ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1319
8.1.08 17:29

jo na kontrulu jdu na 14 dní a to už jdeme i na monitor, tak jsem zvědavá, pak už budeme chodit každej týden až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
8.1.08 17:36

Holky, gratuluju k super kontrolám :wink: Já jdu zítra, ale překvapení nečekám, myslím, že malá se neotočila, neb ji cítím tak nějak pořád stejně :roll: Holt nechce být hlavou dolů… to po mě nemá, ale tatínek je na tyhle stavy dost háklivý :lol:

A dneska nás čeká poslední divadlo před miminkem 8)

Emanko, když mě chybí ještě toho dost dokoupit… ale co, nějak to udělám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
8.1.08 18:10

Ann možná překvapí, já si taky byla jistá, že hlavou dolů není, a ouha, ona je, já si cítila furt všude jinde než jako by měla nohy nohoru. Takže uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
8.1.08 18:29

No jo, ale to by mi nesměla dělat u žeber hlavou boule :lol:
Ale dobře, budu čekat na překvápko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
8.1.08 18:49

Ahoj holky, tak jsem vám do galerky šoupla dvě fotky bříška z 37. týdne a taky náš kočárek - je už sice 8 let starý, ale po jednom dítěti a hodně prostorný a houpací, takže jsem spokojená :) A co vaše bříška??? Už jste dlouho neposlaly fotečky, tak to napravte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
8.1.08 19:07

Já na to myslím už snad týden, že bysme měli udělat aktuální fotku. A ještě mě něco napadlo - malá rada, než půjdete do porodnice, ofoťte si těhotenský průkaz, oni si ho nechají v porodnice. Teď mi třeba mrzelo, že jsem nemohla porovnávat ty údaje, co jsem měla s Bárou. A je to docela památka :lol:

Ann , ale neznamená to, že by tě nutili na císaře, ne? Jak je malá velká? :lol: Pokud nebude čtyřkilák, tak bys mohla normálně porodit prdelkou napřed, ne? Kamarádka zrovna takhle rodila před půl rokem a v pohodě - já byla před těmi 10 lety odhodlaná taky, jenže Bára měla ty 4 kg a to bych prý neprotlačila. Neboj, to není žádná velká komplikace, samozřejmě záleží na přesné poloze. A holčička další mý kamarádce se otočila správně 10 dní před porodem. Takže nic není ztraceno :lol:

Luciáši , mně teď tak strašně moc chutná a tak se cpu, že fakt pochybuju, že poslední měsíc nic nepřiberu :lol: Jak jsem doma, tak si vyvařuju, na co mám chuť, dneska jsem pekla takovou úžasnou tvarohovou buchtu s hruškama a ořechama, fakt se nešidím. Teď je mi rozhodně snažší šatit než živit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
8.1.08 19:39

Ahoj holky,
tak jsem se dneska celý den zaměstnávala, abych nemusela myslet na to, že Radek odlítá, teď jsem tu prvních pár minut sama a jsem ještě nějaká špatná, ale ani jsem moc nebulela, nakonec nejde do války a uslyšíme se každý den, tak to nebudu tak dramatizovat. Jen mi prostě bude chybět :cry:
Mám už ten kočárek, dokoupili jsme ještě pláštěnku a tašku na rukojeť a Ája vybrala autosedačku, ale mám všechno u našich, máma je hrozně pověrčivá, takže by jí kleplo, kdybych chtěla mít kočárek doma a tu autosedačku zase bude lepší mít tam, když stejně pro nás do porodnice přijedou oni.
Na zítra mi zbyla ještě jedna várka pidivěciček na vyprání, na žehlení je toho víc a ještě to musím nějak roztřídit. Postýlku mám objednanou, tak snad už jen drobnosti…
S tím srazíkem to budu mít složitější, mám být ve 14.00 s Ájou na Bulovce na rehabilitaci, to je tak na půl hodiny, pak bych mohla teprve vyrazit směr Dejvice, já jsem tam dřív pracovala, ale je to přes celou Prahu, tak počítám minimálně hodinu než bych tam dorazila, to je nejdřív půl čtvrtá, když se podaří, tak nevím, abyste tam ještě vůbec byli. Ale viděla bych vás ráda.
Ke kontrolám gratuluju, Ann, fakt se nech překvapit, já si taky byla „jistá“ :wink:
Anleo, to už to máš do nemocnice za chvilku, tak budeme držet palce.
Endy, my tu máme taky všechno křivé, žádná zeď nemá pravý úhel a přesně nejhorší problém jsme měli na jaře když jsme všude měnili dveře a futra - ten truhlář co nám to dělal se dušoval, že kdyby věděl, co to bude za pakárnu, tak by se do toho nikdy nepustil.
Emanko, bude líp, neboj, třeba je Petr taky nervozni z toho, jak se to blíží :wink:
Fyzikářko, jestli je to bílé nebo stálobarevné, zkusila bych Savo Perex.
Sandulo, monitor si pořizovat nebudu, na mně je to hodně drahé a předtím jsem ho taky neměla, předpokládám, že se zase přeladím na lehké spaní tak nějak automaticky.
Tak - jsem snad na nic nezapomněla? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
8.1.08 20:51

A nehodilo by se vám to holky ve středu ve 14 hodin? Nebo to můžeme posunout ve čtvrtek na 15 nebo 15,30 - mně je to úplně jedno, přizpůsobím se. Ale bylo by škoda, kdyby to Mose nestihla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
8.1.08 20:53

Sakra, ted se mi smazal tak dlouhy prispevek :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :roll:

Mose, sejit se muzeme az ve ctyri…

Ann, ja nevet, ze je prcek hlavou dolu, tak si taky rikam, ze pod zebrama citim hlavu a on je to asi zadecek… nejsi zadny prcek, tak tam urcite bude mit Amalka dost mista na kotrmelec pred porodem..

.. a ostatni uz se mi psat nechce.znovu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
8.1.08 20:57

Emanko, Luciasi, ja ted jim spis min, protoze mi Bedrich utiskuje zaludek a uztam na me obvykle porce neni misto…navic, kdyz se najim vecer, tak me pali zaha…

Jinak jsem nabrala 10 kg a jestli uz se posledni mesic nepribira, budu spokojena…strie nemam a tech par kilo by mohlo jit rychle dolu… doufam…Kdyz vidim, jak ted holky zapasi ve snehu s kocarama, tak se tady u nas v tech kopeckach pekne zapotim, takze telocvik mit budu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
8.1.08 21:11

Ve středu můžu kdykoliv.
Takže spíš jak můžou dojíždějící, jestli to na ně není ve čtyři v ten čtvrtek pozdě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
9.1.08 06:53

Díky za rady, zkusím to vyprat znovu o víkendu.
Blahopřeju ke kontrolám.
Včera třídní schůzka, návrat o půl 8. Ale zase poslední třídní schůzka aspoň na 2roky. A v pátek naposledy do práce, já se tak těším, že budu doma a celý den pěkně odpočívat :D .
Mažu na další lekci předporodního kurzu, pěkný den.

• Citovat
  • Upravit
Ann
9977
9.1.08 08:05

Ahoj holky břichatý 8)

Díky za uklidnění, já se tím zatím netrapím, hlavně, aby to všechno dobře dopadlo… Ikdyž někdy si říkám, že se tam kroutí statečně, že ji moc nechybí aby se otočila… je jakoby na příč… teda myslím jestli teda bojovně nepoužívá ještě packy :lol:

Kolegové z práce se těšili na přímý přenos porodu, ale divadlo bylo fajn bez újmy. A to jsem jim říkala, že se rodit nechystám a ani nemůžu, když není nachystáno.
Takže právě jsem dala prát první várku věciček :D

Sandul, já bych měla mít monitor půjčený. Doufám, že to dopadne, vím, že bych plašila, kdyby malá dlouho spinkala v klidu, tak bych se chodila dívat jestli dýchá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
9.1.08 10:11

Ann , toho já se fakt nebojím, že bude miminko dlouho spinkat v klidu, spíš toho opaku :lol:

Ten sraz - mně je to jedno, počkáme, až se ozve Anlea, jestli by jí vyhovovala radši středa dřív nebo čtvrtek ve 4. A kde je Márty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
9.1.08 10:41

Ahoj holky,
tak dnešní noc byla fakt krušná. Pořád jsem se budila bolestmi v podbříšku jako při menstruaci, bylo to fakt nepříjemné. Začínám mít trochu strach… :roll: přemýšlím o tom, jestli bude manžel doma, až to na mě přijde, jestli to vůbec poznám, až to přijde, jak dovedu spočítat ty intervaly mezi kontrakcemi, jestli ty kontrakce jsou vlastně ty jako kdyby menstruační bolesti, jak vlastně ten porod bude probíhat, protože i v noci mi bylo z té bolesti až špatně, tak jestli se mi bude chtít zvracet, a napadá mě taky, že co když z toho, jak mi bude špatně třeba při porodu omdlím…může se to stát nebo mi to bolest nedovolí? :) Já vím, jsou to blbé otázky, ale tohle mě pořád napadá…taky mě nic nebaví, s přemlouváním sebe sama zajdu do obchodu, ale jinak nevystrčím ani čumák, fakt se cítím nejlíp doma, protože začínám být alergická na otázky typu - ty jsi ještě celááá?? Tak kdy se to má narodit? A bude to kluk nebo holka? No jo, teď se rodí samí kluci…Kecy jak blázen, mě u toho tvrdne břicho a jsem ráda, že se dovalím domů a to se snažím chodit normálně, rovně a rychle, aby si někdo neřekl, že už melu z posledního, pak na schodech funím jak lokomotiva.
Mose a Sandul , je mi vás tak líto, že nemáte u sebe manžílky, já to porozuju u sebe, že toho svojeho právě teď tak potřebuju…
Fyzikářko , tak ses konečně dočkala, už budeš doma, ale stejně tě obdivuju, já bych to v té škole asi tak dlouho nevydržela, fakt jsem nakonec ráda, že jsem byla doma
Ann , držím palečky, aby se malá otočila tak jak má :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital