ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
14.1.08 13:59

Anleo, ja chtela prejet zehlickou puncochacky, ale zehlicka se mi hned prilepila, takze jsem puncochace a ponozky vzdala hned, nez je znicim … preci jen jsou tam casto primesi umelych vlaken, tak to necham tak… Vzdyt ja ani tatka nebudeme bez bakterii, kdyz budeme chovat prcka, bude treba nahatej v nasi posteli, tak nepotrebuje sterilni pradlo,navic si neumim predstavit, ze to tak peclive zehlim po kazdem prani, uz ted to byl zahul.....

jdu kouknout na fotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
14.1.08 14:18

Ja jsem ponozky zehlila..a ze jich mam teda dobrejch 30…ale puncochacky nemam zadny..ani nevim jestli se vubec na takovyhle maly miminka delaji..

Jinak vzkaz od Evci:

V 11h jsem dostala v kapackach antibiotika,bylo to 12hod po odtoku plod.vody.V 15h dostanu dalsi.Kontrakce mam po 5min.na monitoru jsou kopce jak blazen,ale jeste nevysetrovali,jen v noci a cesty jeste nebyly pripravene,tak alespon neco se neco deje.Zatim vsechny zdravim.Pa E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
14.1.08 14:28

Tak já je žehlit nebudu a je to , to ten čas strávim radši jinak :lol:
Chudák Eva, snad už se to rozjede a bude to mít brzo za sebou.Pořád držíme palečky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
14.1.08 14:23

Petulinkas , na to, že tam máš dvojčata, máš to břicho fakt celkem malý. A nejsi rozteklá, to zhubneš krásně. Zrovna nedávno mi kamarádka vyprávěla, jak rodila dvojčata, taky měla jedno hlavou dolů a druhý nahoru, porodila to hlavou dolů a to druhý se v té chvíli otočilo a šlo taky hlavičkou. Ono to druhý to bude mít snažší, bude mít protaženou cestu :lol:

Já ponožky taky nežehlím, myslím, že se to zase nemusí přehánět. Já zrovna strkám do pračky první várku, ale nejsem si jistá - jak mám věci po Barče, takový ty přízový kabátky, mám u toho upiclý cedulky a navím, jestli bych to mohla vyprat na 60. Jak to bylo 10 let schovaný, občas je to takový zažloutlý. Asi k tomu přidám Savo na praní, na štěstí je to celý bílý.

Mně dneska pro změnu bolí rameno, jsem si ho přeležela. De facto spím jenom ve dvou polohách na každým boku, no jistě to znáte. Chytají mi křeče do kyčlí a bolí mi ty ramena. Ach jo. A bude hůř - když čtu ty lednový holky :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.1.08 14:38

To znam moc dobre, Emanko, ty dve polohy, k tomu tak 5krat na zachod :D a minulej tejden sem si jeste navic uzila se zubem. Behem Vanoc se mi ulomil kus osmicky dole, tak sem si rikala, to pocka po porodu. Jo, leda houby. Z nedele na pondeli minulej tyden sem vubec nespala, jak me ten pitomej zub rozbolel (tim jak sem se furt prevalovala a vrtela, tak nespal ani chudak Radek), usla sem az kolem seste rano. Tak sem pak jela k zubarovi. Ten mi v tom chvilu rypal, ze sem myslela, ze mu tam asi jednu vlepim, nacez mi to cimsi zapatlal a rekl, ze mam prijit v utery rano a ze ho vytrhnem. Jenze v utery sem tam teda sla, uz me to nebolelo, tak rekl, ze to teda nechame. Ze to nechce delat bez rentgenu, a na ten tedka jeste nemuzu, tak az po porodu. No, modlim se, at mi to nezacne znova bolet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
14.1.08 14:39

Jéje, já bych snad už taky nejraději rodila, abych to už měla zasebou…taky se vám ten porod začíná tak vtírat do hlavy jako mně? :roll:

Ponožky jsem nežehlila…a punčocháčky taky nemám ano jedny, budou snad stačit dupajdy…

PETULINKAS,takový malý bříško :D

Jo a škytku máme taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
14.1.08 14:48

Holky, hlásím se od doktora, ulevilo se mi, tlak klesl na 130/80 a výsleky jsou v normě :D , takže mám radost 8)

Jdu okouknout dvojčátkův domeček…

a ponožtičky jsem ještě nějak nevyprala až o víkendu, takže asi taky žehlit nebudu…

A holky jak je to s mimískovejma věcma v porodnici? Tam mu dají něco erárního?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.1.08 15:03

v porodnici oblecky mimiskove dostanou, potrebujes jen na cestu domu. Teda, tak to je tady u nas. Ale myslim, ze to je vsude stejny. AKorat s plinkama vim, ze je to ruzny, nekde mas mit svoje a nekde dostanes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
14.1.08 15:06

Tak jsem mluvila s dr., domluvily jsme se, ze si zmerim u nasich tlak, mama ma tlakomer doma a podle toho bych k ni prijela nebo ne, jen kdyby mne bolela hlava nebo mela pocit, ze spatne vidim, tak mam jet hned do nemocnice. Zajimavy, jak funguje sugesce, hned mne zacala trochu hlava bolet :lol: . Myslim, ze to nic nebude, do bot jsem se narvala, ale boli mne kotniky pri chuzi jako cert, tak toho asi moc nenachodim.

Těším se na zpravy od Evy, mam z toho mraz po zadech.

Ponozky jsem nežehlila, tedy jenom dvoje, které jsou čistě bavlněné. A škytku ma Vojtíšek skoro každý den, chudák, většinou večer.

Zbytek jsem zas zapomněla, tak vás všechny moc zdravím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
14.1.08 15:25

tak holky, dneska uz valim, jdu se oblict a hura na tu kontrolu.
tak papa a pohladte briska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
14.1.08 15:37

sakra se mi to smazalo…
psala jsem, že je fajn, že Ann má tlak v pořádku, já mám spíš nízký, i normálně i v těhu. Kolik jsi Ann měla ten zvýšený? Asi bys neměla pít kafe, ale to určitě nepřeháníš a nic jinýho mi na snížení nenapadá. Poradili ti něco?

Mose , doufám, že tvoje otoky neohrozí naše rande!!

Myslím na Evu, snad když má bolesti po 5 min. už to nebude dlouho trvat!

oblečky v porodnici mají určitě všude mimina erární - kdo by tam ty naše pral, to by se ztratilo. U nás taky máme mít svoje plíny, šetří se všude. Nejdřív jsem se trochu vztekala, z principu, člověk platí zdravotní pojistku, není nemocný a pak musí přinést i ty blbý plíny, ale ona to v souhrnu asi je pořádná darda, kdyby to měli všem dávat zadarmiko v současný situaci …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
14.1.08 17:17

Tak já pořád nakukuju jestly nějaká nová zpráva o Adámkovi a pořád nic, chudák Eva, asi ji dává prcek pěkě zabrat a nebo už odpočívá s malym v náručí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
14.1.08 19:01

Tak kde mame toho prvniho mimiska? porad nic? takja jdu Evce zkusit napsat..snad ji nebudu rusit..

Jinak ja ted prijela z naseho bytu..vyzehlila jsem zbytek,vyprala veci do postylky..a necejtim nebo teda spis cejtim az moc zada..

Jo a koupila jsem si olejicek na masaz hraze od Weledy..tak zacinam dneska masirovat a jsem na to zvedava…mate s tim olejickem nekdo nejaky zkusenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
14.1.08 19:59

Taky pořád nakukuju a čekám zprávu od Evy, snad se brzy něco dozvíme.

Srazík snad zvládnu, tlak si budu měřit až zítra u našich, ale je mi jinak dobře, tak doufám, že to jsou jenom ty oteklé nohy.

Sandulo, ten olejíček mám taky, nevím co o něm napsat, hrozně se líbí kočkám :wink: , jen nechápu, proč ho prodávají v tak velkém balení, já masíruju už druhý týden každý večer a vůbec není vidět, že by z něj ubylo… Musím se k tomu masírování nutit, protože si tam blbě došáhnu z jakékoliv strany a bolí mně ruka a vůbec mi to není příjemné, tož tak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
14.1.08 20:09

Taky čekám na zprávu, ale myslím, že už se třeba Adámek narodil, ale na sms dojde až zítra, musí být hotová. Doufejme, že to tak je, že se ještě netrápí.

Mose , já koupila olejíček na hráz taky, ale nemasírovala ani jednou :cry: Zkoušela jsem to jednou ve vaně a nešlo mi to, nějak nevím, jak na to. Přišlo mi, že by to šlo líp, kdybych si tam tu ruku strčila zezadu :lol: Asi bych měla začít. Ještě jsem si dneska četla o Hamiltonově hmatu, plánuju, že si o něj pár dnů před termínem řeknu, fakt nechci ležet v porodce a čekat.
Jestli vás to zajímá, o Hamiltonu si tady můžete přečíst:

https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí