Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Aluse píše:
Ty si fakt borka anonymne- ti to tady budem vypravet a ty si tam anonymne budes drandit kacenu…
@PetúlaG kde jsou doby kdy se rikalo ze to zpomaluje rust a skodi to zraku, z zenska zacne mit muzsky rysy a chlap si navykne a nebude pak moct fungovat se zenskou
pocitam ze pulka z nas tady ma v tom pripade deset dioptrii a 150cm a nezne licko zdobi dvoudenni strniste ![]()
Já jsem to kdysi párkrát zkoušela, ale nevzrušuje mě to. Takže já ne, pouze párový sex ![]()
No a pak deti v africe umiraj na zizen pac pulka vody se vyplaca aby si zenska udelala dobre ![]()
Nejdriv polykame, pak stojime a ted se ukajime
.
Neni nad vyzivne diskuse ![]()
@Suzume píše:
Já jsem to kdysi párkrát zkoušela, ale nevzrušuje mě to. Takže já ne, pouze párový sex
on existuje i nepárový?
to asi neznám teda ![]()
Tady je dneska strašná prdel, nemyslíte? první den je venku hnusně a každý myslí, jak se zabavit
![]()
@cukratko33 píše:
on existuje i nepárový?to asi neznám teda
No, třeba trojka, grupáč… A pokud si to děláš sama, tak to asi taky párové nebude, že?
![]()
@Aluse píše: @PetúlaG kde jsou doby kdy se rikalo ze to zpomaluje rust a skodi to zraku, z zenska zacne mit muzsky rysy a chlap si navykne a nebude pak moct fungovat se zenskoupocitam ze pulka z nas tady ma v tom pripade deset dioptrii a 150cm a nezne licko zdobi dvoudenni strniste
Ja ano sprchou
Sexu je malo a jinak bych se zblaznila