ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
9.8.07 10:06

ANN: já vim,taky jsem to tak myslela,psaly že tam můžeš chodit hned od začátku,jsou tam pohromadě maminy s malejma i velkejma bříškama.Třeba to mají někde rozdělený podle měsíců ale u nás to mají dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.8.07 10:11

MÁRTY:myslím že můžeš,proč by ne,chodí tam spousta těhulek,jen radí vyhýbat se těm teplejm výřivkám,drží se tam nejvíc bakterií,se jim v tom teple líbí,tak abys něco nechytla,ale myslím že to neni problém
Já mám těhotenství od začátku jako rizikový a tohle všechno je pro mě tabu,bohužel,jsem se na to těšila jak si to budu užívat a ono nic,si můžu dát jen doma nohy na stůl a vesele kynout :oops: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
9.8.07 10:13

Takze ahojky,

Marty tak spojte jmena abou babicek a dejte to maly :twisted:

ne ba ne..ja uz mam taky jmeno vybrany a doufam ze uz je posledni..bude to holka a bude Viktorie a kluka nechci,nelibi se mi zadny jmeno :D snad jen Oliver..ale to uz maji sousedi..i kdyz tatka porad promlouva k brisku jako ke klukovi..

Vcera jsem ho nejak zlobila a rikala mu ze si najdu jinyho tatinka a pak jsem vecer lezela v posteli a cetla si a on prisel,kouknul na me a rika, s tebou nemluvim,a vlezl si ke me pod perinu s hlavou a povidal si s mimcem..prej ze ho uz nemam rada a ze si chci najit jinyho tatinka,ale ze on ho neda ze to je jeho miminko..ja se nahore sklebila jak debil :D

Jinak to dvd se cvicenim mi pujci doktor..uz mi to nabizel minule..rval mi asi 5 DVD se cvicenim,porodem,a ja ani nevim co tam bylo..

Tehu plavani zacina od zacatku tehotenstvi,ale prevazne vsude jej zahajujou az v rijnu a to samy se cvicenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.8.07 10:16

SANDUL: jéééé,to muselo bejt hezký :lol: Jak si taťka povídal s pupíkem,bych se tomu řehtala taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
9.8.07 10:18

No vidite holky,na to jsem se vas chtela zeptat..jak je to s tema teplejma pramenama v tehu? tady na Islandu jsou vsude jen termalni koupaliste..voda v bazenech tu ma ruzny teploty..treba 38-41 nebo 36-38..ten 36-38 je jako perlickovy..Muze to nejak uskodit? protoze tady to treba tehulym doporucujou a je pravda ze v tom perlickovym sedi skoro sama tehule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 10:21

SANDI, tak to byl super pokec mezi mrnětem a taťkou, nedivim se tomu výrazu „ala debil“ :D :D :D A dát jméno po oubou babičkách? Ty vado! Helena Emílie Červená…

ANLEO, díkes za info…zkrátka si půjdu zaplavat do normálního bazénu za 66 kaček a ne jinam za 150,– :wink:
Jéje, to je pech s tim rizikovým… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
9.8.07 10:25

Holky a jak to mate s lekanim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 10:26

SANDI jak to myslíš? Já se za ty 3 měsíce nelekla snad ani jednou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.8.07 10:31

Se kouknu k nám do bazénu, jak to tady máme my… Sandul, manža si taky s bříškem povídá a hladí a pusinkuje… A včera do průkazky vepsal svoje rodný číslo a telefony… já bych to jinak nechala prázdný :lol:

Anleo, je to blbý, ale nejdůležitější je aby mimčo bylo v pořádku :!

Já se taky nějak výrazně nelekám, proč? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 10:36

Jééé, vy máte ukecaný ta´tky. To ten náš mě jenom napomíná, abych piškotku neutlačovala v kalhotech a nemačkala ho. Sem tam ho pohladí,ale zatím si s nim nepovídá. Zrovna včera řikal, že si to ještě neuvědomuje, protože nemám žádný břicho ( i když já si myslim, že už malý jo…gatě už mi začínají být těsný!) JUPÍ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
9.8.07 10:37

Mame tady na Islandu totiz skvele debilni sousedy a papirovy zdi..akze vcera kdyz jsem uz spala,tak nahore jim neco upadlo..rana jak krava a ja jsem se lekla..nebo obcas kdyz jedeme autem a ja ridim a vezeme pejska,tak ten zmetourek v tu nejklidnejsi chvili stekne..toje pak o infarkt.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
9.8.07 10:51

To ja uz mam brisko docela hezky..takovej mensi otocenej lavurek..no a vecer uz vypadam jak v 9.mesici.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 10:58

Jo, tak večer jsem nafouklá taky jak balon. To je hrozný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
9.8.07 11:03

Tak já se přijoju taky, bříško už trochu mám a večer pěkný :lol: , ale v kalhotech zatím není nic vidět, ale nosím už jen ty co mi byli volnější, není mi příjemný, když mě škrtí :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
9.8.07 11:10

A kolik už jste přibrali? Já asi 2 kila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí