Úvaly a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4387
3.8.16 07:15

Je tu teraz novo otvorena ambulancia praktickej doktorky - Smidtova…ma iba pozitivne referencie.

MUDr. Jana Schmidtová
sestra: Michaela Lopatková, DiS.
731 460 902
email: ordinaceuvaly@seznam.cz
web: www.ordinaceuvaly.cz

komplexní léčebně-preventivní péče
diabetologie v rámci oboru
závodně-preventivní péče
posudková činnost
vybavení: EKG, TK Holter, CRP, INR, glykovaný hemoglobin, streptest, FOB

Pracovní doba:
PONDĚLÍ 07:00-12:00 ÚTERÝ 07:00-14:00
STŘEDA 07:00-13:00 ČTVRTEK 17:00-19:00
PÁTEK -------

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
4.8.16 21:34

@Monika123 Dekuji, asi ji vyzkousim :-) Kde jsi na ni prosim nasla to hodnoceni? Me se to nejak nedari. Odkaz mi posli klidne do SZ, nevim, jestli to admini nesmazou. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
4.8.16 21:39

@anivbl Jj, k tomu se chci zaregistrovat. Ma ted do 6.8. dovolenou, tak mu budu volat hned v pondeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
4.8.16 21:40

@anivbl Dekuji za tip. Mam ji jako plan B, kdyby nevysla ta lekarka primo v Uvalech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
5.8.16 10:16
@Adlita píše:
@Monika123 Dekuji, asi ji vyzkousim :-) Kde jsi na ni prosim nasla to hodnoceni? Me se to nejak nedari. Odkaz mi posli klidne do SZ, nevim, jestli to admini nesmazou. Dekuji.

Na faceeboku stranka „mamy v Uvalech“ si ju chvalili. A ja ju osobne poznam, takze ju mozem urcite doporucit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
5.8.16 11:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
6.8.16 15:30

uklízečka a fotograf v Úvalech

Mohou se sem dávat i poptávky na služby prosím?

Máte prosím někdo tip na dobrou paní na úklid domácnosti v Úvalech? Hledám někoho na pravidelný úklid 1× týdně + žehlení a zatím se mi teda vůbec nedaří najít.

A druhý dotaz - na 27. srpna hledám spolehlivého fotografa rodinné narozeninové oslavy naší dcerky u nás doma. Bylo by to tak na 2 hodiny maximálně myslím. Už nechci mít starost s focením jako každý rok, ale chci si to užít a zároveň mít i fotky na památku.

Pokud ano, budu ráda za jakékoliv tipy. Klidně pište rovnou do SZ. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
8.8.16 14:14

@Adlita
Tak pani na uklid by som aj ja chcela :lol: :mrgreen:…ked niekoho najdes, tak daj vediet :mrgreen: :lol:
Fotografka odporucit mozem pani z Kvetnic - velmi mila pani a mame krasne fotky :D
Katerina Horsinkova
katerina. horsinkova@email.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
8.8.16 14:18

@Monika123 Dekuji za tip na fotografku, hned ji jdu napsat, oslava se blizi. Pani na uklid zatim nic. Sousedi nejakou maji, ale nejsou spokojeni, tkz taky cekaji, jestli najdu nejakou dobrou. Dam pripadne vedet ;-) ale je to boj. Mam registaci na hlidackach/panich na uklid, ale tam jsem nasla nejakou studentku az od zari a pripadne bych mela jednu, ale je to kuracka a me to desne vadi, kdyz je to z lidi tak citit. Tak jsem se ji omluvila, ze uz nekoho mam (nechtela jsem ji rict pravy duvod.. jsem mj. tehotna a ted ty pachy navic fakt nezvladam). Na tu mohu dat kontakt hned, chtela chodit pravidelne kazdy tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
8.8.16 14:52

Nasi susedia maju uklizecku a dobru, ale ta uz ma plno…
Tak to chapem, ze kuracka ti vadi…ja sice nie som tehotna, ale taky to neznasam :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.12.16 10:17

hrací koutek, mateřské centrum

Ahoj maminky, víte o nějakém pěkném místě, kam vzít roční dítě na hraní? Jednorázové akce, nejde mi o cvičení nebo kurzy.
Něco bližšího než je Mum v Počernicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
20.12.16 17:27

Nám s mamkou napadlo tady udělat dětský koutek. Nic takového tady není. Udělat takovou školku. Pro maminky kafčo a občerstvení a pro děti klouzačky prolézačky atd. Jako je v těch videích na netu. Tam je obrovská opičí dráha tam by se děti vyřádili. Ale finance a prostory mít :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
25.9.17 20:14

Uvaly-Radlicka ctvrt

Mile maminky, potrebujem poradit. Rozmyslame nad domom v Radlicke ctvrti-Jeronymova ulica(Vily Primavera). Neviete, ako sa tam v tejto casti byva? Nie je to moc daleko od centra? Od vlaku a skol a obchodikov? Nie je to cele take odstrcene? Isli by ste do tejto casti Uval? diky moc za nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.17 10:55
@brufinka píše:
Mile maminky, potrebujem poradit. Rozmyslame nad domom v Radlicke ctvrti-Jeronymova ulica(Vily Primavera). Neviete, ako sa tam v tejto casti byva? Nie je to moc daleko od centra? Od vlaku a skol a obchodikov? Nie je to cele take odstrcene? Isli by ste do tejto casti Uval? diky moc za nazor.

Ahoj, ja teda zatim nejsem z Uval, ale budu, protoze jsme koupili dum prave v tomto projektu. Moc se nam libi a zatim jde vse podle planu. To nadrazi je trochu dal, pocitam, ze bychom tom spis jezdili autem a nechali ho u nadrazi. Nakupy pak taky spis autem.
Jinak Uvaly se posledni donou cele renovuji, sleduji na fb a vypada to, ze tam po dlohe dobe je na mestskem urade nekdo schopny :palec:. Pry se tam ma stavet i nova skola, tak uvidime.

• Citovat
  • Upravit
4
13.10.17 21:57

Ahoj, taky nas to zaujalo, ale ma tam byt nekolik etap domu, tak trochu satelit a prijde mi to jako panelaky nalezato. Cesta autem do centra Prahy, katastrofa, Ujezd nad lesy, Bechovice doslova parkoviste a dale jizni spojka.Do Uval na nadrazi daleko, na namesti neni skoro nic. Daleko lepe vypada Uhrineves, Dubec a je to Praha, tak at se dobre bydli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová