Urážlivá kamarádka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
7.12.18 20:34

Ono totiž to, že ti s někým je fajn a bavíš se, není odrazem přátelství. Tahle holka není kamarádka, protože takhle se kamarádka nechová. Být tebou, přestanu se s ní vídat. Lže ti, uráží se…

• Citovat
  • Upravit
2098
7.12.18 20:37
@Anonymní píše:
@7.straka Netvrdim, ze je to vse jen jeji vina. Ale jeji jednani mi prijde detinske. Proste se nafoukne a nereaguje. Udelat to ja, tak uz je ohen na strese. :nevim:

Z poslední věty vyplývá, že si nejste rovni :think: .
Někoho si zablokovat je dětinské. Copak tak se řeší problémy? Píšeš, že je starší. Její chování tomu neodpovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.18 21:08

@pedigka Mám dost často pocit, že si myslí, že je lepší.. A já si pak pro ni nepřijdu dostatečně dobrá. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.12.18 16:19

Taky jsem měla takovou kamarádku. Urážela se kvůli ničemu a když se ke mě chovala nevhodně a já jí to řekla, ne nijak hnusně prostě normálně, tak se urazila, zablokovala si mě všude kde se dalo a nebavila se. Za týden se pak třeba ozvala a dělala jakoby nic. Své chování nezměnila, dokonce se to spíš zhoršovalo a jakmile jsem ji neviděla jako skvělou osobu bez chyb, tak se do mě pustila i vulgárně. A to byla taky starší ode mě. Znala jsem jí dlouho, ale už se s ní nebavim, nešlo to jinak. Věř mi, tohle není kamarádka :) Kamarádka nemá zapotřebí dělat takovýhle věci a když už se náhodou někdy stane, že se kamarádky nepohodnou, tak si v klidu sednou a vyřeší to jako dva dospělí lidé a ne tímhle dětinským způsobem :) Nechala bych jí být, ať se tedy chová podle svého gusta, když jí to příjde normální, ale ať si to předvádí někomu jinému :) Zasloužíš si kolem sebe lidi, kteří tě budou mít opravdu rádi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1436
9.12.18 16:25

A co chceš slyšet? Že tebou „kamarádka“ manipuluje už asi víš, že se sama chováš jako blbka asi taky :-) Přestaň se ponižovat a vykašli se na ni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
9.12.18 21:53

Tohle stvoření bych za kamarádku teda nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.12.18 12:43

@Jar Jar To už opravdu vím. A nechápu jak jsem mohla být tak blbá a nechat si všechno líbit… 8o 8o :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14723
10.12.18 13:26
@Anonymní píše:
@Jar Jar To už opravdu vím. A nechápu jak jsem mohla být tak blbá a nechat si všechno líbit… 8o 8o :nevim:

Já bych dala koštnout vlastní medicínku - odstranění z přátelství na ksichtbooku, z messengera a blok na číslo mobilu. HA, ha.
Bez možnosti návratu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria