Poradna duly
Jana Čurdová
no koukám na ceny kalhot a nevěřím, tam jim schází 1 před cenou, to není možný
Taky mě píchá pod levým žebrem u srdce, měla jsem dojem, že už to mám spočítaný, tak radši chodím bez, jenže to zas budu za chvíli vypadat jak jezevčík. Lepší ovšem pejsek s plandajícíma „ouškama“ než infarkt. Anebo že by pomohla prostě větší práskajda ?
![]()
NANE2: Bohužel já jsem z Modřic-je to kousek od Brna,ale protože nemám k dispozici auto tak je to moc cestování.A navíc my jsme hrozní spáči takže nevím ani jak zvládneme být každý den v 8h ve školce v Modřicích natož někam dojíždět.Ale snad to bude v pohodě malá se moc těší ,ale zatím byla všude jen se mnou.
Holky napište mě jak jste na tom s vlasama?Ja jsem se musela nechat ostříhat na krátko,ale stejně těžce vykouzlený účes mě vydrží 2-3h a jsem jak zmoklá slepice.
já těhule hloupá nedala kontakt
a pak že nemám příznaky těhotenství
takže http://www.toptrend.cz a dobrá zpráva pro pražandy a okolí, budou na veletrhu Móda Praha 13-15.9.2006 Huráááá
lenya jéé tak takhle mám vlasy normálně
teď je to možná lepšejší a nosím skutečně culík
KULI: Tak ten mě teď dobrý dva roky nepujde,ale uznávám.Už toho stříhání lituji.
HELIK: Já už 3× projela tam a zpátky dnešní večerní pokec a přemýšlela jsem který z těch tipů tě tak nadchl.Tak teď už tam letím.
Kuli koukám že budeme mít děti stejně narozené
Anička je 15.8.2003
lenya nic si z toho nedělej já se nechala ošmikat na kratinko týden před porodem a Anička mněla dva tatínky
Vypadala jsem jako koule s ježkem ![]()
Tak co čučíš na toptrend?
Ahojky,
Mahony : můj manžel je také jako tvůj, jakmile vidí injekci jde k zemi,takže krev mu odebírají v leže apod.
Ale u porodu byl a byl nadšenej a naprosto skvělej, vůbec mu to nepřišlo, viděl malou ve stejnou chvíli jako já a tak na vše ostatní zapomněl.
Ke druhému prý půjde určitě taky, nenechá si to prý ujít. ![]()
Moc to doporučuju, je skvělý mít ho u hlavy a vědět, že je tam ten nejbližší se mnou. ![]()
Jinak pomalu zjišťuju, že mě moje kalhoty za čínají „zrazovat“
máte také někdo ten pocit???
helik Toptrend vypadá zajímavě,na mě moc elegantní ,ale vybrat se tam dá a ty ceny jsou opravdu skělé.Všem doporučuji.
Mě naštěstí ještě všechno sedí nabrala jsem zatím jen kilo a nikdy jsem nenosila nic obtáhlé,takže zatím to jde.Hrozím se ale podzimu budu muset koupit nějakou bundičku do té mé se asi za dva měsíce nevlezu.
Musím se loučit manžel chce taky na internet.
Tak ráno PA
Ahoj holky,
pochazim ze Sumperka,ale uz 14 let se nachazim uuuplne na zapade Ceska. Ten Toptrend mi nadherne zlepsil naladu. Hned zitra tam posilam maminu,aby to tam okoukla a pripadne neco pokoupila…
Na tech vystavach maj opravdu super kousky!
A jeste pro Zanet do seznamku, je mi 33 a bydlime v Zap.Cechach.
Dobrou noc
Pajka
Ahoj holky, tak mame za sebou prohlidku a odbery na tripl test, budou vysledky za tyden az 10 dni. Bobiste je v poradku, placenta dobra, mame uz 18cm a mozna je to holcicka ![]()
Taky mame vychazky a konec UTROGESTANU JUPiiiii
Sexik mame opatrene povolenej, ale bojime se, nejdeme do toho, da se to vydrzet.
Tak krasnej vecer
Jo a Lenyo,ja jsem taky nakratko,pri malim jsem si nechala narust vlasy do culiku,ktery pak stejne tak kolem pul roku/ holt ty hormony/ zridly a od ty doby jsem nakratko. Ale musim mit vlasy trochu „zniceny“ melirem,jinak ty „zdravy“ vubec nedrzi.
Ted si nechavam vzadu na krku delsi,abych-kdyz budu opet jak vzducholod- mohla mezi lidi. Ale vrsek nakratko… Hlavne se k tomu primerene malnout a budem maminy jako lusk! ![]()
Tak pa
Pajka
Štiko,to jsou super zprávy
!!!!Parááááda!!Tak si to konečně začni pořádně užívat,holka ![]()
Jdu mrknout na ty kalhoty a pak spát,dobrou ![]()
Monika