Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stačí mi chlap. Sex máme tak často, jak potřebuji, takže už nemám potřebu, dělat si to sama.
Ty jo, co je, erupce na slunci nebo co, to je polykání spermatu, kontrola trenek, teď tohle
![]()
Ty si fakt borka anonymne- ti to tady budem vypravet a ty si tam anonymne budes drandit kacenu…
Já si myslím že na tom není nic špatného.. Sprcha je dobrá věc, ta zabere vždycky ale jinak normál ruka a k tomu pustit Pčko
Chlapa mám, umí mě uspokojit i on ale když jsem sama doma a přijde to na mě, tak proč ne.. ![]()
@terinka4444 píše:
Ty jo, co je, erupce na slunci nebo co, to je polykání spermatu, kontrola trenek, teď tohle![]()
![]()
@levmah28 píše:
Dneska jsou tady samí úchyláci
Taky si říkám. ![]()
Tak já sem si to za celý život sama dělala asi 3×. Ale nikdy jsem nedosáhla orgasmu. Nevím asi to prostě sama neumím. A popravdě dosáhnu orgasmu málokdy. S posledními dvoumi partnery třeba vůbec (s prvním jsem byla dva roky a s druhým rok a pul). A já třeba ani sex nějak nevyžaduju. A nikdy jsem nevyžadovala. Beru to jen jako spestření života. Ovšem nějak jsem se naučila mít požitek i bez orgasmu protože přítel sex hodně rád…
@Aluse píše:
Ty si fakt borka anonymne- ti to tady budem vypravet a ty si tam anonymne budes drandit kacenu…
Leštím a každý den, a ještě je to lepší, když mě chlap sleduje ![]()
@Anonymní píše:
Já si dělám dobře ve sprše proudem vodypřítele mám, ale nemám s nim orgasmus…
Tohle mě taky nejde. Jednou nedávno jsem to zkoušela zas ale i kdybych snad vyčurdila hektolitry vody tak se tím neudělám.