Poradna duly
Jana Čurdová
Emanko, jen to nejlepší k narozeninám a hlavně zdravé a spokojené miminko!!!
Endy , moc pěkné věcičky a tu horu prádla Ti nezávidím ![]()
Anlei , to je teda bříško a Alenka je moc krásná holčička!
Márty , ten kočárek je opravdu moc hezký, uvažujeme, že pak kolem půl roku prcka koupíme nějaký sporťák a tenhle je fakticky hezoučký. Na kolik Tě vyjde?
Ahoj holky..vsem hezkou nedeli..
Emanko taky se pridavam a preju vsehcno nej nej,hlavne hodne zdravicka pro oba a more sily u porodu a v sestinedeli ![]()
Jinak mic uz jsem koupila,meli ho v Kaufu v akci..uz tu na nem hopsam..pani mi doporucila prumer 75,ne na vysku,ale na vahu..a je to moc super..zadicka si krasne lebedi a dokonce mam pocit ze jsem uspala i malou,ktera od rana kope..a nebo ji uspalo to knedlo,vepro,zelo co bylo k obedu.. ![]()
Jinak ja dneska dala taky vyprat pleny a osusky..pleny mam 2 velikosti..10 tech mensich a slabsich s medvidkama,a 2 ty velky silny,jsou oznaceny jako pleno osusky,ty mam s oveckama,a pak mam 3 velky frote osusky s kupackama..tak snad to bude stacit..jeste mi zbyvaji vyprat veci do postylky…a pak to vsechno vyzehlit..takze ty hromady vypadaji asi ted vsude stejne..
K tomu zehleni..ja zehlim prevazne po jedny strane,ale nekdy to vezmu po obou..ale prej staci po ty jedny..nemame ty miminka moc rozmazlovat ![]()
Marty s kocarkem jsi udelala dobre..my teda jdeme do toho Jane Slalom Pro (tmave-modry) a mame celou trojkombinaci..cena je nejak okolo 21.000,– i s nanoznikem..maji mi ho koncem ledna poslat z prahy z detskeho ruzku…byli tam moc ochotni..
Jinak jsem se rozhodla ze nebudu kupovat vanicku,ale jen lehatko do vany pro mimi od 0-6mesicu…mame malou koupelnu a jeste mensi vanu takze jsem to vyresila takhle a navic k nam po zahojeni pupicku hned zacne jezdit pani a bude nas ucit plavat ve vane..uz se na to tesim.
Emanko, vse nejlepsi k tricatinam ;o)))))
Marty, ta barva je super, moc hezka…
Anleo, obema vam to na fotkach slusi, taky uz mas koukam poradny batuzek… Jak se ti s nim vystupuje z auta? Ja s tim vzdycky bojuju, Slavek uz nesmi jednim kolem vyjizdet na obrubnik, protoze do kopce zkratka nevystoupim ;o))
Sandul, taky u PC stridam zidli a balon… zacina me totoiz pobolivat stydka kost a na mici je to lepsi…
Slavek vedle maluje a budememit dve steny v loznici/pokojicku horizontalne pruhovane ruzovobile… Tak snad to bude Bedriska, nebo z toho bude Bedrich zmateny
Az to bude hotovy vyfotim…
EVI, jenom ten sporťák stojí 6.800,– …tedy letošní kolekce. Loňsku pořídíš i o pár stovek míň. Je včetně nánožníku. Koukni na www.spuntik.cz. A na baby-cafe mají docela dobrou diskuzi o tomhle kočárku,tak si ji přečti (jestli tedy o ní už nevíš
)Mrsknu do galerky ještě foto tý čtyřkolky, abys měla představu.
SANDUL, Jane byl můj favorit hned od začátku,ale penízky jsou penízky😉
ENDY, taťka nemusí stát ani jedním kolem na obrubníku,abych se z auta hrabala jak velryba po obědě ![]()
EVI, tak máš v galerce tu čtyřkolku ![]()
Márty, fakt moc pěkný, takže budeš mít ten bleděmodrý, ale čtyřkolku. Ten by se mi taky líbil. A kočárek Jane byl pro mě taky favoritem…ale teď kočár máme, tak až budu vybírat ten sporťák, tak se budu rozhodovat ![]()
Endy, určitě stěny vyfoť, jsem moc zvědavá!
Emanko, vše nejlepší k narozeninám.
Sandul, míč máme a je super, jen doporučuju. vaničku jsem nekoupila, mám kyblík od bráchy k Vánocům.
Překonala jsem se a vyprala jsem várku tmavých věcí pro Lukáška, hurá. ![]()
Ahoj holky ![]()
Emanko: Vše nej nej nej k narozeninám, hlavně zdravíčko a jak psaly holky: rychlý a bezbolestný porod a hodňoučký miminko
![]()
Endy: Z auta se hrabu jak slonice, no hrůza, a ještě že si můžu posouvat volant jinak už jsem s nim drhla o bříško ![]()
Teť jsem si měřila ten pupek a mám 119 cm
,měřila jsem to v místě kde byl dřív vidět pupík,ten už teť nemám ![]()
Márty: kočárek SUPER
Ta modrá je moc hezká barvička,dobře jste vybraly ![]()
Ahoj holky ![]()
Přidávám se ke gratulaci pro Emanku, vše už bylo řečeno, takže hlavně zdravíčko a lásku ![]()
Kouknu do galerky, jsem zvědavá, čím jste to zaplnily…
Jinak jsem se do toho pěkně obula a mám už vše vyprané a vyžehlené… jen jsem teda zapomněla na pučocháčky a ponožtičky a ještě mám prát věci do postýlky. Jsem se chtěla zeptat - vím, že to tu bylo, ale vlastně nevím, jak to dopadlo - praly jste fusak nebo ne?
A ještě mi připomněla Anlea ohledně toho pupíku - máte ho vylezlý? Já ještě ne a zatím to vypadá, že třeba ani nevyleze ![]()
A s tím tlakem, jsem Vám ani nenapsala, v pátek jsem byla znovu a zase hraniční, udělali mi spousty odběrů a v pondělí jdu zase na přeměření a pro výsledky a podle toho se rozhodne, snad nebudu muset do nemocnice… Ale zase bych byla pod kontrolou, jen teda nevím, kdo by to tu za mě dochystal, holt manža s mamkou by se museli posnažit ![]()
Tak pohlaďte bříška a užívejte neděle ![]()
Ann ja zatim pupik vylezlej nemam..jen malilinkato a to kdyz se hodne najim…ale kdyz lezim na zadecha smeju se,tak se mi tlaci ven a vypadato jako naspuleny rty kdyz hvizdaj..Tibi se tomu vzdycky smeje..
Jinak pres bricho mam 112cm…mereno pres pupik…
Fotky dodam nejak v tydnu a z koupim baterky do fotaku..
Ahoj maminky,
koukala jsem do galerie a opravdu moc krásný fotečky … pupíky, výbavičky i dětičky ![]()
Emanko - s tou výchovou a chlapama s Tebou naprosto souhlasím. Věřím
věřím tomu, že to zvládnu líp než kdybych vedle sebe na „podporu“
měla chlapa, který by mě spíš ubíjel.
Jinak s kočárkem - nevím jakou máš barvičku, ale já mám červenou a objednala jsem si tento týden originál tašku Quinny
z výprodeje … mají sice jen zelenou barvu, ale myslím, že se to
snad sladí. No a tento zázračný nález je jen za 590 kč a poštovné je tuším 120 KČ. Ale opravdu mi to přišlo úžasný oproti těm pálkám 1600 - 2000 kč. Nad emitexem jsem taky přemýšlela, ale pak jsem narazila na tento a bylo jasno.
Jo … a taky se přidávám ke gratulaci a přeji co nejlehčí porod a hlavně děsně moc zdravíčka pro Tebe i děťátko…
Ann - pupík mám moooc vylezlý, takže si do něj pořád píchám
No, ale
když si lehnu tak zaleze a při zakašlání a zvedání se mi vystrčí úplně
maximálně … je to celkem srandovní.
A můj rozměr přes pupík je rovných 100cm.
Sandul - já mám stejně jako fyzikarka kyblík, že prej se to miminkům
moooc líbí a taky kvůli tomu prostoru.
Navíc plánuju, že si ji budu brát s sebou do vany a chtěla jsem
pak chodit na plavání, ale nevím přesně, jak to probíhá.
To musí být vždycky ta domácí příprava?
Mějte se krásně, klidný zbytek neděle a pozdrav pro mimísky v bříškách ![]()
Emanko, chtěla jsem Ti napsat odkaz na tu stránku, kde jsem objednávala tu
tašku a teď koukám, že ji tam už asi nemají. Bylo to na www.detskyraj.cz v totalni vyprodeji.
Zkusím to ještě najít.