V pondělí jdu na screening, mám strach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4724
3.10.14 17:01

@stroužek nebudeš, věř mi :lol: Uklidníš se na chvíli a pak přijdou strašáci Triple testy v 16/17 tt, pak velký Uz srdíčka ve 20.tt, pak velký UZ cca 24. tt na rozštěpové vady.. Pak nedejbože, že se někomu nebudou zdát průtoky placentou, nebo že je miminko velké nebo malé ;) Pak strach z porodu a pak aby dýchalo ;) Ale je fakt, že jak začneš cítit pohyby, už budeš sama každý den vědět, že se má čile k světu a je to lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
3.10.14 17:03

@lekarnicka28 díky :-D, já říkám, že ty naše maminky to měly mnohem lepší. Porodily měli překvapení, co to bude a žádný přitroublý ult

• Citovat
  • Upravit
4724
3.10.14 17:04

@stroužek jo a i pohlaví umějí už na screenigu říct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
3.10.14 17:05

@lekarnicka28 moje kámoška třeba na ult ve 3. měsíci vůbec nebyla, dr. ji řekl, že jí ještě nebylo 30, on sám ho nemá, tak nikam jít nemusela. Miminko v pořádku

• Citovat
  • Upravit
7323
3.10.14 17:08

@stroužek ale to bys musela být nervózní skoro každou kontrolu. Ono je to dost individuální, ale já chodila na kontrolu každé dva týdny (jen dvakrát jsem byla po třech týdnech) a skoro pokaždé mi dělal utz. Takže to by člověk nesměl k doktorovi vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
3.10.14 17:08

@stroužek já si ho před 6ti lety taky musela vydupat a vyběhat v jiném městě.. ono je to celkem novinka posledních pár let. Naštěstí už hodně rozšířená. Je dobré tam jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
3.10.14 17:10

@lekarnicka28 já myslím, že ty tripple testy už nebudou, teď jsem dávala krev na genetiku a měla jsem na výběr tři možnosti. Toto, pak ty testy a nakonec nic.

• Citovat
  • Upravit
237
3.10.14 17:26

@stroužek Ahoj. Přesně vím jak se cítíš. Mě v 7 tydnu potvrdili srdíčko a pak mě chtěla sestra obejdnat až skoro za 7 tydnu :) no to jsem malem omdlela, už jsem vymýšlela historky co by mi všechno mohlo být, aby mě objednala dříve Nakonec jsem se domluvila na konzultaci na soukr. Gyn kliniku a tam mě zkontolovali v 9/10 tydnu. Dobře jsem udělala- doktorka mi dala aspoň takové ty základní rady co jak, co je ještě ok a kdy bych měla určitě k lékaři, co jist nejist, co na nevolnost- takove zakladní poradenství. Půlku jsem věděla z netu, ale stejně to clověka uklidnilo. Na 11 tyden jsem byla už ke své doktorce objednana na přeměření prcka aby mi mohli dat termin nt screeningu. Víkend před tím zjistila známá zamlkle, tak jsem se klepala jako ratlík a nemohla jsem dočkat pátku. Pročítala jsem dikuze o hysterickych matkach co se klepou před každou kontrolou ale vůbec se jim nedivim. Naštěstí vše ok- hned jsem objednala angel sounds, protože takový stress jsem nezažila. Já jdu na screening v úterý a tak snad bude vše ok. Držím palečky i tobě a neboj, víkend už uteče :) jinak prukazku dodnes nemam, ke sve dr mě objednali až na 9.10. Což bude konec 3 měsíce. :zed: Diky bohu za internet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85334
3.10.14 17:29
@stroužek píše:
@lekarnicka28 díky :-D, já říkám, že ty naše maminky to měly mnohem lepší. Porodily měli překvapení, co to bude a žádný přitroublý ult

Mne ultrazvuk nepripadne zbytecny a pritroubly, odhali spoustu vad zavcas, jen je clovek nervozni, zda je vse v poradku. Mne treba po screeningu a velkem UZV spadl obrovsky balvan ze srdce :-) u Tebe to bude stejne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
3.10.14 17:33

@whelp a tom angelsounds jsem taky přemýšlela a pak jsem to zavrhla. Už úplně vidím, jak by se mi klepaly ruce každý den, když bych to zapojovala. Takže radši nic.

@blumen a ten velký je v jakém týdnu?

• Citovat
  • Upravit
85334
3.10.14 17:36

@stroužek ja byla ve 20+6, ale dela se myslim ve 20-22.tt. Jeste by mel byt jeden ve 30.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85334
3.10.14 17:38

@stroužek na angelsounds by se mi nelibilo, ze nekdy nemusis hned najit srdicko, kdyz je prcek blbe natoceny. Ja citim pohyby od cca 20.tt a je to uklidnujici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
3.10.14 17:47

@blumen Do 20 tydne daleko :D Ja to rozhodne vyzkousim. I kdyz vim, ze to ma i sve mouchy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
3.10.14 17:56

@blumen to si právě nedokážu představit, že bych ho neslyšela a pak bych přijela do nemocnice a bylo vše ok, proto to nechci.

• Citovat
  • Upravit
7323
3.10.14 18:04
@blumen píše:
@stroužek na angelsounds by se mi nelibilo, ze nekdy nemusis hned najit srdicko, kdyz je prcek blbe natoceny. Ja citim pohyby od cca 20.tt a je to uklidnujici :-)

Pohyby taky necítíš pořád. Aspoň já to tak nemám. Takže si myslím, že holky neuklidní nic, ani screeningy, ani angelsound, ani pohyby. Ale člověk si musí říkat, že je to dobrý, proč by nemělo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí