Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anna766 píše:
bůh ví, jak to všechno dopadlo. Třeba chladne už někde jinde ![]()
@mojmira jé
to jsem si vůbec nevšimla, najelo mi to tady. Moc díky ![]()
Já žijí s druhém 19 let. Máme 3 děti jemu je 63 a mně 49 několikrát mne zbyl až sem neviděla na oobje oči krvavé modříny a naposled obočí mi málem zasily ale šla sem pozdě a v kostech oči sem to mnela zlomeny děti to viděly byly v šoku hned druhý den sem ho vyhodila a on že si dáme pauzu už sem mnela vyřizování aby dostal soudní zákaz on se po měsíci vrátil a tak mne prosil aby sem mu odpustila že už to neudělá nakonec mne ovladnul a ych stáhla soud teď sme spolu 7 měsíců ale pořád mu to. Nemůžu odpustit on mi i psychicky nadával urazel ponizoval i před detma chi ho nechat ale pořád mám strach že já. Budu mít výčitky a bude. I ho líto nevím co dělat už k emu cítím jenom litost
@Darina nick Tak ho vyhod definitivne. Nic jineho udelat nemuzes. Vyhledej si v okoli organizaci, ktera pomaha tyranym zenam. A to posledni napadeni oznam na policii jako trestny cin. Souhlas s vysetrovanim ale NIKDY neber zpet. Musis to dotahnout do konce, jinak budes jako troska zit do konce sveho zivota ![]()
Ses na dne. Musis vyhledat pomoc, poprosit o pomoc.Tady jine reseni nevidim.Tvuj zivot bud bude plny nasili a naprosto otresny, smutny a stahne to i deti (coz se davno deje),nebo v sobe vyskrabnes posledni zbytky sily a dokazes sobe i detem, ze zivot ma smysl.Je to tyran, nikdy ti s nim nebude dobre, ani se nezmeni.Hop nebo trop, zivot, nebo nasili.Kez by jsi to dokazala, moc bych ti to prala a detem taky ![]()
@Darina nick píše:
Já žijí s druhém 19 let. Máme 3 děti jemu je 63 a mně 49 několikrát mne zbyl až sem neviděla na oobje oči krvavé modříny a naposled obočí mi málem zasily ale šla sem pozdě a v kostech oči sem to mnela zlomeny děti to viděly byly v šoku hned druhý den sem ho vyhodila a on že si dáme pauzu už sem mnela vyřizování aby dostal soudní zákaz on se po měsíci vrátil a tak mne prosil aby sem mu odpustila že už to neudělá nakonec mne ovladnul a ych stáhla soud teď sme spolu 7 měsíců ale pořád mu to. Nemůžu odpustit on mi i psychicky nadával urazel ponizoval i před detma chi ho nechat ale pořád mám strach že já. Budu mít výčitky a bude. I ho líto nevím co dělat už k emu cítím jenom litost
Mysli na děti, když kašleš na sebe
Výčitky mít opravdu nemusíš Chlap, co takhle zbije ženu, si nezaslouží nic, a lítost už vůbec ne.