ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1319
16.1.08 19:37

Holky, Adámek je ale frajer.. je to pěknej kus chlapa.. docela Evičce závidím , že už má bobiše u sebe, ví jak vypadá, po kom má nosík.. a ták.. to my můžeš jen předvídat. Já už chci taky.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
16.1.08 20:11

Jééé … no ten je úžasnej.
Koukám, že máme všechny stejné pocity … JÁ CHCI TAKY!!! pochovat, pomuchlat, vidět, slyšet, krmit, přebalit, uklidnit, umýt ..........
já se tak moc těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
16.1.08 20:35

Omlouvám se, že vám sem lezu…

E.V.O., gratuluju k Adámkovi, je to fakt krásnej klučík!

jo a doufám, že s předbíháním nás ledňáčků je konec, jo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
16.1.08 21:19

Adamek je fakt fesak, moc pekne miminko…

Asi vam to bude pripadat divny, ale ja se tolik jako Tyninka netesim… zatim si neumim predstavit ten zahul a na rovinu - rada v noci spim, rada si jedu nakoupit, kdyz mam chut ja a ne kdyz me mimino pusti atd..... Navic je to definitivni, zadny na zkousku nebo na chvili a pak vratit … tak mam obavy, jak to budeme zvladat…

Emanko, Mose, ja jsem na Sestce nebyla, tak nevim, kde nejlip ten srazik … koukala jsem na seznam restauraci a muzem se sejit treba pred Patatas …ve 14 h?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
16.1.08 22:18

Endy, mně to zas tak divný nepřijde, já jsem takovým věcem hrozně odvykla a když mně v noci prudí kočky, tak je prostě vyšoupnu za dveře a je to, to asi s Vojtíškem tak snadné nebude :wink: Já si to ještě tak nějak umím představit s miminem, to je nakonec ještě relativně málo akční, ale pak tak kolem těch 2-3 let, musím se přiznat, že to mně moc nebavilo.

Klidně se můžeme sejít tam, jen jsem teď koukala, že ten autobus z Dejvické má docela dlouhé intervaly, tak snad to trefím akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
16.1.08 22:45

Tak a teď jsem si to celý vymazala … jsem dnes nějaká rozhozená :?
No každopádně jsem chtěla napsat, že mě to všechno nějak nevadí.
Teda samozřejmě, že mi toto říkali všichni od začátku a sama to vím ( mám o dost mladšího brášku se kterým jsem byla pořád místo lítání po venku, atd., takže jsem vlastně od svých 12 let nebyla pořádně bez dětí a když jsem bydlela s přítelem, tak jsem si stejně bnrášku brala k sobě ) , ale myslím si, že je to prostě krásná ( i když náročná ) etapa života a pro malou obětuju cokoliv, i když taky ráda spím :-) Teď už mi to stejně v noci nejde a usínám až ráno.
A pravda je to co píše MOSE, že je to dost těžký v těch 2-3 letech.
Donedávna jsem každý den od rána do večera hlídala holčičku.
Když jsem ji měla poprvé byl jí 1 rok a 9 měsíců - to byla ještě celkem zlato, ale jak se to uchýlilo nad dva, tak začala paličatost a hlavně je to období, kdy se to prtě těžko zabaví … teda zabaví, ale každých 5 minut něčím jiným :-)
Ale i tak je to krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
16.1.08 22:47

ja pojedu ve 13,45 ale nevim, jK DLOUHO TO TM JEDE…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
17.1.08 07:55

Dobré ránko 8)

Endy, zrovna včera jsme o tom mluvili s manžou… že teď je to pohoda vlastně, malá v bříšku a já si dělám co chci… ale došli jsme k tomu, že se stejně na ni děsně těšíme a manža prohlásil, že není problém si ji klidně vezme s pesanem ven a já si budu moct dělat co chci… (takže tipuju, že budu spát spát a spát :wink: ) No a i teď už bych se na ni nejradši culila do postýlky :oops: Tak neboj, vždycky se někdo najde, kdo Ti na chvíli ulehčí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
17.1.08 08:01

Ahoj břichatci,

to jsem včera Evě přesně napsala, že jí všechny závidíme. Trochu mě vyděsila s tím dýcháním, Barča se taky nemohla rozdejchat a měla Apgara snad 7, jenomže já byla pod narkózou a neviděla jsem to. Bojím se, abych tam nezahysterčila. Včera jsme byli s Petrem v porodnici na přednášce a měla být i prohlídka sálů, jenže se rodil ostošest, takže jsme nic neviděli. Byla jsem fakt překvapená, kolik nás tam bylo - snad 20 párů s velkými břichy. Já čekala tak 4 :lol: Fakt se asi hodně rodí. Ale jinak jsem se už asi nic novýho nedozvěděla, PA byla ale milá. Myslím, že teorii mám už zmáknutou. Akorát říkala, že u prvorodiček (ke kterým se hlásím :lol: ) se píchá epidurál, když jsou otevřený max na 6 cm, pak už to nemá cenu. Večer jsem byla s mýma kamarádkama v hospodě, asi budou dlouho chodit beze mě. Samozřejmě jsme nejvíc probíraly porody a musím říct, že mě vůbec nevystrašily, ale že se fakt už těším. Tak se do toho zabraly, že ta jedna říkala, že u vyprávění měla pod stolem roztažený nohy :lol: Říkaly, že tam jste stejně v takovým rauši, že to bolestivý si vůbec nevybavujou a jenom to pěkný. Fakt mě hezky nabudily. Taky jsme domluvený, že kdyby Petr onemocněl, mám několik náhradnic k porodu.

Endy , myslím, že je naopak dobře, když si už předem uvědomuješ, že to nebude jak z reklamy. Je to omezení vlastní svobody jako prase :lol: a nemá to jiné východisko. Akorát je dobrý, že to vlastně děláš ráda a i když nadáváš a máš třeba z toho depku, tak bys neměnila. Když jsem viděla včera to Evy miminko, zase jsem si vybavila, jak ta láska k tomu bezbrannýmu stvoření je naprosto neuvěřitelně velká. Ty dvouletý děti - taky pravda. Pamatuju si první dovolenou u moře s Bárou, když jí bylo 2,5 a to byl očistec, nehla jsem se od ní ani minutu. Z tý dovolený jsem přijela úplně vyřízená.

Endy, Mose , tak platí, najdu Patatas a doufám, že tam v 14 budu. Mně se taky na tý dálnici může leccos přihodit, prostě na sebe počkáme. Přece MY se nebudem stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.1.08 11:16

AHOJDA!

To „naše první miminko“ je ale krasavec!

Tak jsem po poslední kontrole u svého Dr. a od příště už jdu do prenatální poradny…už se tam šuneme mílovými kroky 8O

EMANKO, takovýhle optimistický pokec hrozně pomůže. Měla jsem podobnej rozhovor v úterý se sestřenkou a vážně mě to uklidnilo…teda, uvidim,jak na tom budu až to přijde, ale nemyslim si, že bych byla za histerku :P

Jediný čeho se trochu bojim holky, že se zvířátku zachce ven a taťka bude na služebce…z tý druhý by se měl vrátit 7.2. (TP21.2.),tak asi blbnu, ale Dr. říkal, že se mám připravit 14 dnů před a 14 dnů po termínu, ale kdo ví, kdy to přijde že? Ale snad se nic nestane a mrně se narodí po 7.2. 8O
I když já mám co říkat viď SANDUL, ty to máš taky tak nějak nafest s Tibim :wink:

ANN, mě všechny kamarádky i sestřenka nabádaj, abych teď odpočívala, četla si, koukala na televizi, spala a nic nedělala, že pak bude ODPOČINEK fakticky svátek…takže vlastně teď je nám nejlá, jak může co?

ENDY, MOSE EMANKO … hezkej srázek! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
17.1.08 11:35

Ahoj holky..

jezisi to je krasnej bobisek ten Adamek..takovej buclacek na mackani..nadhera..

Srazik Vam holky zavidim..ja se tu muzu srazet akorat tak se dverma..

Marty jsme na tom stejne..ja mam terminy 24. a 25.2 a Tibi se ma vratit az 17.2,ale uz jsem se s tim nejak smirila,ze si nevyberu..az to prijde tak to bude..nejdriv strach z toho ze budu rodit driv a vcera mi Tibi oznamil ze uz pak 8.3 musi letet zpatky na Island..tak mam strach abych zase neprenasela a on se maly vubec dockal…

Holky mam trochu trauma z toho naseho zivota…Tibi uvidi malou hned po porodu ale jen par dni,a pak ji uvidi az za 3 mesice…ja mam z toho trochu strach aby se ho pak mala nebala,nebo aby vedela kdo to vubec je..nebo aby pro nej netesknila…Muzou se takovyhle veci stat,nebo si to ten malej spuntik vubec neuvedomuje..strasne se toho bojim,aby si pak s Tibim nebyli cizi..on se tak na ni tesi..ale bohuzel jinak to udelat nejde..ale po tech 3 mesicich bude s malou delsi dobu (3 mesice).

A ja vam jdu vyfotit tu Rozarky vilku ve ktery ted bydli..pokud s vejdu do fotaku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
17.1.08 12:08

Holky v kolikatym tydnu vlastne Evca rodila?? kdy mela termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
17.1.08 18:59

Holčiny,
mám dotaz, kupovaly jste si kojopolštář? Přemýšlím, váhám. Nebo stačí půjčit od kámošky?

• Citovat
  • Upravit
1319
17.1.08 19:13

fyzikářko já jsem ho původně chtěla taky, ale nakonec jsem si ho nekoupila a už ho asi ani kupovat nebudu. Myslím, že Ti postačí mít normální polštář, nebo si to mimčo s ním podložit v křesle.. mám mimivak a v něm se dá kojit taky, takže když tak budu používat ten. Kdo ví.. vše ukáže až praxe :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
17.1.08 19:26

Ahoj,

tak sraz byl moc pěknej, všechny jsme vás zdrbly :lol:

Hlavně se teď chci rozloučit s Anleou , která zítra nastupuje do nemocnice, snad si to ještě přečte. Snad to nebude trvat moc dlouho a Vendu budeš mít vedle sebe, třeba doktoři budou brát víc ten dřívější termín. Moc držím palce, ať to zvládneš co nejlíp ty i Alenka a určitě se občas ozvi, ať víme, co se děje. Víš, jaký jsme baby zvědavý :lol:

Sandul , to bude v pohodě, takhle malý miminko si podle mě nebude pamatovat, že tam tatínek 3 měsíce není. Nestresuj se tím, protože si stejně nepomůžeš.

Dneska holky říkaly, že Eva měla snad první termín 20. a druhý 30. nebo tak nějak.

Fyzikářko , kojopolštář jsem si koupila, ale v Plusu za pár stovek a nevidím, to jako nějakou nezbytnou věc. Myslím, že stejně poslouží velký polštář šikovně položený. Rozhodně bych za něj nedala ty tisíce, co stojí. Mimochodem, teď jsem ho viděla v nabídce Lidlu - mrkni na www.lidl.cz

Dneska mi doktor říkal, že nález pořád stejný, čili ok, žádnýho streptokoka ani jiný mrchy nemám a objednal mě na monitor - jdu hned zítra v 1 hodinu. Těším se, je to zase změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí