V 18ti letech zaracha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.11.16 22:50
@romype píše:
kristepane jakou udělala chybu, že v 18ti letech se šla bavit a holt přišla domů ovíněná? No a co, tak jí máma měla říct, at si dá příště majzla a ne to takhle hrotit. Stát se to mně, tak najust přijdu příště v daleko horším stavu, to je totiž normální reakce 18 letého, snad po ní nechceš, aby měla rozum na 50, ona si k tomu sama věkem a zkušenostma sama dospěje, takže nepřeháněj.

Kdyz uz se zavedla rec na rozum na 50 :D, tak musim říct, ze treba s vrstevníky se porad citim starsi, moc si s nimi nerozumim a pripadam si rozumové uplne někde jinde :( vice si rozumim treba s dospělými, mamcine kamarádky jsou mi nazory blizsi nez spolužačky… A proto jsem včera udělala tu blbost, asi jsem chtela na chvili zapomenout na starosti a rozumět si s kamarádkama. A tim jsem se právě snizila na tu úroveň no

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.11.16 22:52
@Sexynohy píše:
Myslim ze to tvoje mamka prehnala. Chapu ze to v prvni chvili treba mohla prepisknout, ale mohla druhy den prijit a rict:sice se mi nelibi co jsi udelala ale nemela jsem to prehanet…
Jinak pokud jsi pro ni porad dite, kteremu muze davat zaracha, tak by to mela :cert: byt ona kdo te po smrti tatky ma drzet nad vodou. Pokud ty to mas zvladat sama jako dospela, pak mas i pravo delat dospele chyby, jako byla tato.
Zvazila bach bydleni u pritele a mamce navrhla, at si rekne jak casto te chce videt. Ale pocitm ze to se ji nelibi. Z toho co pises mi prijde ze te nekdy bere jako holcicku, ktera ma poslouchat, jindy jako dospelou ktera to ma zvladat a nakonec jako takoveho nahradniho partnera a to proste neni dobre.

No presne tohle tvrdi ten přítel…

• Citovat
  • Upravit
60142
17.11.16 22:56
@romype píše:
tohle ale nemyslíš vážně, že ne? Pokud ano, tak dej pozor, aby si se nevznášela jako holubička.
:roll: simtem zes to vubec docetla. Nekdo, kdo totalnenerespektuje ostatni tu hazi rady? A psychologovejsou k nicemu. Aha

Zakladatelko, jestli to je tak, jak pises, nic strasneho si neprovedla, mame holt asi ujely nervy, zaracha za tohle je mimo.
No nic, tak at se to u vas brzy uklidni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
17.11.16 22:58

A jak si to představuješ dál? Chceš zůstat doma nebo se odstěhovat k příteli, najít třeba brigádu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.11.16 22:58
@romype píše:
nejsem svatá, ale napsat, že psychologové jsou na prd, no to chce asi hodně odvahy. :potlesk:

To nebude odvaha :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
17.11.16 23:02
@Anonymní píše:
Kdyz uz se zavedla rec na rozum na 50 :D, tak musim říct, ze treba s vrstevníky se porad citim starsi, moc si s nimi nerozumim a pripadam si rozumové uplne někde jinde :( vice si rozumim treba s dospělými, mamcine kamarádky jsou mi nazory blizsi nez spolužačky… A proto jsem včera udělala tu blbost, asi jsem chtela na chvili zapomenout na starosti a rozumět si s kamarádkama. A tim jsem se právě snizila na tu úroveň no

ty si se nesnížila na jejich úroven, bavila jsi se se svými vrstevníky, ježíš no a co, důležité je, jaké si z toho vezmeš ponaučení a příště budeš o džusu. Jsou horší věci na světe, než jedna opice, tu jsme si zažil každý. Já na tvém místě bych se v tom nehnípala, taky není proč, mámě bych se omluvila, s tím, že se nic takového opakovat nebude a tím by to skončilo. Hlavně bych se jí tedy zeptala, jak si představuje společné bydlení, jaké má přání či požadavkya snažila bych se s ní nějak domluvit, no a pak uvidíš co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
17.11.16 23:03
@Baba píše:
To nebude odvaha :think:

to byla ironie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.11.16 23:08
@romype píše:
to byla ironie :lol:

To je mi jasny. Ja jen nechtela natvrdo napsat co to je :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1703
17.11.16 23:09
@Baba píše:
To je mi jasny. Ja jen nechtela natvrdo napsat co to je :twisted:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
17.11.16 23:43

A jak je to s jinymi neprijemnymi tematy, kdyz je chces s mamkou probrat? Je k tomu ochotna, nebo pokud se ji nechce tak je to tabu a odpalkujete s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
17.11.16 23:54

On samozrejme muze mit pravdu i ten pritel. Ale pokud by se ke tve rodine choval osklive, tak by me tam blikala kontolka. Jinak me jeste napada, pokud je mamka vzteklous a ty to prekousavas i ve chvilich kdy te to zranuje, tak by tam mela byt snaha mamky, sve reakce zjemnit. Protoze byt citliva neni zadna chyba, byva to zcasti povahou a zcasti vychovou a oboje ti dala rodina. Chapu ze pro mamku je asi tezke neco ted menit, ale ty bys mela mit ted pocit ze doma je to klidne zazemi, i kdyby treba plactive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.16 06:48
@dedrichov píše:
A jak si to představuješ dál? Chceš zůstat doma nebo se odstěhovat k příteli, najít třeba brigádu?

Do maturity asi budu doma, pak uvidim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.11.16 06:50
@Sexynohy píše:
A jak je to s jinymi neprijemnymi tematy, kdyz je chces s mamkou probrat? Je k tomu ochotna, nebo pokud se ji nechce tak je to tabu a odpalkujete s tim?

No mluvi se mi o takových vecech tezko s ni

• Citovat
  • Upravit
4421
18.11.16 07:21

No já nevím. V 18ti letech jsem si mohla dělat tak nějak co jsem chtěla. Je teda fakt že už jsem pracovala, doma jsem pomáhala, ikdyž přítelkyně otce tvrdila že se jen flákám, opravdu to tak nebylo. Takže ráno do práce, z práce domů pomoct něco kolem baráku když byla potřeba a pak rychle pryč, protože vztahy doma nebyly úplně v pohodě. Asi bylo všem nějak jedno kdy se vrátím a v jakým stavu, hlavně že chodím poctivě do práce a pomáhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
18.11.16 08:01

@Sexynohy

takže při prvním problému je řešení odstěhovat se z domu? Holka má před maturitou, kdo ji bude živit, když se odstěhuje? Odstěhuje se kam - ke klukovi, který dle se jejího vyjádření nechoval k její rodině moc pěkně? To nebyla zrovna chytrá rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí