ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3492
7.4.09 13:49

Jo a bolí mě prso jak hrom. Že by zánět u 14-ti měsíčního dítěte? 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
7.4.09 13:57

Jo a další novinka. Viki v pátek taky dostala svoje první boty :D Venku chodí za jednu ruku. Za dvě se jí snažím nevodit vůbec teda pokud to jde :wink: Ale jinak ty ceny šílené. Koupili jsme boty oběma dětem a stálo to cca 1600Kč :evil: :roll:

ENDY gratulace k mrše a přeju co nejdříve // na testu :wink:

FYZ tobě samo taky co nejdříce // na testu :D

EVI boty pro Adámka super

EMANKO to jsi mě pobavila s tím holčičím deníkem :lol:

Ty jo tak já jsem tady asi poslední, kdo ještě nedostal menstruaci co, ale mi teda vůbec nechybí a nepotřebuju ji :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
7.4.09 21:14

Ajjoo,máš pěkné metříky. A boty,to je pálka vždycky.Viki blahopřejeme k samostatným krůčkům.

• Citovat
  • Upravit
fyzikarka
8.4.09 08:17

Emulko,vše nejlepší k dnešnímu svátku :srdce: :srdce: :-)

• Citovat
  • Upravit
2724
8.4.09 08:36

AHOJKY 8)

Teto FYZ , Emušák děkuje :D :D :D
Ty fotky jsou skvělý! Nejvíc se mi líbí, jak se vám vylíhnul brouček :P

AJJO , 3× hurá za zdravý dětičky!!!!!Viki je šikulka!Tak ted kdo dřív? Ten náš malej poseroutek nebo Viki - kdo bude dřív běhat? :wink: O botkách mi ani nemluv a ty to máš k tomu 2× :roll:

EMANKO , Bára je číslo, mohla by se tim psaním deníků ýivit jako Brigit J. :D

U nás se pomalu dostáváme z tý rýmule. Saveček už je skoro fit, já jsem ve smrkací fázy. Bylo to fakticky hnusný, jsem jak praštěná palicí. Včera jsme poprvé na písek vzali kyblik a lopatku, tak byl Saveček nadšenej, i když se trochu prala s tím, jak dostat ty kamínky na lopatku a dopravit je do kybliku :P
Vřera jsme byli s tátou na kultuře v divadle Kalich na hru Na hniličko. Obsazení: Kraus, Holubová, Klepl, Issová, Chýlková - byla to hrozná prdel, dokonce i herci se 2× zasekli a začali se řehnit :D :D :D Pak jsme si byli s kámošema na chvilku sednout - fakt jsem si odpočinula :D Babička a děda hlídali, savce krásně uspali, večer předtím to zkusil tatínek a taky to šlo…takže konec kojení odstartoval další pokroky co se spaní týče - HURÁ!

Tak co budete dneska dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
8.4.09 09:09

EMI všechno nejlepší k svátku :huban:

holky mi je hrozně. Mám v tom prsu zánět jak hrom. Bolí mě úplně celý člověk. Celou noc jsem nespala horečka 39. Na 12 jdu na gyndu. Adam dneska musel zůstat doma. Nebyla jsem schopná stát na nohách. Chci skončit s kojením!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
8.4.09 10:08

Pěkné dopoledne :P

EMIČKO, UŽIJ SI TEN DNEŠNÍ SVÁTEK!

http://img01.ecards.cz/…e_2819_A.jpg

Ajjii , chuděrko, to je pech :( taky by mě nenapadlo, že po tolika měsících kojení, když už se prsa nenalívají, může vzniknout zánět :( je mi Tě líto a doufám, že Tě to brzo přejde. To vyfásneš antibiotika? Nebo co s tím??

Fyzi , taky se mi líbí nejvíc ta vylíhnutá :D Lukášek je čím dál tím víc větší fešák :wink:

Márty , kyblíček a lopatičku mám v plánu co nejdříve koupit :P U našich na zahradě sice nemá ještě pískoviště, ale je tam hlíny habakuk 8) A to divadlo muselo být fakt super. Tihle herci jsou mí oblíbení! Mají skvělý humor, proto se ráda dívám i na Uvolněte se prosím a kvůli Boba občas i na Hádej kdo jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
8.4.09 10:12

Jinak nás postihla jakási blicí a srajdící viroza, Adam minulý týden v noci zvracel (no to byl taky zážitek, jsem se pak bála a furt jsem ho hlídala, aby se neudusil), pak byl už ok, tak jsem si myslela, že mu něco nesedlo. A v pondělí večer začal zvracet Honza, blil celou noc, já jen ráno, ale celé úterý mě bolelo břicho, Honza nešel ani do práce, ležel, já jsem na tom byla líp, tak to celkem šlo, ale s mrnětem za zadkem je to fakt chuťovka :roll: Ale raději ať je blbě mi, než Adámkovi. Už je to OK, tak snad to je za námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
8.4.09 10:48

Hoj hoj hoj Emulí,všecičko nej nej nej k svátečku

Ajji,držíme palce ať jsi brzy v pořádku,teda,taky jsem netušila že může být zánět i po tolika měsících 8O
Fyzi,fotečky super,nám se líbí nejvíc Lukýno v tlamě potvory :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
8.4.09 10:52

Ajjii , alespoň tu pro potěchu vložím fotky Tvých miláčků :wink:  

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
8.4.09 11:26

Márty , tu hru jsem před lety viděla a pamatuju si z ní, jak si tam někdo (Klepl?) mazal mezi prsty sádlo a máslo, je to tam, viď? Ukazoval to divákům v první řadě :lol: Jsem byla ráda, že jsem tam neseděla.

Ajji , to je síla, takhle zkušený prso a zánět. Co jsem slyšela, tak jestli je to hodně rozjetý, tak to fakt může skončit koncem kojení, ale nechci tě strašit. To by asi pro viktorku byla rána :lol:

U nás teda změna obrovská, Šimon nespí a nespí. Včera dal 1,5 hod. v postýlce. Chodí spát malinko dřív, ale ráno stejný, mezi 5 a půl 6 do postele a žužlání. Před chvilkou ale vypil tak 50 ml sunaru normálně z flašky s dudlíkem, frkla jsem ho do postele, neřve, ale řeční tam. Pro mě je to změna teda děsná, měla jsem cca 4 hodiny denně volna a šmytec.

Jo a včera nám řval barák, byla jsem u našich a přišla mi sms ze zabezpečovacího zařízení, že byl narušen prostor a pak mi to zavolalo a tu houkačku jsem tam slyšela. Tak jsem sem jela - já nezavřela větračky, začal vítr a asi to bouchlo oknem a ten pitoma zabezpečovák si myslel, že leze zloděj :lol:

A taky jsem teda hodně nespokojená s tím blbým naším kočárkem.Quinny prostě nejde do úplného sedu, pořád si to lehá a jak je Šimon přivázený, nutí ho to být taky v polosedu, takže on zatnutý břišáky a řve. Asi mu tam budu muset dát normální kšíry a ten postroj, co je v kočárku, nepoužívat, nebo jsem objevila na mmb nějakou vychytávku, přidaný řemínek, jestli by to fungovalo a nebo mi hned napadlo zkusit ten kočár prodat a koupit něco menšího. Na to jsem se nechystala, ale včera jsem do toho kočáru málem kopala. Akorát mám pocit, že Petr tohle neplánuje teda určitě. Ale doufám, že na Šumavě se to nějak vyzkouší, buď Petr uzná, že je fakt blbý a budem to řešit anebo Šimon se to naučí.

Ajjo , všimla jsem si, že Vikinka s tátou mají úplně stejný tvar porostu hlavy :lol: :lol: A Viktorce teda fakt kouká z každýho oka 10 čertů a na Adámkovi je vidět, že je klidnější. Vy můžete mít chvíli klidu od dětských nemocí a onemocníš ty, to snad není pravda. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
8.4.09 11:38

Usnul sám v postýlce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
8.4.09 11:41

Satánek spí,byli jsme pěšky nakoupit,ani neobědval.

Ajjoo ,to je teda pech,mě prsa bolela,když jsem Lukáše odstavovala,ale bez problémů. Asi Ti dá antibiotika.

Emanko ,mě jde Hoco do úplnýho sedu i lehu,Lukáše napoutám,on se drží madla a povídá.
A to spaní,je to nezvyk,co?

Evi ,ať je vám brzo líp.My máme na písek bábovičky ještě po mě,ty kovové,aspoň si je poznáme,

Márty ,já jdu dnes na Den učitelů,takž ePavel bude dávat večeři a uspávat,myslím,že to zvládnou kluci v pohodě. A bez kojení Lukáške líp usíná. V sobotu máme předvelikonoční akci u sousedů,chci zkusit dát Lukýna na noc k našim,ale nevím,jaké plány má brácha,zítra přiletí z USA.

Jinak jsem přišla jek slepý k houslím ke golfkám. Začalo se zase sekat přední kolo,kočár nechtěl zatáčet,už jsem to viděla na reklamaci,ale Pavlík to opravil. Já to netušila,tak jsme mezi řečí na pískovišti poprosila sousedku,jestli by nám jejich golfky nepůjčili. A ona na to,že je chtěla dát na charitu,tak ať si je vezmu,že si je mám nechat,pokud mi nevadí,že jsou šedo-červené.

• Citovat
  • Upravit
3492
8.4.09 15:57

Tak antibiotika nemám. Prý to zkusíme bez nich, ale kdyby se to nelepšilo tak mám znovu přijít a dostanu je. Všecko se se mnou motá. Takový zánět jsem měla když měl Adámek 7 týdnů. To už je doba. Mi se poslední dobou nalívá jen jedno prso nevím čím to je :?:

FYZ tak tobě přiletí brácha a nastálo nebo se ještě vrací? a s golfakma to máš super :wink:

EVI jéje to jste si teda „užívali“ s tou virózou :roll: hlavně, že už jste v pořádku. Děkuji za vložení fotek :)

EMANKO třeba se to spaní zase vrátí do normálu no i když možná už nemá takvou potřebu spánku. Věřím, že 4 hoďky volna deně byly super :wink: můj bebecar jde taky do úplného sedu i lehu. A Petr nechce golfky? joooo a s tím porostem hlavy to máš teda pravdu :oops: :lol: doufám, že jí tam časem něco naroste :lol:

Adam je venku na prcházce s Viktorkou. Je tady třeba pouklízet, ale kašlu na to. Dneska fakt nemám sílu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
8.4.09 16:01

Ahoj mamušky:)
PPoctive dočítám, ale na psaní není čas, jak je jaro, tak jsem doma ještě míň než normálně:)
Navíc si mamina nastěhovala domů babičku, je v mém pokoji, tak já jsem nastěhovaná u muže:) Je to paráda, ale doma je ještě pořád doma:( nemáme to s P. moc uspořádaný v bytě, aby tam mohli dva lidi pracovat a učit se:(
Navíc babička dělá scény, že nespím doma, už mi chtěla z chalupy dovést postel, že jako přeskládáme obyvák, abych nespala u muže…Tak jsem ji navrhla, že teda v tom obyváku bude spát ona, že já se moc ráda vrátím do svého pokoje a to se jí taky nelíbí…No, to mám problémy, že?

Jinak víkend jsem trávila u skoro tchánů a jsem ráda, že bydlí na druhé straně republiky a že mají i další dítě, které jim dodá potenciální vnouče…:)

Dneska jsem měla praxi z radiologie v dětské nemocnice, tak mě to tak nějak vzalo, takoví drobečkové s leukémí:(
Ale nadruhou stranu, k nám studentům jsou tam ohromně milí a přátelští:)

Tak užívejte jara, všem oslavenečkům vše nejkrásnější a tak prostě, ať vše vyjde :D

T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital