Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
494
18.6.10 20:01

ještě jsem se chtěla zeptat, Fragolo to jste tak brzo po porodu chtěli další mimi nebo se to zadařilo :-) já tě obdivuju, tolk dětí, ale je to pěkný, když je mamka zdravá, tak proč ne

• načítám...
2149
18.6.10 20:47

Potkanku, já jdu taky ve středu, snad nám to dobře dopadne, i když máme mladší mimi, možná tam bude :srdce:

Jo jo holky, myslet pozitivně je základ, ale někdy se mi to nedaří no :zed:
Jinak kalhoty už taky tak tak zapnu :twisted: Myslíte, že je to už možné, aby pomalu rostlo bříško? To spíš z jídla než těhu, ne? :mrgreen:

• načítám...
3221
18.6.10 20:52

Ahoj holky, já jdu k doktorovi v pondělí, a taky doufám že bude :srdce:
Každopádně břicho mám taky docela větší. a hlad mám v jednom kuse!!!

• načítám...
494
18.6.10 20:59

já myslím, že je to břicho spíš nafouklý, mimčo to určitě není, ale děloha se roztahuje, všechno to nějak pracuje a břicho je prostě větší. Někdo může nosit normální kalhoty do pátýho měsíce, já to cítím už tak od šestého týdne :lol:

• načítám...
3221
18.6.10 21:00

Taky to může být u mě tím, že jsem snědla půl melounu,… :lol:

• načítám...
4986
18.6.10 21:05

jo a ja si myslim ze ty nase briska sou spis papani ja ho mam tak na paty mesic snad :poblion: ale aspo se do nej hodne vejde. je to hruza clovek se tolik let hlida cvici a behem par tejdnu je to pryc. rikam si ze nebudu bastit vsechno jooo ale kdyz ono se to tak lehce rika :jazyk:

• načítám...
4986
18.6.10 21:08

radča a vvvv tak at tam ty :srdce: jsou budem si drzet palecky :andel:

• načítám...
494
18.6.10 21:16

tak holky dobrou noc a pekny vikend, asi tu o vikendu moc nebudu, budem uzivat rodinnou pohodu:)tak se drzte a pohladte miminka :-)

• načítám...
3221
18.6.10 21:20

Díky, taky přeji dobrou noc… :hug:

• načítám...
4986
18.6.10 21:23

dobrou všem a hezkej opatrnej vikend :kytka:

• načítám...
2149
18.6.10 21:28

Taky všem přeji krásnou dobrou noc a opatrujte mimiška :hug:

• načítám...
10949
19.6.10 09:20

ahoj holky koukam ze jste vcera resili dr. a nevolnosti a rust briska :lol:
tak ja podle posledni ms jsem dnes 5+4 a podle ovu 3+5 no a ted mi reknete kdy mam jit k dr.? kdyz pujdu podle MS v 8tt tak asi jeste neuvidim srdicko a budu se stresovat aby to nedopadlo jak minule, mam taky za sebou ZT. Tak ja nevim :nevim: Kazdopadne jsem chtela jit nejdyl k dr. 14.7. protoze kolegyne chce pak volno 5 dni takze mam mit 5 dni za sebou dvanactku, coz si myslim ze je u me nerealny, jsem porad unavena. Jinak na konrolu se tesim a verim ze mimi bude OK, ale trochu se bojim.
Ja nevolnosti teda nemam zadny, porad bych jedla ryby. to bude asi tim, ze se prcek narodi ve znameni ryb :lol:
jinak brisko mam taky nafoukly, hlavne vecer

• načítám...
494
19.6.10 12:09

Niki, ja myslim, ze pokud pujdes v 8tt, tak uz by tam srdicko byt melo tak jako tak. Ja byla vlastne ted 6plus6, mimi odpovidalo 6plus 4 a srdicko uz bylo:) Aspon miminko uvidis a budes vedet, ze roste tak jak ma:)ja vim, ze mas strach, ja ho mam taky a hodne,ale co nadelame.

• načítám...
10949
19.6.10 13:24

na jednu stranu bych sla k dr. hrozne rada, ale na druhou stranu se hrozne bojim. Ale tomu miminku co ted nosim verim. Snad me nezklame. Broucek. Pujdu k dr. toho 14.7, at mam jistotu ze tam uz to srdicko musi byt.

• načítám...
494
19.6.10 15:50

Tak to te obdivuju, to bych asi tak dlouho nevydrzela:) Ale chapu, ja taky verim, ze tohle miminko bude silak, i doktorka mi rikala, ze uz by to musela byt moc velka smula, tak snad.Tak at nam to vyjde, ze?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+