kamkoli dojdu najde se nějaká snící…
![]()
@Veselej kluk píše:
To kdybych věděl, že kamkoli dojdu najde se nějaká snící…![]()
![]()
Jak se říká - každé zboží má svého kupce. Jen takovou potkat. A nech být, ženský jsou pěkný potvory. Ony ti neřeknou, že po pozdravu s tebou zvlhnou.
@Anonymní píše:
Rozlisit realitu samozrejme umim a ze je to neskodne a dela to vic lidi jsem uz cetla driv. Jak rikam neni to oni z nudy protoze mam napraskany ceny denale vadi mi to a chtela bych se zbavit teto konkretni a premyslet zas o necem jinem nez o jednom borcovi
Ze mi neco chybi to mate pravdu ve vztahu vse super ale manzel me moc nedoceňuje a neodivuje. Takze vim odkud vitr foukaale to se bohuzel nezmeni lip to najevo dat pry neumi
tento byl do me poblazneny..tehda.. a me to. chybi to nadbihani
kazda zenska chce byt obletovana ne
kor kdyz je to pekny chlap.
A celkove mi chybi ta pozornost mužu co byla za svobodna muj manzel. nebyl nikdy poblazneny u nas prisla.asi hned laskatakze proc atd. si dokazu vyhodnotit sama spis jak myslet na neco/nekoho jineho
Prosimtě co řešíš. Manželství máš v pohodě a fakt nemůžeš čekat, že tě průměrný český manžel/chlap bude obletovat a balit po 10 letech manželství. To ti naši bambulové neumí, nejsou k tomu od maminek vedení. A možná by ses divila, jakou fantazii má tvůj manžel.
Vůbec bych nějaké představy neřešila, užívala si je. A jestli máte s manželem hluboký vztah, tak mu to klidně při intimních chvílích řekni a uvidíš co se bude dít.
@Tardis píše:
Nejseš střelec?:-p Moc na to nevěřím, ale někteří lidi to tak prostě mají.
Tyhle ezoterický kecy mě vždycky dobře pobaví. Nic osobního.
Mam to same. Snim o sve platonicke lasce z mladi, ruzne pribehy. Jinak manzelstvi mam fajn, i kdyz se citim dost vyhorela ohledne dlouhe rodicovske. Tak asi to je pricina. Asi to ma charakter vtiravych myslenek, ale coz. S prestavkami uz mnoho let. Stydim se za to, normalni to asi neni, ale zase vim, co je realita, tak snad ok.
@Veselej kluk píše:
![]()
Jestli na te fotce jsi ty tak o tobe urcite nekdo sní ![]()
@Anonymní píše:
Prosimtě co řešíš. Manželství máš v pohodě a fakt nemůžeš čekat, že tě průměrný český manžel/chlap bude obletovat a balit po 10 letech manželství. To ti naši bambulové neumí, nejsou k tomu od maminek vedení. A možná by ses divila, jakou fantazii má tvůj manžel.
Vůbec bych nějaké představy neřešila, užívala si je. A jestli máte s manželem hluboký vztah, tak mu to klidně při intimních chvílích řekni a uvidíš co se bude dít.
Noo ale me ta fantazie pak laká a kdyz ho potkam tak ho vidim jako idealizovaneho chlapa
a v duchu doufam ze se mi zas ozve ale zaroven doufam ze se mi prani nesplni a nenapise protoze bych byla v haji
![]()
A prave moc chlapu to neumi takze ani on doma u sve zeny jen v mé hlave ![]()
@Anonymní píše:
Noo ale me ta fantazie pak laká a kdyz ho potkam tak ho vidim jako idealizovaneho chlapaa v duchu doufam ze se mi zas ozve ale zaroven doufam ze se mi prani nesplni a nenapise protoze bych byla v haji
![]()
![]()
A prave moc chlapu to neumi takze ani on doma u sve zeny jen v mé hlave
Jako to snění je normální, to klidně píšu i neanonymně. Komu se to nikdy nestalo, tak snad lže a bohužel manželstvím to nekončí. Stane se mi to klidně i když mluvím se zákazníkem na prodejně a někdy mi to proběhně hlavou i večer
Vkrade se mi do snu třeba i někdo koho potkám někde v MHD. Jenže já ty představy nemám, když je znova potkám. Přijde mi, že ty ho prostě chceš a nevím zda jen sexuálně.
@nikitice kdybych byla svobodna tak ho urcite chci.. ale ja mam silnou vuli a zasady takze jsem vdana a jsem jen u snu. Jen me. nekdy premuze ta touha zase se ozviii ale razem. doufam ze se neozve protoze by to byl.zase velky vnitrni boj
priznam se ze kdyz jsme si tehda psali a ja to ukoncila a blokla ho tak jsem to obrecela ze to musim udelat
ted o nem snim a kdyz nesnim stejne me napadne co asi dela a zda jede na dovcu atd
![]()
@Anonymní píše:
@nikitice kdybych byla svobodna tak ho urcite chci.. ale ja mam silnou vuli a zasady takze jsem vdana a jsem jen u snu. Jen me. nekdy premuze ta touha zase se ozviii ale razem. doufam ze se neozve protoze by to byl.zase velky vnitrni bojpriznam se ze kdyz jsme si tehda psali a ja to ukoncila a blokla ho tak jsem to obrecela ze to musim udelat
![]()
ted o nem snim a kdyz nesnim stejne me napadne co asi dela a zda jede na dovcu atd
![]()
Touha je svi. ě no, ale ani děti nemohou mít vše co chtějí. Pokud zloděj něco ukradne, tak musí počítat s následky a samozřejmě mohou být a nemusí. Mám pocit, že ty v tom jsi nejen spodkem.
@Anonymní píše:
@nikitice kdybych byla svobodna tak ho urcite chci.. ale ja mam silnou vuli a zasady takze jsem vdana a jsem jen u snu. Jen me. nekdy premuze ta touha zase se ozviii ale razem. doufam ze se neozve protoze by to byl.zase velky vnitrni bojpriznam se ze kdyz jsme si tehda psali a ja to ukoncila a blokla ho tak jsem to obrecela ze to musim udelat
![]()
![]()
Neuděláš nic. Leda vyrazit klín klínem ![]()
@Veselej kluk píše:
![]()
Věř tomu, že jsou ženské takové
Ať jdeš kam jdeš tak i prodavačka zmrzliny si tě představí v sobě aniž by chtěla
![]()
@nikitice píše:
Věř tomu, že jsou ženské takovéAť jdeš kam jdeš tak i prodavačka zmrzliny si tě představí v sobě aniž by chtěla
![]()
Až tak? Rovnou v sobě? A já myslel, že ženy jsou světice, fakt! ![]()
Protoze si ho pak logicky idealizuju a realita je urcite jina
platonicka laska pry prejde to by sedelo ale pres 3 roky uz je doba teda