Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@stroužek píše:
Holky, čím víc se to blíží, tím je mi hůř.
vyloženě si v tom rochníš. Zkus se zaměstnat, neseď jen doma a začni něco tvořit. Jeden potrat neznamená, že by další těhotenství nemělo být v pořádku. ![]()
@stroužek a o tom to celé je…od první čárky až na doživotí se člověk o ty dítka bojí… ![]()
@Lette pracuji, dělám z domu, ale čím víc se to blíží, tím je mi hůř. Nemůžu si pomoct
Klid, smulu sis uz vybrala. Dite citi to jak myslis. Je mu uzko s tebou. Takze mu rekni, ses nas bojovnik, verime ti, ses krasny zdravy stastny miminko, tesime se na tebe! Strachy hod za hlavu.
Tak už zítra, jsem v ještě větších nervech. Bojím se nějakého katastrofického scénáře a další hrozné zprávy. Netušila jsem, že pro mě bude těhotenství tak těžké období.
@Anonymní píše:
Tak už zítra, jsem v ještě větších nervech. Bojím se nějakého katastrofického scénáře a další hrozné zprávy. Netušila jsem, že pro mě bude těhotenství tak těžké období.
Musis myslet pozitivne! Kvuli miminku ![]()
@blumen vím, ale nejde to
pořád přemýšlím, pozoruju se, hledám příznaky, že je vše v pořádku. To se dozvím až zítra. Nejradši bych usnula a probrala se až na Vánoce ![]()
@Anonymní píše:
@blumen krev už mi brali, zítra budu vědět.
V kolik jdes?
@Anonymní píše:
@blumen v 11:45 nejradši bych nešla.
Proc? Pro me to bylo nejdulezitejsi vysetreni, po nem se dooost uklidnis
aspon na nejakou dobu. Nemuzes to videt porad tak cerne, minule to byla blba nahoda.
@blumen a ty jsi neměla strach? Ani na chvíli? Já se prostě bojím, že to naše štěstí skončím a zároveň se těším, že mě to snad uklidní.
@Happy87 on se mnou chodí od první kontroly. Vždy na mě čeká. Na screening jde taky a jdeme v 11:45.
Já nedoufám v nic jiného, než že to bude v pořádku, ale přesto se bojím.