Únor 2011

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
758
13.7.10 10:38

Ahoj holky my jsme vcera meli v byte ve 21:00 32 stupnu a ani se to nehlo… dneska uz je to lepsi…dnes jsem byla na KO jsem 10+6 mimisek se ma cile k svetu, :srdce: mu tepe o stosest, cukr v poradku tlak nizky jako vzdy:)dostala jsem vynadano ze jsem zase o kilo zhubla ale nechci do sebe zatim nic rvat na zaludek, kdyz me to netlaci natlaskam se pekne:) mejte krasny den…

• načítám...
88
13.7.10 12:32

Ahoj holky, taky se přidávám do Vaší diskuse, pokud můžu :nevim: Nám se po roce a půl snažení to konečně povedlo. Dnes jsem 10tt+6, včera jsem absolvovala odběry a výsledky budou na další prohlídce, kterou mám 21.7., tak snad vše bude OK. Jinak průkajdu sem ještě nedostala, což mě mrzí, ale hlavně, že je vše jak má být :-) Zatím mi dr řekl předběžný termín 2.2. :-) Tak se zatím mějte a příjemný těhulkování.Nupka

• načítám...
725
13.7.10 12:47

Ahojte holky, včera kontrola v pořádku, miminko krásně povyrostlo, srdíčko bije a já jsem 2 kila dolů…
dneska jsem 10+7.
U nás se to taky kaboní, buří, tak snad sprchne…ve městě je 34stupňů, a my mám 31,5

• načítám...
10949
13.7.10 12:57

holky vsem co vcera byli na kontrole gratuluju ze je vse Ok :kytka:
ja jdu opet zitra a rovnou si necham napsat neschpenku, sef o tom jeste nevi, tak snad nebude moc zurit. Bude tu muset byt holt do nedele dvanactky, tak aspon uvidi jaky to je :lol: kolegyne je totiz na slovensku.

• načítám...
4354
13.7.10 13:41

Nupka - vítej :mavam: a gratulace k zatím zdárnému průběhu :wink:

• načítám...
88
13.7.10 14:59

Moc díky:-)
Bylo to docela komický, začali jsme náš problém řešit s mudr po roce a půl, po vysvětlení jak vše bude probíhat, mi dal žádanku pro manžela, aby si došel na spermiogram, že tím začneme. Manžel měl jít v úterý na odběr, mudr doporučil, aby šel s čerstvým spermatem :-D (tj. aby jsme měli styk 3-4 před tím, než tam půjde), tak jsme v sobotu na to hupsli a v úterý šel na odběr. Jaký měl hrůzný zážitek ani nebudu popisovat a když jsem šla za čtrnáct dní s jeho výsledky na gyndu a s tím, že jsem nedostala menzes, už víme všichni, jak to dopadlo :srdce: :dance: :srdce: :srdce: :dance:
Toť ve zkratce náš příběh:-)

• načítám...
24837
13.7.10 15:13

Ahoj, jen hlásím, že žiju…

Všem veliká gratulace ke KO :-D :kytka: Mně se pátek blíží, tak mám radost a strach současně :-?

Nupko, vítej a moc gratuluju, že vám to vyšlo :-D :kytka: Manžel asi nemá zážitek nic moc, ale hlavně, že je všechno v pořádku :-D

• načítám...
DP
462
13.7.10 16:26

Taky se hlasim. Dnes po kotrole, ale na ambulanci v nemocnici, kde jsem cekala na prijem nekecam 2,5 hodiny. Nejak porad spinim a muj gyn. ma 14 dni dovolenou. Dostala jsem utrogestan a mam lezet jinak pri pristi navsteve me uz nepusti domu. Uz dnes si me tam chteli nechat ale slibila jsem ze se budu maximalne setrit a pri sebemensim zhorseni hned prijedu. Nejak si totiz nedokazu predstavit, co by bylo s Eliskou, kdyby si me tam treba 14 dni nechali. Urcite kdyby nebyla jina moznost tak by se to nejak udelalo, ale stejne…Navic ma kocka zitra narozeniny a to by me mrzelo.
Mimisek se ma ale cile k svetu, jsme 9+5,mame 29 mm, :srdce: krasne bije a maval mi rucickama i nozickama :-) Jen to zapeklite spineni…nikdo nevi cim to je. Doufam ze to brzy prejde.
Vitam nove prichozi a gratuluji k uspesnym kontrolam.

• načítám...
24837
13.7.10 23:00

DP, tak to teda nic moc, no, aspoň, že jsi to usmlouvala na odpočinek doma… Já se přiznám, že se toho každé těhotenství bojím jak čert kříže, kdybych musela do nemocnice… Já vím, ve finále by se to muselo nějak udělat, ale je lepší, když se tak nestane :wink: Držím pěsti, ať je jen a jen dobře :-D :kytka:

• načítám...
725
14.7.10 07:19

DP a nebereš nějaké vitamíny?
Já jsem totiž na začátku začala brát vitamíny co jsem dostala v poradně(elatic Q) a zároveň beru na štítnou žlázu euthyrox, a hned jak jsem to začala kombinovat, tak jsem začala špinit.
Vysadila jsem to a mám klid…

• načítám...
DP
462
14.7.10 08:22

Vitaminy prave neberu. Jenom ten Euthyrox. Ja mam stitnou zlazu odoperovanou uz nekolik let. S tim spinenim, s Eliskou jsem ze zacatku taky spinila. Sice min, ale taky. Pak to preslo. Tak doufam, ze to dopadne stejne. je to blby, v te nemocnici by se mi nechtelo lezet. Ale kdyby nebylo zbyti, tak bych asi musela.

• načítám...
12429
14.7.10 09:35

HOlky ať vás to všechny přejde a jste vy i mimi v pořádku :kytka:
Já jsem se dneska vzbudila s tím, že mě bolí hlava (v neděli mě bolela tak šíleně, že jsem si musela vzít panadol tak snad se nic nestane), ale pak jsem se v klidu :poblion: a naštěstí mě to přešlo.Ale hrozím se toho aby mě to v těchle vedrech nechytlo znovu a nemusela si ho fakt vzít :roll:

• načítám...
1718
14.7.10 11:58

Ahoj holky, tak dneska jsem se málem svalila v obchodě. Udělalo se mi mdlo,začaly se mi třepat kolena.Musela jsem okamžitě ven a sednout si do stínu,ale i tam mi bylo dosti na omdlení.Naštěstí semnou byla mamka,takže jsem to zvládala,ale nevěděla jsem jak se dopravím domů. Naštěstí jsme potkaly od švagra sestru a ta mě odvezla. Teď sedím s nohama nahoře,vedle sebe láhev pití a notebook na klíně. Pořád mě je šoufl,ale jsem doma,tak je to lepší. Teď aspoň vím,že když nemusím tak ven vůbec nepolezu. Navíc teď na netu píšou,že tyhle vedra vydrží nejmíň do konce července.nevím,jak to přežiju.Ach jo.

• načítám...
725
14.7.10 12:17

DP a nechodíš na kontrolní oběry, jestli ti ty prášky nedělají neplechu,…(špatné dávkování)
Já měla zánět štítné žlázy, potchytili jsme to včas, tak se mi i hodně zlepšily výsledky, ale raději mi nechal jednu tabletu ráno.

Mi o vyšulení říkej, já chodím jak lemra, ven ráno musím, poklidit a nikča se už taky na chvíli chce provětrat. Obchody jsou pro mě prokletí, zářivky mi dělají zle na oči, pak se mi zatočí a už se moc neovládám.
Takže jsme zalezené doma, snad to každá z nás bez újmy na zdraví přežijeme…!Chladit nohy v lavoru a studený obklad na čelo,… :lol:

• načítám...
853
14.7.10 12:37

holky zdravim a chci se zeptat, jestli je vam taky tak zle od zaludku jak me :cry: uz ani nevim, co mam delat, nezvracim, ale je mi zle od 11 h do noci ach jo, dnes jsem uz jen na cernym caji a rohlikach

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+