Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ono už někdo topí?
já se tak posledních pár dní raduju, že je konečně teplota k žití, žádné vedro, po ránu to u nás jde i pod 10 stupňů, ale fakt by mě nenapadlo topit, na to mám ještě pár měsíců čas
zatím mám pořád non stop otevřená všechna okna, aby se v tom vedru dalo spát a pohybuju se v tílku a kratasech
No kdyby bylo chladněji, máme přece jasno, vezmeme si další svetr
![]()
Jsme teplomilové, jsme zvyklí i na 26 stupňů, takže nyní už navečer přitápíme. Zatím jen v krbu. Jinak máme kotel na uhlí/dřevo. Chalupa na Vysočině.
@Kriss Tina ty svetry 😁 😁.
No 20 stupňů v celým domě je zima pro mě třeba. 22 musím mít nebo 21 to je příjemné.
Any by me to nenapadlo, pro nas je 22 ideal, jsme v byte, topit zaciname az rijen/listopad.
@Anonymní píše:
@Jahru máme 22;2
Já bych klidně brala 21, 22. Ale je mi blbé pouštět klimatizací ![]()
Ještě nemáme ani dopuštěnou vodu v soustavě. Takže topit se nechystáme.
Tak ono je rozdíl žít a topit v bytě, novostavbě nebo starým baráku. U mojí mámy v bytě je 20 stupňů naprosto akorát. U nás ve starým baráku kosa. Pokud bude ještě pár dní venku takhle hnusné, chci už zavlažit radiátory.. Holky mi lítají pod ledový podlaze bez ponožek, a neustále se svlikaj… ![]()
@mackA159
Máme všude plovouci podlahy a od nich máme zimu. A koupelny, wc, chodba ještě studenější. Ale teď tu máme v obýváku 22;1. Stačí to sedím tu v noční košili a mám na sobě deku.
Krušné hory, netopíme, ještě je celkem teplo. Večer lehnem k telce a přikryjeme se dekou, když je chladněji. Topím v koupelně a dědovi v jeho pokoji, tomu je zima, elektřinou zatím.
Bydlíme v bytě kde máme každý svůj plynový kotel takže si můžeme topit jak chceme. V pátek jsem začala topit protože jsem nemocná, mám zánět prudušek a teplotu a tak jsem za teplo ráda. Topím ale jen v obýváku kde i spím.
Ještě ne. Na nás je moc brzo. My doma začínáme topit přelom října a listopadu. Dřív nepotřebujeme.
Ale kolem začínají topit tak v průběhu září.
Ne, dneska jsme se s dětma byly koupat v lomu, takže vážně ještě netopíme a jsem dost překvapená, že někdo teď topí?? To pak chápu, že bude v zimě šok…ale samozřejmě každého věc!!