Uspokojujete se?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.10.14 16:19

Musím vám ženský poděkovat za upřímnost, když kdysi jsem chtěl po manželce at si to předemnou udělá tak řekla že není žádná kurv. a tak jsem ji přestal žádat myslel jsem že holky to tak pprostě nemají no a ve mně to začalo jaksi uhasínat a furt se doprošovat a žadonit mně přestávalo čím dál víc bavit, ale nechápu proč do prvního porodu jsem byl moc štastnej, ted vám závidím že s váma péčko něco udělá já na něho sem tam vlezu a nudím se je to takový umělý, to radši na google nahý holky z ulice a je to reálnější ale nic to se mnou nedělá, asi mi chybí i láska a jsem zaláskovanej s depkou 10let

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.14 02:12

Hm…já si taky do těd- od přečtení tohoto článku, myslel, že ženy to nepotřebuji se dělat. Doma si to dělám i 2× denně- bez ženy- je to smutné ale víc si to užiju sám se sebou než když spolu š…me. Ale chtěl bych zažít, se dívat na ženskou která se ráda udělá před chlapem!!! WAU

• Citovat
  • Upravit
1010
15.11.14 14:44

Je mi Vas lito panove.Ja i to delam sama stejne tak jako pred partnerem. treba kdyz se mu nechce mit sex tak si to zacnu delat sama a to se hned prida:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
15.11.14 18:58

Já musím říct, že po přečtení a rad pár pisatelek co zvolit za správné slovo se to u nás celkově zlepšilo a nějak jsem spokojeněší takže není vše ztraceno, děkuji vám ženy za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.15 09:07

@lolla.jones ano ano :-) to funguje snad na každého chlapa :lol:

• Citovat
  • Upravit
JaromirAd
8.11.15 04:18

Zajímavá diskuse, škoda, že ji není čas číst (aspoň se člověk o Vás holky něco dozví).

Jinak já se udělám taky jen sám, je děs, že do holky jsem se ještě nikdy neudělal, i když s poslední partnerkou to už skoro bylo ono.

Sex mám taky rád, jsem zvyklý, jak jsem ve vztahu, holku párkrát za den udělat, i mě to hodně baví, ale holky pak vyloženě štvalo, že jsem se do nich neudělal. Ptaly se mě pak většinou, jestli se mi líbí atd. No prostě každý to máme jinak :)

• Citovat
  • Upravit
JaromirAd
8.11.15 06:15
@katule07 píše:
@Aluse Však jo, já jsem po přečtení všech příspěvků taky celá natěšená!!! :jazyk: :jazyk: :jazyk: :jazyk: Že bych si šla taky kliknout na myšku?? :pankac: :pankac:

Hahaha @katule07, Kliknout na myšku? :D tak, to si zapamatuji :))) haha, jo tajemné zákoutí IT :DDD.

• Citovat
  • Upravit
7
3.11.23 16:45

Sice diskuse už je staršího data, ale jo. Masturbuju dost často, buď ležím na břiše a ukazováčkem pravé ruky si pěkně přetahuju vlhké pysky přes klitoris, až k orgasmu. Nebo si sednu na postel, před sebe si dám zrcátko, protože se na to ráda dívám - vzrušuje mě, jak mušle hezký nabíhá, vlhne a pak kape a nakonec krásně pulzuje, občas pár kapek skončí i na zrcátku. Buď ji zase mastím ukazováčkem, někdy si na něj nakapu masážní olej, nebo vezmu štětec a přejíždím s ním po kapající broskvičce. Jednou mě s tím štětcem takhle přistihl přítel, to už jsem byla skoro hotová, strašně se mu to líbilo, hned si sundal kalhoty a mě chtivě pomiloval. Hrozně se mu prý líbí a vzrušuje výraz mé tváře, červená líčka, lesklé oči, naběhlé bradavky a mokrá lasturka. Většinou se pak buď sám udělá nebo sexujem. To pak sténá, hněte mi prsa a opakuje, že by mě nejradši „******* od rána do večera“. Navíc zbožňuje, když mu lížu a saju varlata a žalud. To je na vrcholu slasti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.11.23 20:03

Ještě když si ji mastím, tak těsně před vrcholem si dovnitř vsunu vibrátor a ty stahy okolo dilda jsou pak taky nádherné. Někdy si dildo přilepím na židli, obkročmo si sednu, pomalu kroužím pánví a boky, současně si jemně přetahuju pysky přes klitoris a saju prsa. Těsně před vrcholem už mastím rychle, když začne šimrání, zpomalím, pak přijdou velmi silné stahy a to ještě s požitkem zakroužím boky. Chvíli ještě vychutnávám doznívající orgasmus(někdy přijde znovu), pak vstanu, vychutnám si v puse mokré šidítko, opláchnu ho i svou prcku a jdu si dát něco k jídlu. Po orgasmu jsem vždycky hladová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Treetown
4.11.23 22:34

Přísahám boh, jestli mi někdo vyčte co dělám
na fóru pro maminky s miminkem, tak mu tohle ukážu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3506
5.11.23 01:47
@Anonymní píše:
Já si dělám dobře ve sprše proudem vody :oops: přítele mám, ale nemám s nim orgasmus…

Potom na co ho máš? Na prachy určitě :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová