Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kaczenka píše:
Kus pečené krkovice, zelí a domácí knedlík. To je teprve uspokojení![]()
![]()
no jejej, po tom je orgasmus jedna báseň ![]()
Prd V-K-Z - já dneska budu mít chlebíčky a vinný střik - až pod nos a ještě budu buzerovat přítele, čím je má obložit - to bude orgáč
:sukacismajlik: :strikajicismajlik:
Když jsme u těch extrémních praktik…já mám největší orgáč když se večer vyplížím z domu, zaklapnu dveře a zamknu…ten klid a ticho je úplné exploze…
![]()
@peggy.sl píše:
Když jsme u těch extrémních praktik…já mám největší orgáč když se večer vyplížím z domu, zaklapnu dveře a zamknu…ten klid a ticho je úplné exploze…![]()
tak pokud vím, tak máš 4 caparty
To musí být přímo bozsky pocit, když jsou všichni chrupajici v postelich to ticho a klid ![]()
@Amber_1977 píše:
Prd V-K-Z - já dneska budu mít chlebíčky a vinný střik - až pod nos a ještě budu buzerovat přítele, čím je má obložit - to bude orgáč:sukacismajlik: :strikajicismajlik:
já jsem bez jakéhokoliv střiku ![]()
@saracenka píše:
já jsem bez jakéhokoliv střiku
Jo, holka.. To si musíš zajistit, jinak můžeš tak akorát slintat a hledat fleky na trenclích, až je budeš třídit ![]()
Co se to tu dneska stalo
už asi třetí diskuze s obdobným tématem
![]()
@Pettule69 píše:
Co se to tu dneska stalouž asi třetí diskuze s obdobným tématem
![]()
![]()
Erupce (erekce) na Slunci ![]()
@Pettule69 Chlapi stříkají tam, kde nemají, dělají fleky do trenek na nepatřičních místech, tak si holt musíme vystačit samy, no ![]()
@Jenver píše:
Erupce (erekce) na Slunci
Že ale dneska to slunce píchalo festovně, co? ![]()
@Amber_1977 píše: Že ale dneska to slunce píchalo festovně, co?
to je tim úplnkem tutově
To mi připomělo ten vtip,–jak chlap donutí ženu řvát při sexu??když jí postříká záclony
![]()