Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hraje vas partner? Spis se ptam tech kdo maji spolecne deti. Je Vam to fuk nebo? Jak casto hraje?
Obcasne hrani by mi nevadilo, kdyby nenarusovalo nas vztah. Kazdodenni hrani a utek do virtualniho sveta by mi vadil.
Nevadí. Děti jsou dospělé a já si zas čtu mimino.
Ale když byly děti malé, neměli jsme počítač.
Vadilo by mi to, proto mam manzela, co neni dite, ale chlap
Kdysi jsme parili hry v ramci hernich veceru s prateli, ale to nam bylo kolem 20ti. Me ovsem stejne tak vadi neustale cuceni do telefonu, at uz na zpravy nebo nevimco. S tim trochu valcime ![]()
Nevadí mi to. Hraje až večer když já jdu spát. Máme opačný režim. On je noční pták a já skřivan. Naopak jsou to pro mě nejlepší dárky pro nej, které mu vždycky udělají radost ![]()
Když má čas a chut. Někdy nekolik večerů a nocí někdy si na to x dní/týndů nevzpomene. V zimě podstatně víc než v létě.
Můj muž občas hraje na tel, ale tak 5-10minut denně ani to ne. Nemá na to čas a ani chuť. Pokud by měl sedět u pc x hodin denně, nesnesla bych to a přijde mi to jako velká ztráta času. ![]()
Záleží kolik času tomu člověk věnuje. Můj nehraje, občas si dá jen něco an mobilu v čekárně u doktora, atd. Takže mi to nevadí.
Já taky měla období Zoo Tycon a Hospital a nikdy mi to nevyčítal ![]()
Záleží, kolik hraní věnuje času. Je to závislost jako každá jiná. Já kvůli manželově hraní manželství ukončila. nedělal nic jiného, než hrál a hrál…
@Mandarinka6
Naštěstí nehraje. Občasné večerní hraní, když je vše hotovo, bych tolerovala. Ale denní vysedávání a hraní dlouho do noci ne.
Nevadí. Já mám zase své koníčky. Ale manžel hraje až když děti spí. Přes den pomáhá v domácnosti, věnuje se dětem a příležitostně vaří ![]()
Ono závisí kolik tomu věnuje času. My s tím nemáme problém, občas si něco zahrajeme oba, občas si zahrajeme proti sobě. Ale vždycky se domluvíme, jestli ten druhý nemá v merku jinou zábavu společnou zábavu. Dost často svět počítačů opustíme a hrajeme deskovky, zrovna včera mě manžel rozmázl v kamionem po Evropě (když už se jinak cestovat nedá
). Teď mi spíš vadí režim u manžela v práci, kvůli nouzové u stavu to mají dost nevypočitatelné a tak má manžel na homeoffice pracovní dobu 16-18 h denně.