Máte zkušenosti s lékem Utrogestan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
2.4.14 08:05

Zatim se to da vydrzet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.4.14 08:06

Diky a drzte se!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
2.4.14 15:09
@Jasmine77 píše:
Ahoj holky,
taky se vam po Utrogestanu mota hlava? Si pripadam jak opila 8o
A to jsem si vzala zatim druhy prasek…a mam pred sebou jeste 14 dni…no teda??

zkus ho zavádět, pak by ty vedlejší příznaky měly být menší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
2.4.14 15:34

Diky vsem, holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2809
2.4.14 16:01

Ahojky. Doporučuji ho nepolykat, ale užívat vaginálně. Je tak lepší účinek a nejsou nežádoucí účinky, jako nevolnost od žaludku a motání hlavy.
Takže to zkus a uvidíš rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
6.4.14 19:54

Ahoj, prosím o radu. Lékař mi doporučil brát utrog.do konce 12tt, zapomněla jsem se zeptat, zda mám vysazovat postupně nebo mohu vysadit ze dne na den.Beru 2-2-2.Zítra začínám 13plus0 tt.(estrimax mi napsal vysazovat postupně).Díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
6.4.14 20:38

@smutná máma tak já ho právě ve čtvrtek vysadila a najednou, ikdyž jsem ho nebrala v těhotenství, tak doktor neříkal, že bych ho měla vysazovat postupně. Brala jsem 1-0-1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
7.4.14 10:33

@Ellaniel já beru utrogestan na to aby mi přišla MS musím si odpičítat 10 dní před plánovanou MS a začnu brát 2 denně…jednou ráno a pak večer…MS mi chodí 6 den braní Utrogetsanu, takže pak přestanu brát a necham MS dojít bez toho a je to v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
7.4.14 10:38

@Jasmine77 normálne ho spolknu a nic mi není…hodne jsem četla o tom že to ma vedlejšáky…proste ho místo horem šoupni spodem jak radej holky… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.4.14 10:42
@smutná máma píše:
Ahoj, prosím o radu. Lékař mi doporučil brát utrog.do konce 12tt, zapomněla jsem se zeptat, zda mám vysazovat postupně nebo mohu vysadit ze dne na den.Beru 2-2-2.Zítra začínám 13plus0 tt.(estrimax mi napsal vysazovat postupně).Díky za odpověď

já měla v těhotenství postupně snižovat dávky a to jsem brala je 2 večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.4.14 10:42
@boruvkay píše:
@smutná máma tak já ho právě ve čtvrtek vysadila a najednou, ikdyž jsem ho nebrala v těhotenství, tak doktor neříkal, že bych ho měla vysazovat postupně. Brala jsem 1-0-1.

ono je to v těhotenství jiné než když se bere mimo, to jsem taky vysadila vše hned a měla jsem dávku třeba 4-0-4, ale v těhu by se měl postupně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
7.4.14 10:56

@Jane29 Tak díky za rady, budu raději vysazovat postupně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.4.14 12:41

@smutná máma nemáš za co :hug: Já to tak mám i v papírech z CAR, doma se ti můžu mrknout, jestli je tam napsáno, o kolik tu dávku snížit a na jak dlouho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
10.4.14 10:59

Ahojte!
Potřebovala bych radu.
Beru Clostilbegyt. 16 DC jsem byla na ultrazvuku a měla jsem před ovulaci. Dneska jsem byla na ultrazvuku zase 19 DC. To mi paní doktorka řekla, že ovu proběhla a mám brát utrogestan od ted až do menstruace nebo až příjdu zase na ontrolu. Co si o tom myslíte? Já jsem ještě neslyšela že by se utrogestan brl tak dlouho. Předem moc díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
10.4.14 11:16

@Jolek já jsem ho taky tak brala. Dal mi ho doktor stejně jako tobě po clostilbegytu od 17DC, protože ovulaci jsem měla 16DC a měla jsem ho brát do menstruace, popřípadě, kdybych otěhotněla tak pokračovat dál. Akorát že menstruace nedorazila, a když testy vyšly negativní, domluvila jsem se s doktorem, že můžu ultrogestan vysadit. Pak dorazila menstruace do 3 dnů.
Ale četla jsem tu příspěvek, kdy psala jedna holka, že to měla taky takhle brát, a menstruace jí dorazila ikdyž ho brala. Tak buď v klidu, ber ultrogestan, a když ti nedorazí MS v termínu, a budeš mít negativní test, můžeš ho vysadit, a MS dorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí