Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@stroužek to je pravda. Taky sem strihala metr. Ted ho striham do porodu
@Terdul přesně tak, ovšem okolí se ti s tím taky nesvěří. Navíc ty diskuze jsou roky staré, takže něco vyhledáš na googlu a objeví se ti tam desítky odkazů, pak máš pocit, že je pravdu běžné potratit i do 25tt atd., ale ve skutečnosti je to pár případů z několika tisíc možná i deseti tisíc. Tohle vše vím, ale hlavě neporučíš. Tak ty už to máš za pár, i kdybys porodila teď, tak už máš zdravé miminko, ty už se nestresuj. Kdybych já býval poprvé nepotratila, tak jsem s tebou v diskuzi ![]()
@Terdul prave, ze jeste hodne jsem teprv 30tt. Ale sem jak prisera z jezera obrovska, bricho velike popraskane nevim jak ty dva mesice dam.
@Terdul tak at ti to dobře dopadne. Zítra napíšu. Kdybych nepsala, tak jsem se zhroutila papa a držím pěsti.
@Terdul no to chapu. Ja bych se taky nezlobila
, ale at se tam hezky dopece. Akorat ty pohledy lidi, ze uz budu brzo rodit vid, ptz mam obrovsky bricho a ja teprve 30tt :/
@stroužek ja taky napjate cekam a tesim se na Tvuj dobry vysledek
sama si volam na vysledky moce za hodinu ![]()
Ahoj, tak já už za hodinu budu na ult. Je mi hrozně, je mi na zvracení, jsem nervozní jak pes. Manžel vůbec, je mi fakt děsně ![]()
@stroužek Kliiid prvni oddech bude hned jak si lehnes a budes videt ze srdicko tluce
a uz to bude dobre
A už se nedivím tomu, že jsem byla tak hrozně nafouklá… jak jsem nervozní, tak pořád lítám na wc a vyprázdnila jsem snad celý obsah střev, tak mi už aspoň není tak těžko.
@stroužek dojdes. Rikej si, ze o nic nejde. Jen si lehnes a budou ti jezdit po brise ![]()
@Šarlota4 neměla jsem to podepisovat
měla bych klid. za 40 minut mám být tam