Únor 2011

• Fotoalbum (451)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13837
2.12.11 18:24

Dneska jsem se venku málem zabila, tam je šílená klouzajda.

Kaspi jééé záda ať přestanou brzy, jinak si můžeme podat ruce, páč záda mě chytla dneska taky.

• načítám...
2578
2.12.11 19:55

ahojky

Koaleto je jednoduchý, tahle zrovna byla jen že všechny firmy z CKPT zaslali fotky nejhezčích staveb a pak se hlasovalo která je nej… jinak to bylo jen o jídle pití a zábavě.....
No a když je ta pravá- to je myslím jednou za 4roky, tak se vybrané firmy sjedou na týden do prahya trvá to týden a pokrývají maketu střechy :mrgreen: Manža tam byl asi před 3-4roky a byli 4 ;)

• načítám...
24118
2.12.11 22:10

Jani, Grepíku, ať vám ty záda povolí a pak už nebolí.

• načítám...
9199
3.12.11 13:36

Tak u nas se stale teplotkuje, ale uz jen 37-38,2, takze v pohode, ale je brutalne protivny a noci katastrofa.

Mam upeceny dortik pro kamosku, tak cekam az se stavi a dame kafco. Draka jsem pracne uspala, tak snad vydrzi aspon pul hodky.

• načítám...
3524
3.12.11 13:49

Kaspi co záda? Už je to lepší?

Nosánku s tou teplotou mě to mrzí, snad mu brzy přejde úplně…teplota u dětí je nejhorší…je jasný, že je protivnej…

Malej dneska v noci taky snad hodinu brečel, pak jsem mu namazala horní patro gelíkem a zase usnul…možná už časem vykouknou i horní zoubky…

• načítám...
2600
3.12.11 19:46

Market tak to je pěkná akcička a manžel šikula :palec: To je teda práce jeho koníčkem, to je super, jestli je to teda jeho práce :D
Nosánek Tak co Daneček, už ho přešla teplota? :hug:
Dneska jsem si užila prima dopoledne. Manžel hlídal a já jela na prodlužování řas. Zato odpoledne jsem asi 2 hodiny žehlila, já se snad nikdy nepoučim, vždycky když dožehlim, tak si říkám že už si to nikdy nesmim nechat tak nahromadit a stejně se k tomu dokopu až když Mates nemá co na sebe :zed:
A zítra jedeme na profi focení do Písku :dance: to jsem na to naše živý dítko zvědavá, jak asi vydrží pózovat :lol:

• načítám...
13837
3.12.11 20:28

Zdravím při sobotě.

Tak máme venku sněhuláka, chtěli jsme ozdobit ještě kulíška, ale nemůžeme najít žárovičky a já pěním.

Jak se máte při sobotě?

• načítám...
2578
4.12.11 08:33

hezkou neděli :dance:

Koale: užijte si focení, jojo je to zároven jeho práce :palec:

Nosánek: tak to přeji at je malýmu brzy dobře, malej jen rýmu a kašel a dostat do něj sirup nebo mu utřít nos je umění - dělá jak kdybych ho chtěla zabít :zed:

• načítám...
13837
4.12.11 11:32

Hezkou adventní neděli, Baruškám přeji všechno nejlepší :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
9199
4.12.11 19:00

Zitra ficime na NEURO (kez by uz naposled) a vecer budu pect vanilkove rohlicky :mavam:

• načítám...
850
4.12.11 19:14

my taky zítra na neuro

• načítám...
9199
4.12.11 19:22

Luci: vy cvicite nebo chodite jen na pozorovani?

• načítám...
2600
4.12.11 19:46

Taky přeji pěknou adventní neděli.
Ať vám zítra kontroly na neuru dobře dopadnou ( smajlík držící pěsti)
Dnes na focení sranda, Matýsek pořád někam utíkal nebo předváděl indiána ( už ho taky umí) :lol:

• načítám...
3524
4.12.11 20:15

Koale super, že se focení povedlo…těším se na fotečky :D nás to čeká za měsíc :srdce:

Před chvílí ode mě odjela kamarádka, dělaly jsme spolu v práci, dlouho jsme se neviděly, tak jsem ráda, že přijela, hezky jsme pokecaly…
Jinak pořád stejný, od včerejška do dneška u našich, malej už spinká…

• načítám...
13837
4.12.11 20:19

Peti, Luci, ať Vám zítra neuro dopadne dobře a už tam nemusíte. Tohle Vám vůbec nezávidím

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+