V pondělí jdu na screening, mám strach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85401
5.10.14 16:28

@Terdul ja to mela taky tak, ale ten prvni screening byl pro me asi nejhorsi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.14 16:30

No, tak hlavně že se mě divíte, když jste měly taky strach :-(

• Citovat
  • Upravit
3271
5.10.14 16:35

@stroužek Mám obrovskou radost, že se vám zadařilo a miminko je na cestě!!! Já jdu na prvotrimestrální screening 23.10, to budu 12+0 a budou mi brát krev i rovnou dělat ultrazvuk. Upřímně, po první kontrole jsem se uklidnila, další je 13.10, to už dostanu průkazku a nemůžu se dočkat. Čím víc se to blíží, tím víc jsem nervózní. Doktorka mi řekla, že pokud mám za sebou potrat, bát se budu. Prý bych nebyla normální, pokud bych neměla strach. Budu na tebe moc a moc myslet a těšit se na ty nejlepší zprávy! Opatruj se, držím ti pěsti!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
5.10.14 16:38

@zamlklinka nevím vůbec, kdo ji, ale díky.

Mně každý návštěva uklidnila, ale vždy tak 3 dny před další návštěvou se to vrátí a došel strach. Na mě naopak byla doktorka vostrá, že se to stane každý druhý atd.

• Citovat
  • Upravit
3271
5.10.14 16:42

@stroužek Setkali jsme se na nekolika diskuzich ohledne ZT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
5.10.14 16:50

@zamlklinka aha. Tam už raději nechodím. Taky ti přeji hodně štěstí a vím, že mě chápeš, že mám strach, protože víš přesně, o co jde.

@Terdul já se taky snažím pořád něco dělat. Vyklidila jsem si skříň, chodím se psem. Ale nějak si ty myšlenky nedokážu vyhnat z hlavy. Vždy to dojde tak 3 dny před tou kontrolou. Nejradši bych tam fakt nešla. Taky táhnu kříž, že jsme to nikde neřekli a po tom 1. screeningu už to konečně bude moci ven. Prostě, jak jsem už psala, kdykoliv jsem šla na gyndu, tak jsem si šla jen pro špatné výsledky a negativní zprávy, krom tohoto těhotenství. Neumím čekat už dobrou zprávu. Vždy jsem odcházela z brekem

• Citovat
  • Upravit
stroužek
5.10.14 16:58

@Terdul už mám doma dvě fotky, ale nerozplývám se nad nima, to už bych se zbláznila úplně. Já vždy na psychiku chodila na kineziologii, protože tenkrát když jsem se rozhodla odejít z CAR mi bylo děsně, hodně mi to pomohlo. Pak jsem měla strachy v 1. těhotenství a ta čarodejnice mi řekla, že je vše v naprostým pořádku a do dvou týdnů konec. Teď už nemám kam jít, maximálně sem a nechat se utěšovat. Nejradši bych si tu hlavu vyrvala z krku neob šla spát.

• Citovat
  • Upravit
stroužek
5.10.14 17:09

@Terdul no, on má na mě velký uklidňující účinky, ale bohužel dělá číšníka a celý víkend je v práci a já bohužel nemám náladu na své kámošky, co řeší děti a hlavně to jak jim lezou na nervy a nic nestíhají, nemají peníze atd. a ani na ty, co děti nemají a řeší fakt pro mě v současné situaci kraviny :). Naše nechci zase znervoznovat tím, že by poznali, že jsem nervní, tak radši otravuji tady :)

ALE SLIBUJI, ŽE KDYŽ TO ZÍTRA VŠE VYJDE DOBŘE, TAK UŽ S TÍM PŘESTANU A ZAČNU BÝT POZITIVNÍ! Však to riziko je potom už minimální.

• Citovat
  • Upravit
13955
5.10.14 17:16

@stroužek myslim, ze neprestanes. Nevysilovala jsem, ale strach mam pred kazdym Utz uklidni te to bhzl jen na par dni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
5.10.14 17:17

@Terdul to jistě budu, ale v současný době si nemůžu pomoct. A ty jsi taky za těhotenstvím měla složitou cestu.

• Citovat
  • Upravit
stroužek
5.10.14 17:22

@Šarlota4 nebudu, to je jasné, ale podle mě tohle je zlomové. Je to konec nejhoršího trimestru.

• Citovat
  • Upravit
stroužek
5.10.14 17:23

@Terdul :mrgreen: no, kdybych otěhotněla na poprvé, tak vůbec nevím, co to jsou rizika, emimino a ještě všechny tyhle věci… nic bych nehledala, nic bych nevěděla, udělala bych vše, co mi řekne dr. a těšila bych se na každou návštěvu :-) mám i známou, co to všem roztroubila jen na základě testu. Věděli to opravdu všichni, pak jim vyšlo něco špatného z krve a byl oheň na střeše, jeli do Brna na screening asi a tam už v pohodě.

Příspěvek upraven 05.10.14 v 17:27

• Citovat
  • Upravit
stroužek
5.10.14 17:30

@Terdul no, to teda. Já hodně lituju toho, že jsem sem kdy šla…bohužel, holky se sem většinou svěřují s tím negativním. Nikdo nezaloží diskuzi. Jsem šťastná, pojďte si o tom povídat. Pak si člověk připadá, že neexistuje to pozitivní, pouze vše s problémy. Vím, že můj stav v hlavě jsem si svým způsobem zavinila sama.

• Citovat
  • Upravit
stroužek
5.10.14 17:34

@Terdul dokonce jsem si pročetla i tuhle diskuzi http://www.modrykonik.cz/…e-potratily/

tohle může vyhledávat a udělat jen opravdový magor :) jako jsem já, pak jsem měla depku. Samozřejmě mi připadalo, že tak musí skončit každé těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
stroužek
5.10.14 17:35

@Terdul jj, to je jako když jdeš do restaurace a 50 lidí si pochutná a jeden dostane špatné jídlo, okamžitě to ví všichni. Že si jich 50 spokojeně nacpe žaludky neví nikdo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky