Úvaly a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
8.8.12 09:48
@eshta píše:
@Lindsy a je to tam vhodné i pro batolata? myslím nějaká delší mělčina apod? děkuju

Je tam melcina, je to jako plaz!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
17.8.12 12:24

Ahojte,
prosim Vas mam na Vas este jednu otazocku :lol:
Co si myslite o inteztite dopravy na ulici Prazska? Je tam plno aut ci je to v norme?
Ja len, aby som potom nezistila, ze budem byvat vedla nejakej mega frekvetovanej cesty :think:
Dakujem moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
17.8.12 13:01

Tak já tam nebydlím, ale občas jezdím. Není tam provoz jako třeba u Přeložky nebo na Jirenské, tak si myslím, že můžeš být v klidu. Bydlet se tam určitě dá aniž by to nějak obtěžovalo. ;)

@Monika123 píše:
Ahojte,
Co si myslite o inteztite dopravy na ulici Prazska? Je tam plno aut ci je to v norme?
Ja len, aby som potom nezistila, ze budem byvat vedla nejakej mega frekvetovanej cesty :think:
Dakujem moc :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
17.8.12 14:06
@Monika123 píše:
Ahojte,
Dakujem moc :mavam:

Kamiony tudy nejezdi, tak bych se toho taky moc nebala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
17.8.12 16:47

Dakujem za Vasu pomoc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gk
570
15.1.13 13:09

úvaly, škvorec, hradešín

Ahoj, jsem maminka prvního dítěte pět a půl měsíčního syna(nar.1.8.2012) a hledám podobně staré miminko a maminkou. Je mi 32 let a bydlím ve Škvorci. Chybí mi kamarádka na občasné jízdy kočárkem nebo „hraní si dětí“. V obci mám nějaké kamarádky, avšak mají starší děti 2 až 6 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adr
9.4.13 08:42

škvorec

Ahoj, já jsem taky ze Škvorce, mám chlapečka narozného 13.7.2012. Ráda vás oba poznám. Je mi 29. :)

• Citovat
  • Upravit
gk
570
11.4.13 21:32

Ahoj, to je skvělé! Tak mi prosím napiš, kdybychom se mohly příští týden vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adr
1
11.4.13 22:37

Ahoj, nenechá mě to tu poslat Ti soukromou zprávu, protože jsem teprve teď provedla registraci a jsem jako „nováček“, tak jestli můžeš, napiš mi, prosím, svou mejlovou adresu do soukromých zpráv, ať se domluvíme… ;-) díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
17.4.13 07:00

Ahoj holky,
ja jsem z Uval a mam chlapecka, ktery se narodil 10.11.2012…jeste s jednou maminkou z Uval podnikame dlouhe prochajdy po okoli a nekdy zajdeme az do Skvorce :-)…tak treba nekdy muzeme vyrazit na spolecnou prochajdu :-)…jinak jsme si na facebooku zalozily stranku, kde jsou tipy na vylety s kocarkem, levne nakupy apod…budeme rady, kdyz se k nam nekdo pripoji a take poradi, kam vyrazit ;-)…tak na to kouknete :-)

https://www.facebook.com/…804915172583?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
27.9.13 14:29

Ahojte,
prosim vedeli by ste mi odporucit nejaku dobru idealne nie predrazenu sukromnu skolku/jasle v Uvaloch alebo v blizkom okoli?
Mate nieco vyskusane?
Dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.1.14 21:52

Připojuju se k dotazu Monika123, jestli máte někdo tip, budu vděčná za doporučení. A taky jestli víte o nějakém dobrém zubaři pro prcka. Dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.14 21:54

Ahoj holky :mavam: já jsem ze Škvorce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gk
570
27.1.14 13:10

@verunka.s.mrnouskem Já také. Máš jedno či dvě děti? A jak staré?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.14 13:35

@gk ještě žádné. Čekáme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat