Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to ja teda chute mam! Tak napriklad citim,ze nutne potrebuju neco snist,tak si dam jakoze jenom mrkev nebo broskev. Za pet minut mi pripada,ze z toho lehkeho jidla mam jeste vetsi hlad,tak si namazu chleba se syrovou pomazankou. Za chvilicku si ale uvedomim,ze jsem mela chut na sladky,tak si dam müsli+poradnej kolac a treba nugetu. Jenze pak citim,ze je mi z toho sladkyho divne,tak si dam neco na zneutralizovani chuti - treba kvasak. No a tak je to cely den ![]()
Ale zatim vazim porad okolo 54 kg. I kdyz brisko uz je videt:o)
Matess,tak to jsem praktikovala včera-po celý den až do pozdních večerních hodin ![]()
Liliku,ty jsi teda akční
.My budem po dovolený předělávat byt,už se těším,až se na to vrhnem,mě tohle vylepšování a zútulňování hrozně baví.No a ještě víc se těším,až to bude hotový.Ale mytí oken teda nesnášim-bléé a taky je to na nich vidět ![]()
Já teda chutě taky nemám… spíš nechutě… ![]()
A taky pachy… to je děs… dneska jsem uklízela myčku… už čistou… ale stejně děsně smrděla… a bylo… snídaně v čoudu ![]()
Matesso,cožeee??!!
Ty jsi taky pěkná chrtka
.
Já mám taky furt stejně(58),i když teda rozhodně stejně nevypadám,divný,ne?
Mě STRAŠLIVĚ smrdí myčka,nakládanej hermelín a šunka.Jinak mi nic nějak zvlášť neva
Hihi, mně nesmrdí nic a chutná mi všechno
. Až moc, jsem na tom podobně jako Matessa, slané musím zajíst kyselým, kyselé sladkým, sladké slaným a tak to jde celý den
.
Mah
Od vynechani 1.menstr. jsem asi 14 dni zvracela od rana do vecera. Neuderzela jsem v sobe opravdu nic, cely den jsem jen pila a rano snedla 3 piskoty. A to mi fakt smrdel i cerstvy vzduch! Pak se to zlepsilo,no a ja jsem zacala mit takovyhle chute
)
A ze vazim 54kg,to neni nic divnyho,prze mam teprve rok po skole,kde jsem dost sportovala a nemela cas na jidlo atd. Po diteti se to zmeni,ach jo ![]()
Ted jsem nakukovala k holkam,ktere rodily ted v cervenci. Jeeezis,ja jim tak zavidim!
Holky jsem zrzka! A jaká?! I N T E N Z I V N Í !!! ![]()
Byla jsem taková vyblitóza, barva vlasů poch…sláma, tak jsem udělala rezolutní řez. Je to teda jen ta smyvatelná barva, ale jsem teda zvědavá, co tomu řekne manža až přijde. Vyjel si na kolo brouček. Lenďa mi to teda neschválila, prý se jí to nelíbí, ale ona tomu ještě nerozumí, je malá, hloupá, nemá přehled a ještě je ke všemu klokánek, tak co může vědět.
Já teda nijaký spešl chutě nemám, spíš nechutě. Na nic moc nemám chuť a příčí se mi to, taková neustálá kocovinka jako. Nejvíc mi jedou brambory na jakýkoliv způsob a rajčata. Při Lenče jsem zbožňovala česnek a šlehačku. Smrádek mi taky vadí, ale hodně mírně. To zase při Lenče ;o) se nemohl manža ani navonět, ani používat kolínskou, nic, to bych hned blindila. Teď mi teda krapánek vadí, když chuděrka Léňa zahlásí: „maminko, už jsem se vykakaláááá!“ Tak to je občas problém. ;o)
Na druhou stranu, musím říct, že za normálních okolností jsem líná jako prasátko (už jsem to tu možná psala, ale to nevadí, aspoň si to připomenete ;o) ) a teď se mi třeba stalo, že jsem v půl desátý večer dostala tak neovladatelnou chuť na bramborák, že jsem ho prostě musela jít smažit. Nebo mě chytla taková chuť na štrůdl, že jsem musela v sedm večer utíkat do krámu koupit ingredience a upýct ho. Hrůza, hotová sebešikana.
)
Mahony jen si dej pozor a vol slova, až budeš posílat to oznámení šéfovi, protože jestli tam napíšeš: „naše miminko se narodí …“, mohlo by to s ním šlehnout …
![]()
Tak se mějte pěkně, já se jdu pokusit smýt zbytky barvy z čela, uší, krku, … kolen, kotníků, zrcadla, koberce, … ![]()
papa
Kuli,supér!
Hoď foto do galerky,taky uvažuju o barvičce,tak ať mám inspiraci ![]()
Kuli chcem fotku zrzky a bez výmluv! ![]()
Zapomněla jsem napsat to nejdůležitější…v práci už to mám taky za sebou
. Ani to nebolelo. Šéf to vzal v pohodě, prý co se dá dělat a že se to dalo čekat. Dala jsem mu za pravdu, že dělat se nedá nic a čekat se to při mém věku dalo taky
. Později bysme se prý mohli domluvit na další spolupráci…tak uvidíme.
Mahony
Co se dá dělat ,jo
?Ten je teda dobrej
.Tak vidíš,že jsi to zmákla a ani to nebolelo.Akorát teda mohl šéfík trochu juchat
,néé?
Zdravím všechny,
když jste začaly psát o chutích, tak se musím připojit. Já jsem na tom asi jako Lucci. Mám pocit že nemám chuť na nic a nemůžu si vybrat, ale pak když už jím tak si skoro na všem moc pochutnám. A taky mám pocit, že salám bych potřebovala zajíst oplatke a ten pak zase třeba sýrem a tak by to šlo pořád dokola. Ale snažím se trochu krotit. A taky jsou věcikteré mi smrdí daleko víc než předtím. Třeba když jdu někde kolem restaurace a je tam odsud cítít takový ten přepálený tuk po smažení. Brrrr.
U nás dnes svítí sluníčko, ale musím říct, že mi ani to deštivé počasí nevadilo. Rozhodně je mi daleko líp, něž když byly ty vedra. A doufám, že taková už letos nebudou.
Hezký den.
Kačka
Ja mam taky spis nechut ale kdyz se do toho pustim tak uz mi to nevadi ![]()
Mam problem ze kdyz nejim tak me pali zaha a taky mi vadi jakykoliv piti - tak do ctvrt hodiny zacne zase palit zaha. To piti mi docela vadi, nevite co na paleni zahy pomaha a muzu to v tehotenstvi?