Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hm…já si taky do těd- od přečtení tohoto článku, myslel, že ženy to nepotřebuji se dělat. Doma si to dělám i 2× denně- bez ženy- je to smutné ale víc si to užiju sám se sebou než když spolu š…me. Ale chtěl bych zažít, se dívat na ženskou která se ráda udělá před chlapem!!! WAU
Je mi Vas lito panove.Ja i to delam sama stejne tak jako pred partnerem. treba kdyz se mu nechce mit sex tak si to zacnu delat sama a to se hned prida:D
Já musím říct, že po přečtení a rad pár pisatelek co zvolit za správné slovo se to u nás celkově zlepšilo a nějak jsem spokojeněší takže není vše ztraceno, děkuji vám ženy za tipy
Zajímavá diskuse, škoda, že ji není čas číst (aspoň se člověk o Vás holky něco dozví).
Jinak já se udělám taky jen sám, je děs, že do holky jsem se ještě nikdy neudělal, i když s poslední partnerkou to už skoro bylo ono.
Sex mám taky rád, jsem zvyklý, jak jsem ve vztahu, holku párkrát za den udělat, i mě to hodně baví, ale holky pak vyloženě štvalo, že jsem se do nich neudělal. Ptaly se mě pak většinou, jestli se mi líbí atd. No prostě každý to máme jinak
…
Sice diskuse už je staršího data, ale jo. Masturbuju dost často, buď ležím na břiše a ukazováčkem pravé ruky si pěkně přetahuju vlhké pysky přes klitoris, až k orgasmu. Nebo si sednu na postel, před sebe si dám zrcátko, protože se na to ráda dívám - vzrušuje mě, jak mušle hezký nabíhá, vlhne a pak kape a nakonec krásně pulzuje, občas pár kapek skončí i na zrcátku. Buď ji zase mastím ukazováčkem, někdy si na něj nakapu masážní olej, nebo vezmu štětec a přejíždím s ním po kapající broskvičce. Jednou mě s tím štětcem takhle přistihl přítel, to už jsem byla skoro hotová, strašně se mu to líbilo, hned si sundal kalhoty a mě chtivě pomiloval. Hrozně se mu prý líbí a vzrušuje výraz mé tváře, červená líčka, lesklé oči, naběhlé bradavky a mokrá lasturka. Většinou se pak buď sám udělá nebo sexujem. To pak sténá, hněte mi prsa a opakuje, že by mě nejradši „******* od rána do večera“. Navíc zbožňuje, když mu lížu a saju varlata a žalud. To je na vrcholu slasti.
Ještě když si ji mastím, tak těsně před vrcholem si dovnitř vsunu vibrátor a ty stahy okolo dilda jsou pak taky nádherné. Někdy si dildo přilepím na židli, obkročmo si sednu, pomalu kroužím pánví a boky, současně si jemně přetahuju pysky přes klitoris a saju prsa. Těsně před vrcholem už mastím rychle, když začne šimrání, zpomalím, pak přijdou velmi silné stahy a to ještě s požitkem zakroužím boky. Chvíli ještě vychutnávám doznívající orgasmus(někdy přijde znovu), pak vstanu, vychutnám si v puse mokré šidítko, opláchnu ho i svou prcku a jdu si dát něco k jídlu. Po orgasmu jsem vždycky hladová.
Přísahám boh, jestli mi někdo vyčte co dělám
na fóru pro maminky s miminkem, tak mu tohle ukážu
![]()
@Anonymní píše:
Já si dělám dobře ve sprše proudem vodypřítele mám, ale nemám s nim orgasmus…
Potom na co ho máš? Na prachy určitě ![]()
Musím vám ženský poděkovat za upřímnost, když kdysi jsem chtěl po manželce at si to předemnou udělá tak řekla že není žádná kurv. a tak jsem ji přestal žádat myslel jsem že holky to tak pprostě nemají no a ve mně to začalo jaksi uhasínat a furt se doprošovat a žadonit mně přestávalo čím dál víc bavit, ale nechápu proč do prvního porodu jsem byl moc štastnej, ted vám závidím že s váma péčko něco udělá já na něho sem tam vlezu a nudím se je to takový umělý, to radši na google nahý holky z ulice a je to reálnější ale nic to se mnou nedělá, asi mi chybí i láska a jsem zaláskovanej s depkou 10let