ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
11.1.08 20:19

Ahoj holky,
omlouvám se, že Vám sem lezu :oops:
Chtěla jsem Vám všem jen popřát štěstí ve Vašich dnech D, hladký průběh porodů a zdravá, krásná miminka :D
Zdá se to být chvíli, co jsme takhle nervózně očekávaly ty prcky my a teď už se chystáme na oslavu jejich prvních narozenin…uteklo to šíleně :o
Držíme Vám palce…
Petisa z Února 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
12.1.08 09:35

Luciáši , aha, babyvak, o tom jsem taky mírně uvažovala, ale rozhodnutí jsem nechala, až jestli se mi bude zdát, že ho potřebuju. To využití je asi takový jako u šátku, ne?

E.v.o., , to je teda macíček :lol: To by opravdu chtělo ho vyprdnout co nejdřív. Ale otázka je, jestli se doktor nespletl, přijde mi, že těch „případů“ jsem slyšela spoustu. Já už taky začala s maliníkem, zrovna ho mám uvařený a je i docela dobrý.

S tím kojením si pamatuju, že jsem si to taky tenkrát psala - pravý, levý, fakt se to motá. Jinak si už nepamatuju nic :lol: Asi jdu žehlit plíny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.1.08 11:35

Ahoj budoucí maminky,
nějak nestíhám sledovat všechno co ste si psaly, ale už se snad trošičku orientuju :)
Takže něco o mě … jsem z Brna a je mi 23 let.
Termín mám 17.2.2008 a měla by to být holčička se jménem Viktorie … kolem jména byly velké opletačky, změny, atd., ale to asi všude, že?
Jinak jsem stále ještě studentka VŠ … trošku jsem to prostřídala, takže jsem teď ve druhém ročníku a zrovna v tuto dobu mám zkouškové období, které by mělo skončit datem porodu … no vyšlo mi to moc hezky, ale těžko říct, kdy opravdu porodíme, že? Mě paní doktorka říká téměř od začátku těhotenství, že je malá natlačená moc dolů a při kontrole ve 30.týdnu mi řekla, že už to nemám s aktivitou přehánět, protože malá tlačí hlavičkou. Většinou to bývá až tak ve 34. - 36. týdnu, že děťátko sestoupí dolů, tak nevím, nevím … ale moje lékařka mi toho taky dobrovolně moc nepoví a hlavně mě vůbec neposlouchá, takže kdo ví jak to bude. Na KO jdu 15.1. k jiné doktorce, tak se celkem těším, že se dozvím něco uceleného, konkrétního, atd.
Jinak jsem svobodná a bydlím u rodičů, protože se to všechno nějak zkomplikovalo, takže budeme žít bez tatínka, ale podle mě lepší sami než dohromady a věčně nespokojení :cry:
No koukám, že jsem se pěkně rozepsala, tak doufám, že to není moc zmatené :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.1.08 11:48

Jinak … veškerou výbavičku už mám nakoupenou i nachystanou, vč. postýlky a taky tašku do porodnice už mám sbalenou :wink:
Jsem trošku blázen, ale když já se tak těším a hlavně těm oblečkum a jiným pidi věcěm se nedá odolat :oops: Strašně pomalu mi to utíká, tak jsem si zkracovala čas přípravama … přece jen-co kdyby náhodou … no a teď už nemám co chystat a hlavně nesmím nic kupovat, protože mi všichni nadávají, že to vypadá, jak kdybych si to chystala pro dvojčátka :oops: :o :lol:

Márty - poslala jsem Ti SZ ze všema ( snad ) informacema

Endy - taky jsem Ti poslala SZ s tím telefonem … jen teda nevím přesně, jak to funguje, ale asi pochopím, že? :lol:

Luciáš - kolik si přibrala, že to řeší na kontrole?
Já totiž přibrala už 20 kg 8O a to jím tak třetinu toho co dřív a paní doktorka se k ničemu nevyjadřuje … jsem děsně oteklá a když jsem jí to řekla, tak mi stejně napsala do průkazky … otoky : 0 , takže celkem k ničemu. Tak by mě zajímalo, jak to máš, abych věděla :wink:

Sandulo - monitor dechu si budu půjčovat od tety a i kdyby to nevyšlo, tak si ho na 100 % koupím … nebyla bych ani chvilinku v klidu a navíc té tetě to dvakrát pomohlo … a to je podle mě k nezaplacení.

Jinak vám všem holky gratuluju ke kontrolám a zdravým mimískům a přeji krásné těhotenské dny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
12.1.08 17:32

Ahoj holky..

Ahoj Tyninko..teda ja tkoukam jak blazen,ty jsi ale vzorna maminka,mit takhle krasne uz nachystano a pripraveno..jinak s tim oblecenim na malou mam to samy..uz taky nesmim nic kupovat..no jooo,ale kdyz to nejde odolat..mala ma uz 2 skrine a to my s manzelem jen jednu :D Nevim jak to mas s tatinkem maly,ale urcie se tim netrap,ty vis sama nejlip jestli je to tak lepsi nebo ne..a co ty vis..treba az tatinek uvidi jakou ma krasnou dceru tak prijde..a bejt ja tebou tak mu ji poradne ukazu nebo poslu aspon fotku..protoze ja jsem ta kdo vyhral,ja mam tu krasnou holcicku u sebe a on nema nic.

Jinak holky chtela jsem se zeptat jstli mate nekdo gym.mic…prosim vas jak mate velkej? nebo jakej ten prumer mivaji v porodnicich..chci si ho koupit kvuli zadum a pak kvuli malinky,rikaji ze je uzasnej na prdiky a na uspavani..jen nevim jakej mam koupit prumer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
12.1.08 18:03

Čau holky :D

TYNINKO, údaje došly, hnedka dopíšu do tabulky :D Je škoda, že vám to holky s tatínkem nějak nevyšlo,ale určitě máš velkou oporu v babičce a dědečkovi viď? A s tou výbavičkou jsi teda vzorňas, já teprv teď začala prát a příští týden vezmu útokem drogošku!

SANDUL, my budeme mít taky půjčený monitor dechu. A s tím kojením…no, jedna holčina z ledňátek doporučovala stránku www.kojeni.net,tak se mrkni :wink: Jo a ten míč mám…je to ten na výšku OD 165cm. Do těch 165cm je děsně maličkej, ten má ségra. Já mám 165cm je mi OK.

Jinak holky, dneska jsem byli objednat kočárek. Byly to nervy (strávili jsme v obchodě asi 2 hodiny), ale nakonec budeme mít X-LANDER XA, letošní kolekci ve světle modré barvě. Vypadá moc hezky.Doufám, že jsme vybrali dobře, po všech těch pročtenejch diskusích a tak. ještě jsem se rozhodovala, jestli nepřitlačit 4.000,– a nejít do JANE Slalom Pro (trojkombinace se vším za 19.390,–)…ale za ty 4 táci už se dá pořídit ledacos dalšího…prostě děsný rozhodování a to mám většinou v takových věcech jasno :! :roll: :P Ještě teď jsem z toho nákupu taková mimo,ale to já vždycky,když vydávám větší sumu peněz…a to těch 15.000,– si myslim, že ještě docela jde.

No nic, jdu na tu tabulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
12.1.08 18:12

ÚNORŇÁTKA 2008

Těhulka/rok narození/bydliště/termín porodu/co to bude/jména/sestřičky a bratříčci + narozeninky

AJJAA /1979/Ostrava/ TP 15.2.2008 / holčička/Viktorie /Adámek, 10. 5. 2005 ANLEA /1980/Kladno/ TP 17.2.2008 / chlapeček/Vendelín /Alenka, 25.12.2001 ANN /1980/Jičín/ TP 15.2.2008 / holčička / EMANKA /1971/Slaný/ TP 4.2.2008 /překvápko/Ema nebo Šimon/Bára, 28.11.1997 ENDY /1976/Praha/ TP 11.2.2008 /překvápko/Klárka nebo Šimon ENKAL /1986/Praha/ TP 22.2.2008 /překvápko/Iva nebo ?/ Standík, 29.8.2006
E.V.A. /1980/Studénka/ 15.1.2008,chlapeček Adam, 51cm,3650g FYZIKARKA /1981/Kroměříž/ TP 24.2.2008 / chlapeček/Lukášek LUCIÁŠ /1981/Ostravsko/ TP 22.2.2008 / holčička/Adélka MÁRTY /1980/Praha/ TP 21.2.2008 / holčička/Adélka MAŤKA /1979/Praha/ TP 27.1.2008 / holčička /zatím nemáme MIRENKA /1983/Bílina/ TP 21.2.2008 /překvápko/Klárka nebo Lukášek MOSE /1968/Praha/ TP 18.2.2008 / chlapeček/Vojtíšek nebo Davídek /Alžběta,7.11.1992 a Václav,10.4.1990 PETULINKAS /1982/Rohov/ TP 17.2.2008 / holčička a chlapeček / Míša a Matěj SANDULA /1981/Strakonice/ TP 25.2.2008 / holčička/Rozárka TYNINKA /1984/Brno/ TP 17.2.2008 / holčička/Viktorie 

8 HOLČIČEK ** : **5 CHLAPEČKUM 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
12.1.08 18:29

Ahoj holky,
děkuju za podporu. Jojo rodiče jsou bezvadní.

Sandulo - S tatínkem je to trošku jinak … byla to moje volba nebýt s ním a jsem za to moc ráda, protože v krizových situacích se člověk opravdu ukáže a on se ukázal jako ...... no pravý opak toho s kým bych chtěla vychovávat své dítě.
Ono to všechno nebylo plánované … já jsem se s ním chtěla rozejít a v tom jsem zjistila, že čekám mimi. Takže tak nějak … mrzí mě, že to tak dopadlo, ale jsou horší věci na světě a příště to už třeba vyjde.
Taky mám pro malinkou víc oblečení než pro sebe, ale to je jasný … malý je krásný a to moje se jen zvětšovalo, tak jsem pořád svoje rozdávala a malé kupovala :lol: Jejda já už se tááák moc těším až budu moct všechny ty pidivěcičky malé obléct :-)
Gymnastický míč mám taky tuším od 165cm a v porodnici jsme měli pro maminy stejný. Je to výborná věc :-)

Márty - gratuluju ke kočárku … myslím, že ste vybrali dobře a za ty 4000kč se dá opravdu pořídit další věcičky. Já jsem trošku ušetřila na kočárku Quinny Speedi SX ( koupila jsem na inzerát jen půl roku používaný ) a za to jsem si na něj právě za ty 4000 kč koupila novou autosedačku Maxi-cosi ( úplně jsem se do ní zamilovala ).
Přeji příjemné chytání výbavičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
12.1.08 18:32

Ahoj holky,
dočetla jsem, jako vždy nestíhám, ale mám vyprané pleny a deky. Zbytek během příštího týdne, to už budu doma. Od dětiček jsem dostala na Lukáška oblečení a pro sebe kytice, až mě to dojalo.
E.v.i., tak to je macek :D .
Márty, x-lander hodně chválí, určitě jste neudělali chybu.

• Citovat
  • Upravit
2724
12.1.08 22:56

EVI a ENDY to jsou bríška :D :D :D A ta hromada nevyžehlenýho prádla nápadně připomíná tu moji :P

FYZIKARKO, snad bude vpohodě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
12.1.08 23:00

Ahojky,

Tyninko, mas nas tlf seznam v SZ… Co studujes?

Sandul, ja merim 164 a mam balon prum. 65 cm… zda se mi akorat, da se nafouknout min nebo vic, podle toho, co ti vyhovuje…

Evi, tak to macek, skoro ctyry kila, ale taky se bude dopejkat jen 14 dnu, tak uz asi nebude nabirat. Taky si vzpomen, ze ty odhady jsou plus/minus 0,5 kg…

Marty, to uz je nova kolekce? musim kouknout..... my mame X landera pevnou ctyrkolku…tak uvidim, jak se osvedci…

Petiso, diky za prani …

Kacko, diky za tip, kde se to da koupit? To slysim prvne…

Jinak mate muj pupik v galerce… a neco navic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
12.1.08 23:11

Marty, hromada je to desna, vsude ctu, ze by se melo zehlit z lice i z rubu, ale nejak se mi do toho nechce, pripada mi to prehnany… co tobe? jak budes zehlit ty? Svoje obleceni taky nebudu mit preci sterilni porad… I kdyz ho planuju zezacatku prat v Lovele a dvakrat machat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
13.1.08 08:34

Ahojky,

Tyninko , jsi odvážná holka a určitě jsi udělala dobře. Já jsem si jednoho blba vzala a pak mi trvalo 4 roky, než jsem našla odvahu se rozvést. S Bárou jsem byla sama skoro 5 let, naši mi hodně pomáhali, ale rozhodně to nebylo nijak hrozný období, spíš naopak. A ty jsi ještě strašně mladá - určitě jednou potkáš někoho úžasnýho. Já mám taky Quinny Speedi - koupila jsem nový sporťák a na půl roku používanou korbičku i autosedačku a připadá mi ten kočárek úžasný. Akorát teď řeším dokoupit ještě tašku na kočárek na madlo, je to praktický, s kočárkem většinou nenosíš kabelku a máš všechno po ruce. Emitex má nějakou univerzální asi za 400, originál je děsně drahý, asi jí ještě objednám.

Sandulo , já mám taky míč průměr 65 cm a doporučuju. Já jsem sice vyšší (174 cm), asi bych mohla mít i větší, ale chtěla jsem, aby na něm mohla uspávat mimi i Barča. A sedí se na něm dobře, zrovna teď na něm dřepím u PC - okoukala jsem to u kamarádky, která na něm uspávala mimino, to houpání fakt zabíralo :lol: Taky jsem ho teď viděla v nabídce Plusu nebo Lidlu šikovně levný!

Včera jsem žehlila plíny a osušky, no je to docela vopruz :lol: Fakt bych asi nechtěla používat látkový na prdelky, mám pocit, že bych nedělala nic jinýho. Dneska přijdou naši naši na oběd, já mám dneska narozky. Neprožívám to nikdy a teď to jde úplně mimo mě, skoro mě překvapilo, když máma volala, kdy můžou přijít s pugétem :lol: Ale trochu jsem se těšila, že by se emánek mohl povést dneska a měli bysme spolu narozeniny, tak to se asi nepovede, protože nic neobvyklýho necítím. A zítra ještě přijdou Petra rodiče :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
13.1.08 10:52

**Emanko,

VŠECHNO NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM, HODNĚ ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ A LÁSKY A HODNÉHO EMÁNKA !!**

:-) :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.1.08 11:00

EMANKO VŠECHNO NEJLEPĆÍ K NAROZKÁM :D A tady taky jeden pugétek :srdce:

ENDY, já asi budu žehlit jenom z rubu, taky mi to přijde přehnaný :wink: A k tomu X-Landříku…nová kolekce (jak nám bylo vysvětleno), je vlastně ta limitované edice (šedá barva) + kočárek, kterej vypadá stejně jako ten loňskej akorát je sv.modro-černej, tu šedivou vložku má taky černou a zdálo se nám, že má širší kolečka. Hodim do galerky fotku ze včerejška. Je na ní tříkolka, ale já si objednala tu čtyřkolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí