ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1975
14.1.08 11:40

Ahoj holky…

no tak nevim jestli mam mit radost nebo se zacit bat…ale kazdopadne Eve drzim moc a moc palecky at to ma rychle za sebou a mimiska u sebe..

Jsem vam neco chtela rict,a jak jsem to precetla tak jsem to zapomnela..

Jinak my opet tekly v noci prsa,a uz to bylo bily..asi budu mit mlika pro celou porodku..

Jinak se chystam jit dneska k sobe do bytu zehlit,jsem totiz unasich abych u nas nebyla sama a nemyslela na Tibiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
14.1.08 11:45

Tak jsem ted holky psala Eve na mobil..ale ma ho vyplej..tak bud spinka nebo uz tlaci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
14.1.08 11:49

Ahoj holky,
tak to je teda fofr. Taky držím Evě moooc pěsti ať už to mají za sebou.
Taky už bych to brala, ale ještě mám 2 zkoušky ve škole, takže by to stejně bylo komplikovany. Včera jsem zase psala do dvou do rána kritiky z výstav - hrůza.
Ann - taky držím pěsti, aby Ti to dneska na kontrole dobře dopadlo.
Mose - určitě bych raději k lékaři zavolala … za to nic nedáš a teď je opravdu důležité sledovat otoky, TK, bolesti hlavy a bílkovinu v moči.
Tak budeš aspoň klidnější, že je vše o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
14.1.08 11:49

Ahoj holky,

Evi - drzim pesti jako hrom :wink: At to dobre dopadne…

Mose, ja taky vcera desne otekla, ale zase jsem cele odpoledne stala u zehliciho prkna, tak je to asi znat…

Emanko, jak ta zprava prisla od tebe, tak jsem myslela, ze odvezli tebe 8O

Ja jeste nemuzu rodit 8O Mam objednanou pedikuru, nahradu za zmeskanou hodinu predporodniho kurzu, musim prekladat do prace, pokojik neni hotovy..... uaaaaaaa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
14.1.08 11:58

Poslala jsem Petulince SMS, tak snad da vedet…

Emanko, ted si to nepamatuju, odepsala jsi Eve, ze na ni myslime?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.1.08 12:19

ahojky holky,
uz sem zase tady!!! Psala sem uz Endy, ze nam nejel cely tyden internet, hruza, uz mi to chybelo. Ste hodnoucky, ze mate starost. Ted mi dalo praci docist vsechno, co ste napsali :D
Teeeda, tak Eva uz je v porodnici. No drzim moc moc moc pesticky.
Marty, krasnej kocarek.
A ostatni holky ste fesandy s tema briskama :lol:
Tyninku vitam. Skoda, ze uz v Brne nebydlim, mohly sme se treba potkat :lol: A jakou ze studujes tu skolu? Stejne jsi dobra i tak, ze to tak vsechno zvladas.
No jinak my sme furt 3v1, jeste chvilu musime vydrzet. Dneska jdu o pul pate na KO, tak sem zvedava, co mi doktorka rekne. Maji mi delat i poprve ten poslech, tak to bude asi na dyl.
Holky, chtela sem se vas zeptat, taky ti vasi mimouskove tak skytaji? Ti moji furt. Kazdej den aspon jednou. Teda myslim, ze to je skytani, je to takovy pravidelny, jak u narozenych lidi, tak pochybudu, ze by to byly treba jenom kopanecky. Nekdy to trva dyl, nekdy min. Rikala sem si, ze se dneska zeptam i doktorky.
U nas teda, co se tyce plinek a pidivecicek, tak uz vsechno hotovo. Jen mi zbyva preprat par ruzovych veci (mam asi jen celkem pet ruzovych vecicek, kdyby nahodou byla Misa kluk :lol: ) Ted o vikendu si chci nachystat postylky, at uz mam klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
14.1.08 12:36

Petulinko, jsem rada, ze ses ozvala.....

Bedrich ma taky cca obden skytavku, je to takove pravidlene cukani spis hluboko v brise, jemne tukani, dost rychle a pravidelne, takze nevim, co jineho by to mohlo byt… Takze asi normalka…

U nas bude mimco absolutni prekvapeni, jestli kluk nebo holka, ale veci mam 80 % modrych a jen par kousku ruzovych..... Nastesti mam od MOse pletenou soupravicku pro holku do porodky…

No nic, jdu neco delat…chci nasim odpo privezt chleba - tak dam pect do pekarny, pak o vikendu zasvinil pes cele auto, protoze jsme ho vezli vepredu, vzadu byla skrin, takze utrit, co se da a pak mam pripraveno spousta siti (rychlozavinku, zaves na skrin atd.)…

Tak pa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.1.08 12:40

joooo, a taky sem uplne zapomnela napsat. Dneska sem prvni den na materske dovolene!! :lol: ikdyz ja uz su doma tak dlouho, ze mi to ani neprijde.
Endy, dik, sem klidnejsi, ze tu skytavku maji i druzi mimiskove. Asi to bude normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
14.1.08 12:44

Evě jsem psala, že jí držíme palce a ještě se mi ozvala, že to málem stihla na ty moje narozky, ale ona, že zase má narozky 4.2. a to mám termín já a Anlea by měla jít na toho císaře, že jo? Takže aspoň jeden dáreček Eva dostane :lol: A ještě že je dobře, že Adámek už neporoste, měla přece ten odhad kolem 3,5 kg :lol:

Teď jsem četla v MF rozhovor s Alenou Antalovou, která tam napsala, že kdyby se porod dal v třetině zastavit, tak vymřeme, prý to bolí tak, že by to zastavil skoro každý. Tak to mě fakt povzbudilo :lol: No pořád asi lepší než kdyby museli rodit chlapi.

Endy , já bych na jednu stranu to taky chtěla mít z krku, ale já mám ještě takových úkolů - diář na tenhle týden mám úplně nabušený. Tak ať se ještě emánek dopeče.

Petulinkas , to jsi dobrá, že ještě dvojčata vydržela. Vyfoť nám svůj pupík, musí být úžasnej :lol: Jinak emánek škytá taky hodně a dlouho a často, chudinka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.1.08 12:48

Emanko, tobe jeste dodatecne vsechno nej k narozkam!!!! Jenom samy stesticko a hlavne zdravicko!
Par fotecek sem do galerky supnula, aji oblecky, aji sebe jako brichatce. Holky, to je des, uz mam nahore 17kg!! Se mi to ty posledni tydny nejak rychle rozjelo nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
14.1.08 12:53

Petulinkas: Tak jsem koukala na tvoje bříško a připadá mi na 2 prcky maličký, to náš Venda má luxusní obr domeček :lol:
A věcičky moc hezoučký,bude jim to moc slušet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.1.08 13:01

Anlei, ja nevim, malicky se mi nezda :-) Zvlast jak se mam jakkoliv hybat :oops: Ale prckum je tam asi docela tesno, protoze ty premety, co mi tam nekdy predvadeji, tak to je fakt sila. Jako by si to chteli nejak zvetsit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
14.1.08 13:05

Jééé, to musí bejt úžasný :lol:
A zatím to vypadá na přirozený porod?
Holky: Ještě takovej blbej dotaz: žehlily jste i ty pidi ponožtičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.1.08 13:14

No sranda to je :-) ale nekdy to teda az boli, jak se tam vrti. Jinak s tim porodem uvidim, co mi rekne dneska. Matej je furt hlavickou dolu, ale Misa je kazdych 14 dni jinak. pred mesicem mi Dr rekla, ze je sikmo, a ze to vypada na cisar, ze uz se hlavickou dolu neotoci. A pred 14 dnama byli oba dva hlavinkama dolu. Tak sem zvedava, co dneska. Ale ja bych radsi rodila cisarem. Kvuli nim, aby byli rychle venku a treba to druhy mimi se tam nejak nezaseklo.
Jinak, zehlila sem i pidiponozky. Ale jen z rubu, jako vsechno. Ale nevim, jestli to neni zbytecny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
14.1.08 13:46

Petulinkas: Neboj, oni si s Vámi v porodnici poraděj aby byly obě mimi v pořádku.
A ty ponožky, právě že mi to taky připadá zbytečný žehlit, no uvidim jak se mi bude chtít :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí