Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dneska jsem se venku málem zabila, tam je šílená klouzajda.
Kaspi jééé záda ať přestanou brzy, jinak si můžeme podat ruce, páč záda mě chytla dneska taky.
ahojky
Koaleto je jednoduchý, tahle zrovna byla jen že všechny firmy z CKPT zaslali fotky nejhezčích staveb a pak se hlasovalo která je nej… jinak to bylo jen o jídle pití a zábavě.....
No a když je ta pravá- to je myslím jednou za 4roky, tak se vybrané firmy sjedou na týden do prahya trvá to týden a pokrývají maketu střechy
Manža tam byl asi před 3-4roky a byli 4 ![]()
Tak u nas se stale teplotkuje, ale uz jen 37-38,2, takze v pohode, ale je brutalne protivny a noci katastrofa.
Mam upeceny dortik pro kamosku, tak cekam az se stavi a dame kafco. Draka jsem pracne uspala, tak snad vydrzi aspon pul hodky.
Kaspi co záda? Už je to lepší?
Nosánku s tou teplotou mě to mrzí, snad mu brzy přejde úplně…teplota u dětí je nejhorší…je jasný, že je protivnej…
Malej dneska v noci taky snad hodinu brečel, pak jsem mu namazala horní patro gelíkem a zase usnul…možná už časem vykouknou i horní zoubky…
Market tak to je pěkná akcička a manžel šikula
To je teda práce jeho koníčkem, to je super, jestli je to teda jeho práce ![]()
Nosánek Tak co Daneček, už ho přešla teplota? ![]()
Dneska jsem si užila prima dopoledne. Manžel hlídal a já jela na prodlužování řas. Zato odpoledne jsem asi 2 hodiny žehlila, já se snad nikdy nepoučim, vždycky když dožehlim, tak si říkám že už si to nikdy nesmim nechat tak nahromadit a stejně se k tomu dokopu až když Mates nemá co na sebe ![]()
A zítra jedeme na profi focení do Písku
to jsem na to naše živý dítko zvědavá, jak asi vydrží pózovat ![]()
Zdravím při sobotě.
Tak máme venku sněhuláka, chtěli jsme ozdobit ještě kulíška, ale nemůžeme najít žárovičky a já pěním.
Jak se máte při sobotě?
hezkou neděli ![]()
Koale: užijte si focení, jojo je to zároven jeho práce ![]()
Nosánek: tak to přeji at je malýmu brzy dobře, malej jen rýmu a kašel a dostat do něj sirup nebo mu utřít nos je umění - dělá jak kdybych ho chtěla zabít ![]()
Zitra ficime na NEURO (kez by uz naposled) a vecer budu pect vanilkove rohlicky ![]()
Taky přeji pěknou adventní neděli.
Ať vám zítra kontroly na neuru dobře dopadnou ( smajlík držící pěsti)
Dnes na focení sranda, Matýsek pořád někam utíkal nebo předváděl indiána ( už ho taky umí) ![]()
Koale super, že se focení povedlo…těším se na fotečky
nás to čeká za měsíc ![]()
Před chvílí ode mě odjela kamarádka, dělaly jsme spolu v práci, dlouho jsme se neviděly, tak jsem ráda, že přijela, hezky jsme pokecaly…
Jinak pořád stejný, od včerejška do dneška u našich, malej už spinká…
Peti, Luci, ať Vám zítra neuro dopadne dobře a už tam nemusíte. Tohle Vám vůbec nezávidím
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat