Úvěr na hubnutí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
704
21.10.18 09:53

Ty peníze ještě čerpané nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
21.10.18 11:18
@Anonymní píše:
Vy mě špatně chápete: Já žádné peníze nemám: Ty peníze zaplatí Essox tomu hubnoucímu studiu a já je budu splácet essoxu. První splátka má proběhnout 15.11.2018.

Ne, chapu to dobre. Takze musis

1. odstoupit od smlouvy s Essoxem. Je otazka, jak v tom figuruje to hubnouci studio, pokud je take ucastnikem uveru, tak bude asi potreba i jeho souhlas (nevim, nech si to vysvetlit).
  2. odstoupit od smlouvy s hubnoucim studiem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
21.10.18 11:34

Díky Limi123, hned zítra to zašlu jak do essoxu doporučeně s dodejkou a v úterý v pondělí v hubnoucím studiu nejsou to donesu tam a dám výpověď i tomu studiu. Je to tak dobře? Ten Essox sídlí v Českých Budějovicích a já bydlím v praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
21.10.18 11:47
@Fassatka píše:
Díky Limi123, hned zítra to zašlu jak do essoxu doporučeně s dodejkou a v úterý v pondělí v hubnoucím studiu nejsou to donesu tam a dám výpověď i tomu studiu. Je to tak dobře? Ten Essox sídlí v Českých Budějovicích a já bydlím v praze

Ja nevim, nevim presne, jake jsou zakonne podminky, jestli je mozne od tech smluv odstoupit. Kazdopadne smlouvy jsou dve, takze to budes muset resit s obema stranami (ne jen s Essoxem).

Ja bych sla asi prvni do te hubnouci spolecnosti s tim pisemnym odstoupenim, nasla bych si formular na netu a podminky, zda je mozne odstoupit. Pravdepodobne bych odmitala podepsat nejaky jiny jejich formular (ale tezko rict, podle obsahu). Treba se to tim vyresi. Pak bych pripadne sla na Essox.

Smlouva s hubnouci spolecnosti byla uzavrena pravdepodobne u nich v provozovne a je to smlouva na sluzby (ne na zbozi?), tak je otazka, zda je mozne odstoupit, to si vygoogli nebo tu zaloz nove tema.

Pokud by to v te hubnouci spol. nepomohlo, zavolala bych pravnikovi (mam znameho).

Mas nekoho, kdo muze jit s tebou a podporit te?

Pokud se ti nepodari odstoupit od smlouvy s hubnouci spolecnosti, tak odstoupeni od Essoxu ti v nicem nepomuze, stale budes zavazana jim za jejich sluzby zaplatit a muzou to pak po tobe vymahat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
21.10.18 11:55

A pozor, je rozdil mezi vypovedi a odstoupenim od smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
21.10.18 11:57

Díky moc, zítra dám vědět, jak jsem dopadla. Vlastně až v úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.19 18:13

Nevíte jak paní dopadla?

• Citovat
  • Upravit
13751
6.4.19 19:27

@Fassatka jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
22.10.19 12:38
:D

Příspěvek upraven 05.11.19 v 13:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
24.10.19 18:07

@Fassatka Povedlo se? Teda to jsou praktiky 8o, nestačím koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková