Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Vy mě špatně chápete: Já žádné peníze nemám: Ty peníze zaplatí Essox tomu hubnoucímu studiu a já je budu splácet essoxu. První splátka má proběhnout 15.11.2018.
Ne, chapu to dobre. Takze musis
Díky Limi123, hned zítra to zašlu jak do essoxu doporučeně s dodejkou a v úterý v pondělí v hubnoucím studiu nejsou to donesu tam a dám výpověď i tomu studiu. Je to tak dobře? Ten Essox sídlí v Českých Budějovicích a já bydlím v praze
@Fassatka píše:
Díky Limi123, hned zítra to zašlu jak do essoxu doporučeně s dodejkou a v úterý v pondělí v hubnoucím studiu nejsou to donesu tam a dám výpověď i tomu studiu. Je to tak dobře? Ten Essox sídlí v Českých Budějovicích a já bydlím v praze
Ja nevim, nevim presne, jake jsou zakonne podminky, jestli je mozne od tech smluv odstoupit. Kazdopadne smlouvy jsou dve, takze to budes muset resit s obema stranami (ne jen s Essoxem).
Ja bych sla asi prvni do te hubnouci spolecnosti s tim pisemnym odstoupenim, nasla bych si formular na netu a podminky, zda je mozne odstoupit. Pravdepodobne bych odmitala podepsat nejaky jiny jejich formular (ale tezko rict, podle obsahu). Treba se to tim vyresi. Pak bych pripadne sla na Essox.
Smlouva s hubnouci spolecnosti byla uzavrena pravdepodobne u nich v provozovne a je to smlouva na sluzby (ne na zbozi?), tak je otazka, zda je mozne odstoupit, to si vygoogli nebo tu zaloz nove tema.
Pokud by to v te hubnouci spol. nepomohlo, zavolala bych pravnikovi (mam znameho).
Mas nekoho, kdo muze jit s tebou a podporit te?
Pokud se ti nepodari odstoupit od smlouvy s hubnouci spolecnosti, tak odstoupeni od Essoxu ti v nicem nepomuze, stale budes zavazana jim za jejich sluzby zaplatit a muzou to pak po tobe vymahat.
Díky moc, zítra dám vědět, jak jsem dopadla. Vlastně až v úterý.
@Fassatka Povedlo se? Teda to jsou praktiky
, nestačím koukat.