Úvaly a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
13.3.18 10:28

My stavíme individuálně hned vedle developera, tak ten vztek na něj (alespoň tak si to vyvětlujeme) sem tam taky někdy odnesem, jsme házeni do jedné kupy s ním. Nechci zase strašit, já doufám, že až se dostaví, tak bude klid. Přeci jenom každá velká stavba s sebou přináší určitá omezení a né každému to je příjemné. S novou výstavbou přibydou naštěstí i sousejí jiní a jak říkáš, snad tam nebude panovat nějaká závist, když každý bude mít to stejné. Z mého pohledu jsou to tedy luxusní vily, tak snad tam nebudeme outsaidři s našim „levnym“ domem :oops:. A kdy se budete tak stěhovat, vůbec nevím, kdy to bude obyvatelné? A se školou taky nevím, úplně to nesleduji, vím že bude a jsem z toho nadšená, ale zatím se nás to ještě nijak netýká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.3.18 11:18

@Agenn co blaznite? V nasi ctvrti ma kazdy jinej dum a nikdo si tu fakt nezavidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.3.18 12:11

@Šarlota4
To se spíš JEN TAK OBECNĚ říká, neslyšela jsem to poprvé zde. Má švagrová žije v řadovce a přesně to je její heslo: „každá řadovka je stejná a tak si nemáme co závidět a žije se nám dobře“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
13.3.18 16:27

@Agenn tak to je docela smutny. Nad nama maj sousedi giga dum nadhernej, a me by nenapadlo jim zavidet. Oba jsou mily, pozdravej, pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.3.18 20:23

@Šarlota4
Očividně se chytáte každého slova a vztahujete si to na sebe. Buďte ráda, že nejste závistivá, ani já nejsem :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.18 21:32
@Agenn píše:
My stavíme individuálně hned vedle developera, tak ten vztek na něj (alespoň tak si to vyvětlujeme) sem tam taky někdy odnesem, jsme házeni do jedné kupy s ním. Nechci zase strašit, já doufám, že až se dostaví, tak bude klid. Přeci jenom každá velká stavba s sebou přináší určitá omezení a né každému to je příjemné. S novou výstavbou přibydou naštěstí i sousejí jiní a jak říkáš, snad tam nebude panovat nějaká závist, když každý bude mít to stejné. Z mého pohledu jsou to tedy luxusní vily, tak snad tam nebudeme outsaidři s našim „levnym“ domem :oops:. A kdy se budete tak stěhovat, vůbec nevím, kdy to bude obyvatelné? A se školou taky nevím, úplně to nesleduji, vím že bude a jsem z toho nadšená, ale zatím se nás to ještě nijak netýká.

Podle smlouvy by to melo byt hotove 10/2018, jestli si dobre vzpominam, ale myslim, ze to nestihaji. Vy budete mit kdy hotovo?
Tak ona velka stavba v sousedstvi stve; spina, blato, prach, tezka auta, atd… Nam ted, jak bydlime, taky vedle stavi a ten prach vsude je na pytel.
 M.

• Citovat
  • Upravit
9
14.3.18 11:03
@Anonymní píše:
Podle smlouvy by to melo byt hotove 10/2018, jestli si dobre vzpominam, ale myslim, ze to nestihaji. Vy budete mit kdy hotovo?
Tak ona velka stavba v sousedstvi stve; spina, blato, prach, tezka auta, atd… Nam ted, jak bydlime, taky vedle stavi a ten prach vsude je na pytel.
M.

Nám to jde hodně pomalu :nevim:. Do fáze obyvatelnosti alespoň spodního patra dostavíme tak ideálně v květnu 2019. A kdyby se stal zázrak tak ještě do Vánoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.3.18 19:42

Taky se nám libi nové vilky, jakou jste zvolili Primolu nebo Zafferano, nemůžeme se rozhodnout jakou zvolit z druhé etapy!!!Když už máte podepsané smlouvy jsou inzerované ceny konečné nebo je třeba počítat s nějakými příplatky.
Moc neznáme Úvaly, ale není ta Radlická čtvrt trochu z ruky, myslím kvůli dětem do školy, abych jim nemusela dělat stále taxikáře do školy a kroužky, jsem z Počernic a tam je to asi jiné.
Díky za info…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.3.18 13:36

@Patty12 Mame Primolu, mne osobne se celkove libi vic, prijdou mi elegantnejsi a libi se mi, ze kuchyn a schodiste jsou soucasti “obyvaku”. Cena je konecna, ale finalni zamereni pozemku a domu muze s cenou +/-pohnout, kdyz bude oproti vykresu vetsi/mensi nez tusim 3%, ale to je standartni ujednani. Kdyz chces neco zmenit, tak samozrejme zaplatis za klientske zmeny, ale ono to zakladni provedeni (podlahy, obklady, dvere atd) je ve vysokym standartu, tkz clovek toho moc nemeni, my osobne nejakou sanitu.

• Citovat
  • Upravit
3
31.3.18 22:35
@Anonymní píše:
@Patty12 Mame Primolu, mne osobne se celkove libi vic, prijdou mi elegantnejsi a libi se mi, ze kuchyn a schodiste jsou soucasti “obyvaku”. Cena je konecna, ale finalni zamereni pozemku a domu muze s cenou +/-pohnout, kdyz bude oproti vykresu vetsi/mensi nez tusim 3%, ale to je standartni ujednani. Kdyz chces neco zmenit, tak samozrejme zaplatis za klientske zmeny, ale ono to zakladni provedeni (podlahy, obklady, dvere atd) je ve vysokym standartu, tkz clovek toho moc nemeni, my osobne nejakou sanitu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.3.18 22:45

Me zase chybi u Primoly garaz, priplatek za samostatnou garaz cca.350 000,–,to zase cenu navysi.Jen ta Radlicka ctvrt je dost odstrcena od Uval, dost lidi to ma za satelitni ctvrt Uval, pry proto ze tam nic neni. Tezke rozhodnuti odejit z Prahy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.4.18 09:16

Ona ta ctvrt se dle mapy zda odrizla, ale neni to tak hrozny.Da se dojit vsude pesky, kamen urazu je pouze ta silnice dole, ktera je nebezpecna, ale bude tam kruhac. Skola bude postavena taky nova a bliz, nez ta na namesti.Ja osobne bez auta nedam ani ranu a pochuzky a nakupy pesky neresim nikdy.Co se tyce deti, tak ty dojdou, vzdalenost neni tak strasna, uplne vpohode.Jen jsou kolem rybniky a provoz, ale v Praze bych se o ne bala uplne stejne.

Příspěvek upraven 25.04.18 v 12:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.4.18 10:41

Úklid ÚVALY

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda nemáte tip na šikovnou paní na úklid. Přestěhovali jsme se do Úval, jezdíme do Prahy do práce a na úklid nějak nezbývá energie… :(
1-2 týdně + žehlení.
Budu moc ráda, pokud někoho znáte a doporučíte.

děkuji moc!

krásný den,
Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
26.4.18 19:49

Ahoj, napis na facebookovu skupinu “mamy v uvalech” tam se kdosi isto ozve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit