Úzkost a deprese: hnus!

Anonymní
2.7.22 11:43

Úzkost a deprese hnus!

Jak zvládáte deprese a sebepozorování? Pořád mě něco bolí, někde píchá, tlačí tlačí mě hrozně pravá strana krku, pálí žáha bolí mě podbřišku přeskakuje srdce únava motání hlavy… Co mám. delat já už fakt takhle fungovat nechci… Pořád si hlídám tel srdce jestli mi metlice nějak moc pořád si měřím tlak i přes to že je v pořádku já jsem asi azen

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
2.7.22 11:59

:think: nějaké jiné koníčky? Zahrada, kytky, sítí, korálky, dřevořezba, turistika, plavání? Určitě by se našli workshopy a kurzy co by zabavili palici víc než sebepozorování. Já před kovidem chtěla na kurz výroby mýdla. Taky jsem koukala, že je kurz na vázání kytek. Kurzu vaření, veřejné čtení, focení. Ježíš toho je… Ano nic mě nebaví a bla, bla. To může napsat každej ale říct,,hej já byl/a ne kurzu tvůrčího psani :palec: :palec: :potlesk: to už neřekne jen tak někdo…

• Citovat
  • Upravit
2589
2.7.22 11:59

Tak už začni brát ty antidepresiva! Už ti to tu napsalo tolik lidí, doktorů.. Ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 12:09

Kdyz už něco dělám tak tak stejně jede mozek " jsi vážně nemocná„, dělá ti štítná“ určitě ti něco je " atd atd

• Citovat
  • Upravit
65294
2.7.22 12:12

Kdybys zacala brat ta antidepresiva, mohla jsi mit davno klid. Milionta diskuse ti nepomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
2.7.22 12:13

Heduš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 12:16

Třeba chci aby jste mi to vymluvily vypodpora?

• Citovat
  • Upravit
27705
2.7.22 12:17
@Anonymní píše:
Třeba chci aby jste mi to vymluvily vypodpora?

ale to už jsem zkoušela x krát a ty se vůbec ale vůbec nesnažíš k tomu aby jsme ti to vymluvili je potřeba troška snahy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.22 12:19

Takže ignorovat všechny potíže a jak?

• Citovat
  • Upravit
27705
2.7.22 12:23
@Anonymní píše:
Takže ignorovat všechny potíže a jak?

buší ti srdce říct si ano buší mě srdce ale byla jsem u mudr nic mi nenašel jsem o. k. ted si přesně na pět minut sednu a pak budu pokračovat a dodržet to a tak stále dokola, jsem unavená ano jsem unavená takže si na deset minut odpočinu a pak se zvednu a budu pokračovat naučit se donutit fungovat ty intervaly si nastav jak chceš ale dodržuj je a zkracuj je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
2.7.22 12:28

Koukám, že osoba co to založila potřebuje být neustále negativní. Jednu takou vám ve s vem okolí. Na všem si najde důvod proč to nejde a nemůže. Všichni ji ubližují nikdo ji nemá rád. Je to hrozně otravný, zničující, opakující a nikoho tím ta osoba nedojima. Sež…r ty bobule a přestaň chtít být nešťastná. Nikdo jinej než ty ti stejně nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
2.7.22 12:31
@Atisia píše:
Koukám, že osoba co to založila potřebuje být neustále negativní. Jednu takou vám ve s vem okolí. Na všem si najde důvod proč to nejde a nemůže. Všichni ji ubližují nikdo ji nemá rád. Je to hrozně otravný, zničující, opakující a nikoho tím ta osoba nedojima. Sež…r ty bobule a přestaň chtít být nešťastná. Nikdo jinej než ty ti stejně nepomůže.

ona nepotřebuje být neštastná má panickou poruchu a nechápe to a neumí si to přiznat a neumí s tím pracovat i pp je příznak i to že si to neumí přiznat takže až si to připustí tak bud se s tím naučí pracovat nebo najede na ad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
2.7.22 12:34

@ka2ka to se vždycky snažím ale mozek je asi silnější teď na mě něco leze a zase se pozoruji " hm co když ti tam něco oteče a udusis se?"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
2.7.22 12:34
@ka2ka píše:
ona nepotřebuje být neštastná má panickou poruchu a nechápe to a neumí si to přiznat a neumí s tím pracovat i pp je příznak i to že si to neumí přiznat takže až si to připustí tak bud se s tím naučí pracovat nebo najede na ad

Laici ji fakt pomůžou teda. :zed:. Evidentně s tím nechce nic dělat. :nevim:. Další diskuse asi nemá smysl :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
2.7.22 12:37
@Atisia píše:
Laici ji fakt pomůžou teda. :zed:. Evidentně s tím nechce nic dělat. :nevim:. Další diskuse asi nemá smysl :think:.

v tom případě většina zdejších diskuzí nemá smysl :mrgreen: mimochodem na pár tvých zajímavých příspěvků si taky pamatuju ty taky neměly smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová