Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Misskaaa píše:
Omlouvám se, že píši až teď ale neměla jsem náladu ani čas. K tomu jak tu někdo psal že to odvežení a výslech trvalo jen 15 minut chci říct to, že mě nikdo nevyslýchal a ani manžela. Šla jsem tam druhý den na výslech. Klidně si myslete, že si to vymýšlím mě už je to všechno fuk. A k tomu jak tu nějaký anonym psal o tom, že si myslíme že chlap je robot atd…tak ne nemyslím si to a klidně si chlapi hájej dál, ale až skončíš s otřesem mozku, naštíplou kostí v ruce a modřinami tak si na to vzpomeň. Dál už se tady k tomu vyjadřovat nechci, všem moc děkuji. A teda děkuji za to, že když chce člověk pomoc tak se z něj nakonec stane fake a ženská co manžela psychicky týrá.
Taky ti věřím a držím palečky ![]()
Z komentářů některých si nic nedělej, prostě anonymní internet snese všechno. Doufám, že jste v bezpečí u rodičů, že jsi v rámci možností v pořádku. Kdybys to ještě četla, navzdory tomu, že ti některé komentáře ublížily, napiš nám alespoň, jestli už jste v bezpečí a jestli jsi fyzicky v pořádku.
A navzdory některým komentářům tady, vždycky si pamatuj, že NIKDO NA SVĚTĚ SE NEMÁ PRÁVO CHOVAT K TOBĚ TAK, ŽE JEN NAPŘÁHNE, NATOŽ ABY TĚ UHODIL. Nikdy, za žádných okolností. Jsi silná, časem to bude dobré ![]()
@terinka4444 píše:
Z komentářů některých si nic nedělej, prostě anonymní internet snese všechno. Doufám, že jste v bezpečí u rodičů, že jsi v rámci možností v pořádku. Kdybys to ještě četla, navzdory tomu, že ti některé komentáře ublížily, napiš nám alespoň, jestli už jste v bezpečí a jestli jsi fyzicky v pořádku.
Ano i já jsem ráda že zakl.je v pořádku u se svym dítětem, že je v bezpečí. K těm komentåřům dodám jen to že zakl. aspoň sama poznala jaké to je. Mám pořád v paměti její komentáře ve kterých se zastávala chlapa co uhodil děcko a svou ženu které se to samo nelíbilo poslal kamsi.Zakl.horovala za to že muž pracuje a má právo být vystresovaný. No nic
bít ani partnerku, ani dítě, a to ani kvuli stresu kdekoliv je neomluvitelné.
@terinka4444 ano,najdi si diskuzi Jsem v šoku jak se přítel zachoval k dětem. Jsou tam od zakl. perly typu proč vůbec dává děcko tátovi a sama jde kouřit a pod. Z toho si můžu o poměrech v zakl. rodině pomyslet své. Přesto chování manžela neomlouvám.
@Anna766 no tak to tedy se jí vrátilo jak bumerang velmi rychle.
@terinka4444 píše:Četla jsi jo? Opakuji ale, jejího muže neomlouvám.
@terinka4444 píše:
před chvílí jsem si četla o zákonu přitažlivosti a síle myšlenky
@Anna766 píše: Četla jsi jo? Opakuji ale, jejího muže neomlouvám.
SILNÝ MUŽ SE NEMSTÍ.
SLABÝ MSTÍ SE RANOU PĚSTÍ.
Já si totiž myslím, že tohle nebyl první incident a proto to v tý diskuzi tak omlouvala.
@mowla píše:
Já si totiž myslím, že tohle nebyl první incident a proto to v tý diskuzi tak omlouvala.
Taky mi to tak připadá. Ale třeba to tak není
Jako pardon, ale napsat příspěvek „v noci mě zbil“ s tím, že si dostala facku o kterou sis prakticky řekla? to se na mě nezlob teda…vím, co to je, když chlap mlátí ženskou a vypadá to teda trochu jinak…nehledě na to, že co si myslíš, že mi tady vyřešíme…nejlepší by bylo asi to řešit s ním, když Ti to přijde, tak nepřekonatelně hrozné…v pořádku to určitě není, ale komu občas neulítnou nervi…v obzvlášť vyhrocené situaci…
![]()
@Katusa23 píše:
Jako pardon, ale napsat příspěvek „v noci mě zbil“ s tím, že si dostala facku o kterou sis prakticky řekla? to se na mě nezlob teda…vím, co to je, když chlap mlátí ženskou a vypadá to teda trochu jinak…nehledě na to, že co si myslíš, že mi tady vyřešíme…nejlepší by bylo asi to řešit s ním, když Ti to přijde, tak nepřekonatelně hrozné…v pořádku to určitě není, ale komu občas neulítnou nervi…v obzvlášť vyhrocené situaci…![]()
![]()
Ty se taky uklidni. I facka je dost, ženská se mlátit prostě nemá.
@Anna766 píše:
Ty se taky uklidni. I facka je dost, ženská se mlátit prostě nemá.
napsala jsem pouze svůj názor ![]()
Tak mi to tedy normální nepřipadá, že chlap zbije ženu. Pro mě by to byla konečná a rozchod.
Vemte si to například z pohledu matky a dítěte. Ta se např. pohádá s dcerou, ta jí řekne, tak mě zbij. Bylo by normální, kdyby ji zbila? Podle mě ne.
Je to jen popírání a omlouvání viny útočníka, který se nedokáže ovládat. ![]()