Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobré ranko holky:)
Tak já to mám s porodnící celkem dobře zařízeno, protože mamka dělá na novorozencích v Bohunicích:)Ale ještě se kouknu k Milosrdným, protože tam rodila švagrová a hrozně si to pochvalovala.
Nastandart nechci, protože na pokoji aspoň budou ostatní maminky a můžem si když tak pomoct nebo poradit.Sice si asi moc neodpočnu, ale nejedu na dovču že ![]()
Pěkné sluneční ránko ![]()
kaspinka
já jsem rodila poprvé u Milosrdných a byla jsem moc spokojená…tak přemýšlím,že bych tam šla znovu.Ty máš na kdy vypočítanej TP?
Jinak včera večer mi bylo tak hrozně,že jsem nemohla ani usnout a ráno jsme s malým zaspali,tak jsem si ho nechala doma.....má velikou radost,že nemusí do školky ![]()
Já zatím na 1.2. ale čert ví kdy to bude:)Ještě to 5× změní nakonec to stejně nebude v termínu:)
Tak to my jsme si s mimísem včera dali do břucha - napřed hranolky a cheese u meka a pak na přehradě langoš s česnekem:)Holky to vám byla dobrota ![]()
ahoj holky
potkánku gratuluji k
![]()
Romiš, já mám v plánu jít na to vyšetření ve 12 tt na Veveří k Dr. Vlašínovi nebo jak se jmenuje, si teď přesně nemůžu vybavit jeho jméno ![]()
Fragol moje spolužačka z Vyšší, má 5 dětí, taky ještě plánují, mají podobné rozdíly co Vy a máte fakt můj obdiv ![]()
grepik
já jdu na Koliště,GYN LINE,dr.Páral
kaspinka
narvat do sebe jen polovičku toho co ty tak umřu
,taky bych se chtěla pořádně nadlábnout
dobre klidne ranko holky
grepik
moc dekuju mam to zasebou a na mesic klid v dusi ![]()
Romi, taky mě napadlo, že takovou sváču jako Kaspinka bych nedala
Kaspi, fakt závidím
Už mi to přijde nějak dlouho, co jsem se naposled normálně najedla ![]()
fragoli, to je fakt, to uznavam, ze se s tim nemazete
mas muj obdiv, ja mam mezi detmi 1,5 roku a taky mi to prisel mazec ze zacatku, ted jsme chteli treti driv, ale priroda si vybrala jinak, takze budem mit vetsi rozestup, ale rikam si, ze to tak ma byt…mas muj obdiv, ja bych to asi nezvladla, sice si mysim, ze jsem dost klidna, ale nekdy teda uz nemuzu, takze sest deti bych asi nezvladla se zdravim svym i deti
![]()
holky k tomu jidlu, jeste pred hodinou jsem mela chut na bramb. salat
, ale ted uz se mi zveda zaludek jen pri tom pomysleni, takze co bude z obeda, teda nevim ![]()
Holky to bylo poprvé od začátku co jsem těhu co jsem se takhle nažrala
Ale manža na mě koukal jak to do sebe cpu a pak že mi nic není, protože jemu na rozdíl ode mě bylo těžko ![]()
a dokonce ani teď se mi nechce ![]()
Třeba se už fakt dostávám do formy ![]()
jee ja sem ted strestala stafetku hruza je ze mi chutna sladky nikdy sem na sladky nebyla a ted
zveda se mi kufr z grilovani
ale takovej smazak rizek hranolky mekac a hooodne tatarky. proste vsecko co sem si nedopravala s duvodu diet tak ted teda jedu
hmmm a uz ted vidim ty hranolky a slintam
![]()
Romiš to je něco novéo tam? Nemáš odkaz na stránky? Vím že něco je ještě v Heliosu, ale tam se mi nelíbí přístup a bylo to divný, jela jsem tam u prvního na 3D a totálně zklamaná. Teď už má 3D můj gynekolog tak to bude o něčem jiném ![]()
potkánku se máš, už aby bylo úterý ![]()
brrr na jídlo nemám ani pomyšlení a nejhorší je pití, nevím co pít, nic mi nejede ![]()
grepik
Dostala jsem letáček od dr.,ale odkaz na stránky tam není.Zkus se zeptat tvé dr.třeba o tom bude něco vědět
potkanek
S tím pitím jsem na tom stejně,ale teď jsem se naučila pít heřmánk. a mátovy čaj,pomáhá to na ty nevolnosti,tak je střídám
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat