V pondělí jdu na screening, mám strach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
stroužek
3.10.14 17:33

@whelp a tom angelsounds jsem taky přemýšlela a pak jsem to zavrhla. Už úplně vidím, jak by se mi klepaly ruce každý den, když bych to zapojovala. Takže radši nic.

@blumen a ten velký je v jakém týdnu?

• Citovat
  • Upravit
85410
3.10.14 17:36

@stroužek ja byla ve 20+6, ale dela se myslim ve 20-22.tt. Jeste by mel byt jeden ve 30.tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
3.10.14 17:38

@stroužek na angelsounds by se mi nelibilo, ze nekdy nemusis hned najit srdicko, kdyz je prcek blbe natoceny. Ja citim pohyby od cca 20.tt a je to uklidnujici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
3.10.14 17:47

@blumen Do 20 tydne daleko :D Ja to rozhodne vyzkousim. I kdyz vim, ze to ma i sve mouchy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
3.10.14 17:56

@blumen to si právě nedokážu představit, že bych ho neslyšela a pak bych přijela do nemocnice a bylo vše ok, proto to nechci.

• Citovat
  • Upravit
7323
3.10.14 18:04
@blumen píše:
@stroužek na angelsounds by se mi nelibilo, ze nekdy nemusis hned najit srdicko, kdyz je prcek blbe natoceny. Ja citim pohyby od cca 20.tt a je to uklidnujici :-)

Pohyby taky necítíš pořád. Aspoň já to tak nemám. Takže si myslím, že holky neuklidní nic, ani screeningy, ani angelsound, ani pohyby. Ale člověk si musí říkat, že je to dobrý, proč by nemělo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
3.10.14 18:08

@Pomka mne staci citit kopanec klidne jednou denne, ale je pravda, ze nekdo se stresuje porad a poslouchaji sedicko i s pohyby a tak, no. No hlavne, at jsme vseci v poradku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
3.10.14 18:12

@blumen ano, nic jiného si ani nepřeji. Však venku běhá tolik dětí, školy a školky jsou plné, samý kočárek, kdyby bylo takové riziko, tak by tu nebylo dětí jako smetí :-) hlavně aby mi dopadl ten screening. Vždyt jsem už dnes 12+2tt tak jsem 4 měsíc. Kozy mám jak dva vozy :-) a je mi zle po každém jidle, mimi tam je! Musí!

• Citovat
  • Upravit
7323
3.10.14 18:13

@blumen já taky kolikrát necítím celý den právě nic. A to za chvíli rodím :) On by se člověk fakt musel stresovat pořád. Až se malý narodí, tak člověk taky doufá, že bude zdravý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
3.10.14 18:13

@stroužek jasne, ze tam je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85410
3.10.14 18:14

@Pomka prave, aby byl porod v poradku a vse, bat se o ne budeme cely zivot :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
3.10.14 18:15

@blumen no právě, porodem to nekončí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stroužek
3.10.14 18:21

@blumen to mi říkal doktor taky, když jsem mu říkala, že jsem nervózní a mám strach. Odpoveď:„Ten už budete mít od teď celý život“

• Citovat
  • Upravit
165
3.10.14 21:07

Já jsem se bála celé těhotenství, že se něco stane, a také jsem se klepala před screeningem, před každou kontrolou. A mám nádherného zdravého syna, který doteď nebyl nemocný, a to je mu přes rok. Teď si zpětně říkám, že jsem si to těhotenství měla užívat a ne se stále bát, jestli mu je tam dobře, jestli je v pořádku atd. Držím palce, určitě to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
4.10.14 10:47

RE

Nic si nevyčítej, já byla na NT screeningu teď v úterý 30.9. jsem teď 13+5 a celý první trimestr bez komplikací a zvracení a stejně jsme s partnerem oba z pondělí na úterý nespali a byli nervózní, dovedu si představit jak seš na tom ty. Říkej si, že to určitě bude v pořádku a že pak budeš mít to nejrizikovější období za sebou a manžela vezmi na ultrazvuk sebou, je fajn tam mít oporu. My byli v sedm hodiny ráno a mimušák spal, takže moc se nechtěl natáčet ani po poklepání na břicho a nakonec mi paní doktorka dělala i ultrazvuk spodem, u obojího partner byl a jsem moc ráda, doktorka mě zakryla a stál mi u hlavy, takže moh vidět na obrazovce vše se mnou a slyšet tlukot srdíčka. Já beru partnera na každou poradnu, myslím, že je důležité ty napínavé okamžiky, starosti a radosti sdílet:)

Držím moc palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky