ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
18.1.08 11:57

ANLEI: tak to je paráda. Už příští týden budeš mít malého u sebe. Moc na tebe budeme myslet :) a je fajn, že jsi spokojená s porodnicí a už malého radši neplácej :lol:

Psala jsem gratulaci Evě a psala, že malý konečně začal pořádně papat a dnes mu dělali odběry na žloutenku podle toho je pustí dneska nebo až v neděli.

Zatím pa jdu se zase věnovat úklidu
A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
18.1.08 11:59

ANLEI, to je dobře, že budeš ještě doma. Přecijenom budete všichni klidnější viď? … to musí být zvláštní pocit vědět, kdy se ti mimi narodí … za týden touhle dobou už budete spolu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
18.1.08 12:02

Jo holky tak to já taky řeším co Adámek když budu v porodnici. Teda postaráno o něho samozřejmě bude, ale určitě nám oběma bude moc smutno. Proto bych chtěla nadstandart aby tam mohli být co nejvíc. Jenže včera sestra na poradně říkala, že v únoru budou zřejmě přeplněné porodnice tak nevím nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
18.1.08 13:21

Jak jsme byly dneska v tý porodnici tak se tam zrovna taky bavily o tom co mají těhotných na únor,teť jim tam chodí do poradny a vůbec to nestíhají.Nojo, jaro bylo nějaký plodný :lol:
Ještě jsem Vám zapoměla napsat že odhad porodní váhy je 3kg a to mě strašily podle bříška jakej to bude obřík. mám skoro všechno oblečení radši větší takže v tom budeme plavat ale co, kdyžtak něco malinkho dokoupíme vždycky.
Taky jsme dneska koupily ten fusak od emitexu,ten prodlužovací,je černej a vnitřek fialovej tak pak budeme muset vybírat kočárek podle fusaku aby se to k sobě hodilo.
Opravdu je to zvláštní pocit vědět přesně kdy se malej narodí ale jsem šťastná že se přiklánějí k termínu podle menstruace a bude to takhle brzo.
Jo a ještě jak jsme se tu dřív bavily o nehtech,tak jsem se ptala jestly nevadí že mám gelový nehty a prý to neni vůbec problém,tak jsem ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
18.1.08 16:31

Anleo, no tak to je super, že můžeš být doma :! a ve čtvrtek na tebe budeme určitě všechny myslet a držet palce i u nohou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
18.1.08 17:37

Anleo, super zprávy, myslela jsem na Tebe.
Holky, u nás se nedá sehnat souprava polštář+peřinka do postýlky, už na ni čekám 14dní, pořád slibují a nic :evil: . Prý bude příští týden, tak jsem zvědavá.

• Citovat
  • Upravit
431
18.1.08 17:45

Ahoj
Anlei, tak to je super, že se nemusíš trápit v nemocnici a můžeš být v klidu doma.Taky Ti to rychleji uteče a už ve čtvrtek … no to je mazec, taková rychlost. Děsně nám to utíká.

Ahoj Ajjoo, taky Tě zdravím. No koukala jsem, že máme stejné jméno a navíc tuším, že i stejný termín porodu, že? To je náhodička :-)

Emanko, moc děkuji to si mě moc uklidnila. Já jsem se jen koukala na tu diskuzi co mi napsala odkaz Mose a tam právě maminy psaly, že jim na sociálce řekli, že dokud neuvedou otce, tak nic nedostanou a nebo jim snižovali rodičák, atd. což mi připadá dost blbý.
Právě z důvodů které píšeš by mi to víc vyhovovalo a hlavně … my se s otcem opravdu na ničem nedomluvíme, takže by bylo lepší, kdyby tam nebyl a nemuseli bysme se vídat, atd. Opravdu by pak neplatil vůbec nic … byla bych ráda, kdybych ho už nemusela vidět a taky by mi nemluvil do výchovy, atd. Bohužel jsem moc pozdě poznala, že toho rozumu moc nepobral a hlavně je to podrazák, tak bych se pak nerada třeba soudila o to, kdo bude mít Vikinku v péči. Už tak těch tahanic bylo moc a nechci,aby tím malá trpěla a pokud bych měla v budoucnu partnera, tak by to pro něj možná taky bylo lepší a přesně jak píšeš … mohly bysme ho napsat do RL a byl by klid … otec malé by nesouhlasil určitě s ničím.
Nechápu proč tvůj bývalej nejdřív Barunce slíbil, že ano a pak si to rozmyslel. Jak to může tomu dítěti udělat … někteří chlapi jsou opravdu .....
Moc TI děkuju, uklidnila si mě a teď už záleží na něm jestli chce být otcem nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
18.1.08 21:39

Ahoj holky, tak jsme ode dneška doma. Adámek je sice žluťoučký jak citrónek, ale výsledky vyšly v normě, tak nás pustili. Moc vám děkuji za držení palečků a na to, že jste na mě myslely. Až bude víc času, napíšu víc, jsem hrozně unavená, moc jsem toho zatím nenaspala, Adámek začal konečně baštit, a hlavně v dnes v noci hodně bantoval, tak jsem zvědavá, jaká bude tato noc. Mlíčko už se mi vytvořilo, je dobré, slaďoučké, tak se nedivím, že Adámkovi chutná :wink: Zatím se mějte krásně, opatrujte se a já určitě brzy napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
18.1.08 23:21

AHOJ EVI,
vítám Tě. Je fajn, že už ste doma :-)
Přeji krásnou první noc v domácím pelíšku a pak nám určitě napiš, jak to všechno probíhalo, jak vám je, atd.

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
19.1.08 10:24

EVI a ADÁMKU citronku ahoooj :D Vítejte zpátky :wink: A stejně tak jako TYNINKA, jsem zvědavá jako opička, takže až budete vpohodě a bude se ti chtít,tak tak se taky těším na vyprávění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
19.1.08 10:33

Ahoj holky..

Ahoky Eviiii a zlutasku Adamku…vitejte zase mezi nama..Evi malej je uplne nadhernej,takovej na mackani..mnam mnam..az budes fit tak nam to musis vsechno popsat.

Jinak ja mam od vcerecka desny stavy..porad brecim..stejska se mi po manzelovi, mala zlobi dneska uz od 2h od noci..porad kope..pali me zaha a rozbreci me i to ze me tu nasi nechali a jeli do CB..i kdyz jsem s nima stejne jet nechtela…no proste uzasny emoce…hysterka jak prase.. :roll: :cry:

Marty ty jses vcera ptala v cem pujdem z porodky..my budem mit bilej overalek s medvidkama,k tomu mame stejnou mikinku s medvidkem misto kapuci,a pujde mala do kombinezky..a pak do autozavinovacky od Emitexu a do autosedacky…jeste teda bude mit cepicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
19.1.08 12:11

SANDUL, to přejde. Je fakt, že v tom nejsi sama. Když tady přes den nikdo není,tak si taky občas pobrečim…ani nevim proč, prostě jen tak a hned je mi líp :roll:
S tim oblečením, je to tedy skoro nastejno…mamča mě ještě straší, že bavlněná čepička a huňatá kapucka od overálku je málo, tak nevím…no ještě se teda pro jistotu mrknu někde po teplejší čepičce…

Jo a byla jsem nakouknout u holek z února na BABY CAFE a tam už se taky rodilo… A DOMA :! 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
19.1.08 12:57

Ahoj holky,
Evi: Vítejte doma,malej je opravdu úžasnej,povedl se Vám :lol:
Márty: Já teť taky řešim co mám připravit za oblečení, vůbec nevim, mám tu přichystaný bodýčko, dupačky, svetříček, kombinézku,čepičku a ještě ho frkneme do fusaku do autosedačky,ale zase si řikám aby mu nebylo vedro a nezpotil se :roll:
Emanko: Prosím prosím,jak jsi to měla při tom císaři s Barunkou,za jak dlouho potom jsi jí mohla mít u sebe,a jak dlouho jste byly v porodnici?
Já jak jsem neměla miminko tak jsem šla za 3 dny domu ale teť počítám že se zdržím tak týden, no vůbec nevim a zapoměla jsem se zeptat :oops:
Sandul,drž se, já taky teť jsem pěkně hysterická,před chvilkou jsem tu brečela,hormony poblázněný :lol: A včera jsem deptala taťku, vadilo mi už jenom to že na mě mluví, chudák :D
Ty jo, už se jenom 5× vyspim 2v1 a pak už bude prcek u mě 8O
Holky, jinak Vám všem přeju krásnej a odpočinkovej víkend,opatrujte ty prďolky v bříškách :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.1.08 16:52

Ahoj,
tak já mám dneska taky náladu pod psa, asi na mě něco leze, mám knedlík v krku a trochu mi bolí hlava, Bára od včerejška leží, má rýmu, tak to asi skočilo na nás na obě. Dopoledne jsme byli v Mostě vybírat obkladačky a v Jirkově dveře, byli jsme docela úspěšný, ale taky jsme si trochu lezli na nervy. Takže Petr tady teď usnul a já přemýšlím, jestli se mám svalit taky někde nebo jít žehlit.

Anleo - po císaři jsem ležela 1 den + 2 noci na JIP, pak mi převezli na pokoj a za půl dne mi přivezli i Barunku nastálo. MOžná na tý JIPce budeš kratší dobu, mě bylo zle, protože jak jsem měla stahy, pak se mi stahovala děloha do tý rány a bolelo to tak, že mi radši na další půl den uspali. Plánovaný císař bude snesitelnější. V nemocnici jsem byla přesně týden. Myslím, že prostě miminko ti přivezou, až uvidí, že ti je dobře a že to zvládneš.

Evo , Adámek je fakt výstavní, mně se hrozně líbí vlasatý miminka. První noc doma máte taky za sebou - s Bárou byla hrozná, křičela do 5 do rána, jak jsme změnily prostředí, mělo to na ní hrozně negativní vliv. V porodnici bylo mnohem větší teplo než doma. Taky pořád řeším, jaká je správná teplota pro miminko na spaní. Tak hlavně odpočívej, s ničím se nenervuj, nech se obskakovat a hezky krmte. To se to říká, co? :lol:
Jo a taky chcem vidět fotky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
20.1.08 10:06

Ahoj holky,
tak u nás leje a leje.
Evi, to je dobře,že jste s Adámkem doma. Je moc pěkný.
Jdu vyprat ještě pletené věci, ať si mám Lukáška v čem odvézt z porodky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex