Už se mi to vážně nelíbí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1523
18.1.18 23:22

No prostě jsi moc hodná a to se dle toho co píšeš nezmění. Pokud se razantně nezmění tvůj postoj, což jistě ne, tak nemá smysl ani truchlit a spíše se nauč jak se smířit s tím, že ty budeš vždy ta využívaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.1.18 23:23

@Heivka ty psi nemají návyk absolutně na nic. Neumí jediný povel, když mi tu jeden udělal loužičku a chtěla jsem mu k tomu dát čumák a říct fuj tak po mě vystartoval. Sice jsou to plemena do kabelky, ale to si přece pes nemůže dovolit. Naposledy jak tu byli tak furt tak divně zapáchal pokojík od malé tak jsem hledala příčinu a nakonec jsem našla pod dětským gaučíkem psí výkaly.

• Citovat
  • Upravit
6650
19.1.18 06:34
@Anonymní píše:
@Heivka ty psi nemají návyk absolutně na nic. Neumí jediný povel, když mi tu jeden udělal loužičku a chtěla jsem mu k tomu dát čumák a říct fuj tak po mě vystartoval. Sice jsou to plemena do kabelky, ale to si přece pes nemůže dovolit. Naposledy jak tu byli tak furt tak divně zapáchal pokojík od malé tak jsem hledala příčinu a nakonec jsem našla pod dětským gaučíkem psí výkaly.

Tak to by mi ti psi už nesměli přes práh. Nejlepší by bylo jim najít nové majitele, protože tohle chování je týrání psa. Pes potřebuje jasný řád, zdravý dospělý pes (po fyzické i psychické stránce) nikdy neznečistí svůj pelech, znám i psy, kteří se nevyvenčí na zahradě u jejich domu, protože „doma“ se nevenčí. Musím říct, že tyhle majitele psů opravdu z hloubi duše nesnáším protože záměrně ubližují psům a ještě ničí pověst zodpovědným pejskařům (pochybuju že někdo, kdo nechá psa venčit v domě venku po tom psovi hromádku uklidí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
904
19.1.18 08:52

Poznal jsem (možná trochu pozdě), že v životě je strašně důležité umět velmi slušně říci NE. Prostě si umět vymezit vliv okolí. Není to bezohlednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
19.1.18 09:01

Tak ten čs neobětuj, nauč se říkat NE a věnuj svůj volný čas manželovi a dceři ;) Vždyť to není tak těžké, říci ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13821
20.1.18 00:13

Řešení je na tvé straně… Bohužel žádné zázračné „cvak“, které by donutilo babičku chovat se „normálně“ a slušně neexistuje. Bude se k tobě chovat tak, jak dovolíš ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
20.1.18 14:07
@AnastazieB píše: Řešení je na tvé straně… Bohužel žádné zázračné „cvak“, které by donutilo babičku chovat se „normálně“ a slušně neexistuje. Bude se k tobě chovat tak, jak dovolíš ty.

presne tak!!!

S tema pejskama by me zajimalo kde babka rajzuje i pres noc a zda je to fakt nutny. Ona Ti decko nepohlida ani na chvilku a Ty mas mit doma necistotne psy i pres noc a nevyspat se???!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.18 15:47

Ahoj, dřív jsem se k odepsání nedostala. Tak s těma psama to není, že by se nestarala. Má je ráda, pravidelně venčí, jenže i když vykonají potřebu večer venku tak do rána má hromádky třeba na třech místech a očůrané rohy od gauče, postele atd. Prostě nejsou naučení, že doma prostě nesmí. Navíc nikdy nebyli ani na procházce. Ráno, odpoledne a večer kolem baráku a domů. A není to, že by si trajdala, ale když musí hlídat k někomu domů třeba přes týden tak oni ty její psy tam nechtějí, protože mají třeba svého nebo prostě nechtějí mít počůraný všechny nohy a rohy od nábytku. Nebo třeba jede k příbuzným tak je nechce brát sebou vlakem tak prostě končí u nás. Vždycky jenom řekne přeci je nedám pryč. S těma vnoučatama… Oni se tam prostě nudí tak chtějí k nám. Protože jak tam přijdou tak tam jsou. Buďto si hrají v ložnici nebo koukají na televizi a ty starší sedí u PC a zavolá je akorát když jdou do obchodu nebo na jídlo a večerní hygienu. Nikam s nimi nechodí. Možná v létě občas na zmrzlinu a zase zpátky. Takže než si s nimi sednout a zahrát hru nebo kouknout na pohádku tak je jednodušší když se odeberou k nám. Kolikrát mi od těch starších přijde SMS prosím můžeme k tobě nudíme se. Nebo si je vezme na víkend, pak musí někam jít a zase pohlídáš je? Poslední dobou je to fakt každý víkend minimálně sobota a kolikrát i neděle. Ne bych těm dětem říct nedokázala, protože by mi to bylo líto, ale že už jí to není blbé když ví, že přes týden manžel pracuje a přes víkendy logicky chceme jako rodina být spolu a mít soukromí. Kolikrát už mi to i nabouralo plány. Chystala jsem se s dítětem někam a nakonec jsme nešly, protože mě prosili, jestli můžou přijít, že se nudí.

• Citovat
  • Upravit
24002
21.1.18 16:06

Těm vnoučatům můžeš v klidu říct dobře, přijďte na dvě hodiny, my pak něco máme. Pokud by babča jela hlídat jinam a oni tam psy nechtěli, řekni, že je ti líto, ale jede k nim, tak ať sipsy vezme sebou. Proč by měly ničit tvůj byt? Je na tobě, jestli ze sebe necháš dělat vola, nebo se zařídíš podle sebe. Už teď, když něco potřebuješ ti nevyhoví a bude hůř. Až tě nebudou potřebovat, nikdo ti nepodá ani prst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.1.18 16:25

@arada tak já si vyloženě o hlídání svého uz ani neříkám. Protože když se třeba zmíním, že by se mi dvě hodiny klídečku hodili tak se mi dostane odpovědi na co s jedním dítětem potřebuju odpočívat a že mám klidu až dost, protože si celé dny hraje a je hodné. A když se dítka zeptá kdy přijdeš za babičkou a já navrhnu např. úterý nebo čtvrtek tak začne vyjmenovat kam ten den musí. Takže pokud nemůže manžel tak vše zvládám i s dítětem. Od velkého nákupu po úřad třeba. Jako párkrát se stalo, že když nebylo zbytí tak pohlídala na dvě hodiny třeba když jsme museli něco s manželem zařídit na úřadě spolu, ale to pak měsíc po tom poslouchám jak nemám dítě k ničemu vedené a neumí tohle a tamto a nejí toto, protože jsem mu to nedávala od mimina atd…a ještě jsem se k tomu hlídání musela několikrát upomínat, protože jsem řekla dopředu termín, pak ho připomněla ještě a den predem jéé já jsem zapomněla. Takže sice pohlídala, ale musela jsem se k tomu několikrát upomínat. Ale sama od sebe si prcka nevezme. Odpočívat přeci nepotřebuju. Naposledy co si o dítko sama řekla bylo někdy z kraje podzimu kdy jsme malovali s tím, že si ho nechá do večera ať to stihnem. Za dvě a půl hodiny volala ať si pro prcka přijdeme, takže nám tu stejně lítalo v barvách. A od té doby ani jednou, ale já za tu dobu tu měla psy několikrát a ostatní vnoučata skoro každý víkend.

• Citovat
  • Upravit
4443
21.1.18 16:39

Co tu chceš za rady vlastně? děláte si to sami, a ještě to tu obhajuješ jak nedokážeš říct ne… ne ona ale vy si za to můžete… kdybyste chtěli tak řeknete že prostě psy už hlídat nebudete a basta a babi by si to musela zařídit jinak. Volný víkend si něco naplánujte a děckám, babče odepiš že nemáte čas, že máte svoje plány a konec… necháte sebou jak s hadrem zacházet a pak tu pláčeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
21.1.18 16:47

Už jsem to tady psala. Nauč se říkat ne.Jako promiň, ale kdyby má babča jela hlídat jinam, a mě šoupla psy, protože je tam nechtějí, tak to ani náhodou. Oni mají čisto a u tebe dělají čurbes. Proč? Ty se o dítě musíš postarat za každých okolností, tak ať ona se postará o ty psy. Vím o čem píšu, dělala jsem vola desítky let, jednou jsem řekla, že to nejde a bylo zle.Dnes si žiju v klidu svůj život a je mi mnohem líp. Jediné, čeho lituju je, že jsem to ne neuměla říct dřív. Pravda, o pár lidí jsem přišla, ale i jsem poznala komu na mě záleží a kdo mě jen využíval a o takové lidi není co stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
21.1.18 18:34

A co na to manžel? Tomu nevadí, že mu psi devastují byt? Nevadí mu, že místo rodinného víkendu máte na krku další děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
21.1.18 18:48

Já bych to viděla na uzavření diskuze :-). Zakladatele šlo o to si postěžoval ne o radu co s tím dělat :-). Hodné holky se dostanou do nebe… :mrgreen:
Každopádně kdo neumí říct ne, bude vždy zneužívaný a nespokojený :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1878
21.1.18 19:26
@kristyn.g píše:
Volný víkend si něco naplánujte a děckám, babče odepiš že nemáte čas, že máte svoje plány a konec…
jj, to by chtelo. At nejsou navykli na to, ze sedite doma na zadku a cekate co bude… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová