ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
431
15.1.08 15:18

Jo a dnes jsem byla na kontrole a dělali mi už i monitor srdíčka.
Byla jsem u jiné lékařky a najednou je všechno jinak . 8O :lol:
Budu chodit po týdnu a mám všechno hraniční ( TK,bílkovinu, otoky ) no plus jeden zánět na který mě minule dala paní doktorka špatné léky a to bez vyšetření a ještě nejspíš podle výsledků moči …zánět močáku, takže mám fakt radost :?
Ale monitor byla sranda… malá se před sestřičkama styděla a mrskala sebou potvůrka jen když odešli … no je to moje zlatíčko … už se na ni těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
15.1.08 18:16

Ahoj holky,
tak tlak mám v pohodě, takže asi mi ty otoky prostě budou otravovat až do konce, musím si častěji dávat nohy nahoru.

Anleo, Alenky je mi taky líto, už aby i ona měla to čekání za sebou, to je jasný, že chceš být radší s ní. Já myslím, že se pak sejdeme s miminkama, až bude trochu lepší počasí, ne?

Dneska teda fest poslíkuju, odpoledne jsem zažila krušné dvě hodinky a jak jsem jela s našima autem, tak mi ty stahy až občas vháněly slzy do očí. Už je to naštěstí lepší. Máma dneska koupila Vojtíškovi krásnou soupravu do postýlky, povlečení, baldachýn, mantinel a kapsář, to se bude kočkám líbit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
15.1.08 19:42

Hezkej vecer vsem..

Anlei nebrec,vsecho bude fajn,nebuj…ja kdyz minule cetla tvoji pripominku na malyho tak jsem taky bulela,tak se nediv ze je na tom Alenka takhle..ale nebuj az se malej narodi tak si vsichni oddychnete..hlavne bud v klidu a venuj se ted Alence..davej ji poslouchat malyho,ukazuj ji jak se ti hejbe brisko,ona se tim taky uklidni.

Jinak vcera jsem zacal masaz a tedaaaa..je to pekne hnusny,boli to a nelibi se mi to a tezko tam dosahnu..potrebovala bych nejakej vibrator :lol:

Holky chtela jsem se zeptat,taky mate rano problemy narovnat nebo naopak skrcit prsty na rukou kdyz se vzbudite..ja hrozny..div si je nelamu..

A mose,otoky mi taky zacinaji,dneska jsem mela nohy jak konve..takze jsem sprchovala studenou vodou a podkladala,a na cviceni mi doporucili machat je v dubovej vode..tak nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
15.1.08 23:11

Tak takhle vymaloval nas tatka pokojicek pro Bedricha:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
16.1.08 07:47

dobré ránko těhulky 8)

Anleo, taky mi je Alenky líto, ale musíte ještě těch pár dnlů vydržet. Jak to s ní vlastně máš, až budeš v nemocnici? Bude u babičky? Tak ať je to brzy za vámi a jak budete mít Vendu v náručí, tak se ji taky uleví… Vám všem :wink:

Tyninka, to je teda síla, že jiný doktor a vše jinak 8O Tak se nech hlídat a hlavně se nestresuj!

Mose, já nevím, včera večer jestli byly první poslíčky, ale bylo to asi jen dvakrát, tak třeba to bylo něco jiného… Ale teď beru to magnézko, tak myslím, že to to taky tlumí :roll:

A už mám doma monitor dechu. Jsem ráda, že se ke mně dostal, určo budem klidnější :D Včera jsme ho hned zkoušeli :lol:

Tak pohlaďte bříška a na srázku se mějte pěkně a těším se na fotky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
16.1.08 08:45

Ahoj tetuchy :D

ANLEI, už abyste toho mrňouska měli doma…všechno se pak uklidní uvidíš :wink:

TYNINKO, tak to teda koukám. Doufám, že se u tý první doktorky už neukážeš 8O

ENDY, tak to je hustá výzdoba zdiva! Docela by mě zajímalo, jak ten pokojíček bude vypadat, až bude úplně zařízený, musíš nám sem pak hodit foto! Ale musim uznat, že máš šikovnýho taťku!

MOSE, u vás bude okupovaná postýlka a u nás je teď největší kočičí hit vanička…celou noc v ní ten chlupatec honil špunt od vína…kde ho vyhrabal to teda nevim :P

No a jinak jsem včera byla na návštěvě u sestřenky a odvezla si ohrádku, medvídky nad postýlku, vaničku, lehátko, monitor dechu, odsávačku, ohřívačku lahví a dvě rychlozavinovačky…fakt si neumim představit, že bych tohle všechno měla kupovat 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
16.1.08 10:33

Endy, no musím přiznat taťulda je vážně šikulka, vypadá to jako tapeta, jak jsou ty pruhy dokonale rovný. Jen jsem stejně jako Márty zvědavá jak to bude vypadat komplet zařízený, já moc nejsem až na takovýhle modernosti. Takže o to jsem zvědavější. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
16.1.08 10:40

holky, v lednu se to zase hejbe.. PeZa a Sarik asi budou brzy maminy.. napjatě je sleduju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
16.1.08 10:56

Márty , já vaničku nemám, budu koupat hned ve vaně, jsem líná to tahat z koupelny, ale věřím, že by se kočkám taky líbila :lol: Špunt od vína, jo? Si teda užíváte :wink:
U nás je teď sodoma-gomora, Sisinka je v říji, takže Eman se může zbláznit a neví čí je. Ostatní holky jsou z toho taky už mimo, no a protože je to Emanova máma, tak je nemůžu k sobě pustit a budu si tu ten řev užívat ještě pár dní. Jsem to nějak nečekala, až spíš na jaře, tak jsem trochu otrávená.

Endy , líbí se mi ty barvy a taky jsem zvědavá na to, jak to bude vypadat vcelku. Já jsem letos - tedy vlastně vloni - prvně malovala byt sama a barevná stěna mi dala šíleně zabrat, takže obdivuju Slávka, je šikulka.

Ann,
já myslím, že klidně mohly, tak držím palce, ať to je jenom takhle málo.
No a zbytek už zas nevím, si to budu někam psát, nebo co :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
16.1.08 13:47

Ahoj holky,
Všem Vám děkuju za povzbuzení.
Vrátily jsme se z kontroly a mám novinku. Venda už se možná narodí příští týden 8O Jeden termín mám 17.2 a druhý 9.2, prý záleží podle kterého se budou v té nemocnici řídit tak jsem zvědavá.
Zítra musíme ještě na monitor srdíčka a pak už v pátek do nemocnice.JInak už mám nahoře 9 kg a poprvé ani dr mou váhu nekomentoval.
Ann: Alenka bude chodit normálně do školky a manžel si nechá upravit pracovní dobu aby ji mohl vyzvedávat a starat se o ni, snad to zvládnou prdelky.Babičky bohužel ani jedna nefungují jako babičky ale zvládneme to i bez nich.
Včera jsme koupily jednorázový přebalovací podložky a když jsem doma jednu vytáhla tak se manžel divil že je to divná plína a jak to na Vendu budeme omotávat :lol:
Tak zatim papa a já zase nakouknu
Děkuju že Vás tady mám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
16.1.08 14:50

Anleo, tak to jo, já jsem si říkala, že manža chodí dlouho z práce, tak že to nehrozí 8)
A že by nám tahle brzy přibilo další miminko? To by bylo skvělé :D Tak hlavně dej vědět :wink:

Jinak jsem po kontorle… dostala jsem prášky na tlak a normálně v pondělí jdu už do porodnice na pásy 8O To snad není možný, že už to tak uteklo a jinak kontrola zase za týden… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
16.1.08 16:25

Ahoj holky,
už k té paní doktorce nechci, ale ona je to jedna klinika, tak doufám, že se s ní ani nepotkám, abych se vyhnula otázkám proč k ní nechodím atd. Nechci jí dělat problémy, ale ona mi je bohužel trošku způsobila.
Ale řeknu vám´, že jsem zase na kontrole pěkně čučela na váhu … dohromady už mám nahoře 22 kg!!! No hrůza a když jsem se zeptala jestli to už není trošku přehnaný vzhledem k tomu, že jím zdravěji a míň než dřív,
tak mi paní asistentka řekla, že to nevadí a ten přírustek je přiměřený 8O :lol: No tak mě teda uklidnila :D
Endy ten pokojíček vypadá opravdu jako od profíka … moc šikovnej manža :wink:
Jak se má asi Eva s prckem? Musí to být super mít už mimíska pořád u sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
16.1.08 16:42

Ahoj holky, sms od E.v.y.:

Tak už jsme od včerejšího dopoledne s Adámkem spolu, je moc hodný, pořád spinká, papat moc nechce, je ještě po tom porodu unavený. Měla jsem o něj velký strach, nechtěl sám dýchat, ale už je to v pořádku. Má dlouhé černé vlásky a nosánek po taťkovi.

A teď to nejlepší - mrkněte do fotogalerie! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
16.1.08 18:54

Jéééé, Adámek je nádherný!!!!!! Já už chci taky..... :lol:

Emanko, Endy, přehlídla jsem něco, nebo jsme se nedomlouvali, kde vlastně přesně se zítra potkáme? Tedy jestli to tedy platí. Budu tu mít dopoledne tchyni, tak snad mně nechá nakukovat do pc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
16.1.08 19:10

Ahoj holky,
teda Adámek je fešák.
Endy, tatínek je šikovný, můj muž vyznává primalex a bílé stěny, takže pokojíček je zatím bílý. Ale časem ho s Lukáškem zlomíme :D .
Byli jsme omrknout porodní sály u nás v Kroměříži a do Zlína ani nepojedeme, tady je to pěkné, čisté a moderní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex