Poradna duly
Jana Čurdová
EVI přesně tak, bleděmodrá čtyřkolka ![]()
ANN, já teď dvě a půl hodiny žehlila ty pidi věcičky a už taky hezky ležej naskládaný v šupleti a čekaj na naše zvířátko
Ty jo, a s tim tlakem na tebe budu zítra myslet. Jít si lehnout do nemocnice asi nic moc,ale hlavně abyste byli vpořádku ![]()
Cau velrybky,
myslim ze origos taska ke kocaru se hodi, treba u Xlandera to maji pekne vymysleno, ze jde lehce sundyt, nandat a nebude prekazet … tak zkuste bazarky…
Pokoj ma pruhovanou zatim jednu stenu, vypada to suprove, tak budeme malovat i tu druhou, tak vam to vyfotim komplet…
Taky jsem peknou dobu stravila zehlenim, stihla jsem pri tom zkouknout Medvidka a Zakladni instinkt…
Ann, tak drzim palce k doktorovi, a oni to doma nejak zvladnou, kdyz by si te chteli hlidat v porodnici…
Jinak ja pupik mam, zatim se moc nespuli ![]()
Tak jdu chystat neco k veceri ![]()
Ahojky ještě jednou,
moc vám všem děkuju za přání
Bára mi namalovala k narozkám hrozně hezký obrázek - já, Petr, Bára a Bára drží emánka a všude jsou srdíčka, je to roztomilý ![]()
Jinak se přidávám k Tynince, přes břicho mám taky rovný metr a pupík mi čumí ven. A pamatuju se, že v minulém těhu vůbec ne, nevím, čím to je
Tyninko , kočárek mám vínovo-černý, myslím, že se to jmenovala red flame ta barva. Díky za ten tip na tašku, mrknu na to.
Plavání moc neřeším, s Bárou jsem chodila, byla narozená v listopadu, takže to bylo přes zimu a byla pořád nastydlá, takže jsme toho nechali. Chystá se na to Petr s Bárou, že budou s emánkem chodit, já plavání moc nemusím, je mi tam vždycky zima, tak uvidíme.
A břicha máte všechny krásný, fakt. Mně se těhule vždycky líbily, je to takový ženský. Musím se taky vyfotit, pořád to plánuju.
Jinak emánek mi teď už asi 3 dny srandovně vystrkuje buď kolínko nebo patičko na levé straně a je to vždycky teda boule.
Včera jsem skoukla DVD o kojení, co jsem dostala, je to docela dobrý.
Holky, brzo budeme mít prvního mimouše. Dostala - a někteří určitě taky - jsem sms od E.v.y.:
Ahoj, holky, jsem už v porodnici, ale zatím to nevypadá. Včera večer kolem 23 mi praskla voda, tak me Honza odvezl. Ležím tu na pokoji, bolesti mám po 10 min, ale dá se to vydržet, takže se čeká. Prý se 24 hodin po odtoku vody čeká, jestli se to samo rozjede nebo na:,–(í tabletky. Tak na mě myslete, už bych to chtěla mít za sebou. Eva
Tak to na ní budeme myslet, co?
Tý jo, já jí závidím. Eva měla termín ke konci ledna, ne? Tak dneska nic nedělejte, musíme držet palce ![]()
NO TO JE HNED PO RÁNU ZPRÁVIČKA
Tak mi tedy držíme palce i na nohách EVI
Evi: Myslíme na tebe ať to máš rychle za sebou a máš Adámka brzy u sebe ![]()
Jéééé, já už chci taky ![]()
Holky, Ann jde dneska na ten tlak a pro výsledky, taky na ni myslím aby to měla v pořádku
Ahojky těhule,
zdravím po víkendu.. koukám hned po ránu nádherná zpráva.. tak to budeme celej den dneska držet palečky, ať se to takhle dá vydržet celou dobu a mají to rychle za sebou.
Tak trošku jí závidím, už bych chtěla taky, ale ještě máme 5 týdnů čas, takže pokud prcina nechce ještě ven, tak jsem na druhou stranu ráda. Ona ví, kdy je potřeba vylézt.
Zrovna jsem si šoupla do pračky 40 plen - 30 malých 10 elkých, jsem zvědavá kam topověsím, mi ty šňůry na zahradě ani nebudou stačit. ![]()
Emanko k tomu vaku, má téměř stejnou funkci jako šátek, akorát ten vak má nosnost 50 kg, že v tom můžeš v sedě nosit i větší dítko. Je docela dost pevnej.
Ke kočárkům, zatím mám vyhlídnutej ABC design 4 Tec kolekci 2008 - je to 3v1 - vyjde i s autosedačkou na 12.300,–- což je docela slušný, je dělanej i do mírného terénu, což se nám bude hodit a chceme barvu šedo taková sytě oranřová, je moc pěknej, já jsem tedy z něj celá vedle a manželovi se taky líbí. Konečně jsme se shodli a dokonce i babička ho pochválila. ![]()
Ahoj holky ![]()
Teda to jsou zprávy po ránu
Taky moc moc držím pěsti, aby to Eva měla przy za sebou a Adámka v pořádku u sebe ![]()
Anleo, díky moc, ale jdu až na jednu hodinu, aby byly rovnou i výsledky z krve ![]()
Čau holky,
tak to koukám, držím Evě palce, hrozně se těším, až se dozvíme, že je všechno šťastně za ní!!!!!! Ale je to síla, že jsme se už rozjely ![]()
Jinak já nemám ještě všechno vyžehleno a dneska se k tomu taky nedostanu, ale říkám si, že i tak snad stíhám. A kupodivu mně to žehlení baví. Jen jsem chtěla poznamenat k tomu věšení plen, že já jsem si vybavila jak jsem je věšela tenkrát - kvůli místu - stačí dvě šňůry vedle sebe a věšet lehce našikmo mezi ně, nakrátko, i tak schnou dobře.
Já pupík někdy mám a někdy nemám, záleží, jak se tam Vojtíšek pootočí, dneska tam má mělkou prohlubeň a včera večer jsem ho měla vylezlý, tak zřejmě se zadečkem šoupnul.
Ann, držím palce s tlakem, tfuj, tfuj, ať je to v pořádku a můžeš být doma. No a jestli ne, tak ať jsi v pohodě, alespoň si odpočineš.
Já přemýšlím, jestli volat doktorce, mám kontrolu až příští týden, ale včera mi najednou hrozně otekly nohy, nemohla jsem si večer ke cvičení s Ájou sednout na zem a normálně mi zmizely kotníky
Namísto toho mám nějaké bachratosti. Minule mi dr. psala do průkazky mírné otoky, vím, že teď to může být horší, jen jsem překvapená, že tak narychlo. Dávala jsem si nohy nahoru, ale moc to nepomáhá. Jsem zvědavá, jestli se vůbec narvu do bot.
MOse: Já mám taky nateklý nohy a doktor to hlídá, mírný otoky jsou prý na konci těhu normální ale jestly je to nějak moc tak bych radši k dr zavolala,uvidíš co ti řekne ale pro klid duše ![]()
Mose, bych ji aspoň zavolala, já si mám hlídat hlavně otoky a bolest hlavy
Lepší zbytečně, než to podcenit ![]()
Mose díky moc za tip na ty plenky, určo e takhle zkusím pověsit, svítí tam sluníčko, tak by to mělo jít samo.
Jiank s těma otokama, raději bych si jí aspoň zavolala, aby Ti poradila, nebo Ti řekne, abys přifrčela, než se trápit.
Holky co asi Petulinkas s dvojčátkama, dlouho se tu neukázala aby taky už třeba nerodila
Tak to je zpráva hned při pondělku.
Evi, přeju rychlý porod.
Holky, já jsem první den na mateřské a stejně jsem byla od rána ve škole zapsat známky, tak mi to ani nepřijde. Jsem zvědavá na další dny.