Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@7.straka Netvrdim, ze je to vse jen jeji vina. Ale jeji jednani mi prijde detinske. Proste se nafoukne a nereaguje. Udelat to ja, tak uz je ohen na strese.
Z poslední věty vyplývá, že si nejste rovni
.
Někoho si zablokovat je dětinské. Copak tak se řeší problémy? Píšeš, že je starší. Její chování tomu neodpovídá.
@pedigka Mám dost často pocit, že si myslí, že je lepší.. A já si pak pro ni nepřijdu dostatečně dobrá. ![]()
Taky jsem měla takovou kamarádku. Urážela se kvůli ničemu a když se ke mě chovala nevhodně a já jí to řekla, ne nijak hnusně prostě normálně, tak se urazila, zablokovala si mě všude kde se dalo a nebavila se. Za týden se pak třeba ozvala a dělala jakoby nic. Své chování nezměnila, dokonce se to spíš zhoršovalo a jakmile jsem ji neviděla jako skvělou osobu bez chyb, tak se do mě pustila i vulgárně. A to byla taky starší ode mě. Znala jsem jí dlouho, ale už se s ní nebavim, nešlo to jinak. Věř mi, tohle není kamarádka
Kamarádka nemá zapotřebí dělat takovýhle věci a když už se náhodou někdy stane, že se kamarádky nepohodnou, tak si v klidu sednou a vyřeší to jako dva dospělí lidé a ne tímhle dětinským způsobem
Nechala bych jí být, ať se tedy chová podle svého gusta, když jí to příjde normální, ale ať si to předvádí někomu jinému
Zasloužíš si kolem sebe lidi, kteří tě budou mít opravdu rádi ![]()
A co chceš slyšet? Že tebou „kamarádka“ manipuluje už asi víš, že se sama chováš jako blbka asi taky
Přestaň se ponižovat a vykašli se na ni.
@Jar Jar To už opravdu vím. A nechápu jak jsem mohla být tak blbá a nechat si všechno líbit…
![]()
@Anonymní píše:
@Jar Jar To už opravdu vím. A nechápu jak jsem mohla být tak blbá a nechat si všechno líbit…![]()
![]()
Já bych dala koštnout vlastní medicínku - odstranění z přátelství na ksichtbooku, z messengera a blok na číslo mobilu. HA, ha.
Bez možnosti návratu.
Ono totiž to, že ti s někým je fajn a bavíš se, není odrazem přátelství. Tahle holka není kamarádka, protože takhle se kamarádka nechová. Být tebou, přestanu se s ní vídat. Lže ti, uráží se…