Vanesska

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4332
26.6.08 06:35

Markétko jsi úžasně silná maminka… je nádherné, že máš mlíčko, to bude Vanesska brzo potřebovat …ale měla bys taky trošku odpočívat, i když chápu, že v téhle době je to opravdu moc náročné … ty to zvládneš!!!

Jirko … ani nevíš, jak jsem si ráno vyčítala, že jsem se nechala ukolébat těmi dobrými zprávami ze dne a šla jsem spát … zatím co tys potřeboval, aby tady někdo byl… ještě, že jsou tady ostatní holčinky…

Vanessko, holčičko , Ty ten boj vybojuješ !!!!!!

Myslím na Vás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2431
26.6.08 06:56

Dobré ránko,tak jsem šla zapnot pc je mi to líto,že se to zhoršilo :cry:
Maminko,jste strašně silná žencká obdivuji co zvládáte a jak to zvládáte oba a máte skvělou rodinu!!! vanessko holčičko ty to zvládneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
26.6.08 07:03

Markétko - drž se! Moc na vás všechny myslím a držím palce (víc v tuto chvíli dělat nemůžu, ta bezmoc je hrozná…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
26.6.08 07:08

Markét - Vanesska to určitě zvládne neboj. Hlavně trošku odpočívej. Uvidíš, že to bude zase dneska lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
26.6.08 07:14

Tak jsem začala číst co se stalo nejprve euforie z dobrých zpráv a pak zase komplikace!
Vanesko bojuj všichni ti tady posíláme energii do dalších dnů, ale ty to zvládneš, Markétko drž se!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.6.08 07:23

ahojky, ikdyz sem moc uz nestiham chodit, tak jsem si precetla celou diskuzi, MARKETO, JIRKO a HLAVNE MALA PRINCEZNO preji vam hodne stesti, umim si predstavit co prozivate.................. drzim palce a mala to urcite vsechno zvladne. Lily

• Citovat
  • Upravit
4823
26.6.08 07:41

Dobre ranko vsem :D

I ja jsem se nechala ukolebat dobrymi zpravami a sla spat.
Boze, proc???!!!

Markte, Jirko, Jiriku, Vanessko, moc na vas cela nase rodina mysli. Porad drzime palecky a pesticky a pacinky a proste vse, co se drzet da :) Prejeme hodne stesticka a posilame hormadu sily!!!

Drzte se!! :kykta:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
26.6.08 07:43

honem koukám co malá princezna! a komplikace! no jo život! jednou nahoře a pak dole.. ale nebojte zas to půjde nahoru! a už to bude dobré! držím pěstičky! a čekám na nové zprávičky! vanesska je bojovník ona to nezvdá! hodně síly všem Markét, Jirkovi.. Vanessce i bráškovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
26.6.08 07:50

Dobré ráno, Vanessko Markétko, Jirko, dneska prosím jenom dobré zprávyčky ju? Už se opravdu potřebuju trochu vyspat. :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
26.6.08 08:17

dobré ránko
doufám že je opravdu dobré, jak čtu tak včera se tö zase zhouplo do horších poloh. ze začátku je to s prťátkama opravdu jako na houpačce, dobrá práva, špatná zpráva. u nás vždykcy když jsem si myslela že konečně dobrý, tak jsme dostali další ťafku, ale postupem času to bylo lepší a lepší

pro povzbuzení:
našla jsem fotečku kde naty ukazuje stejné gesto jako vanesska :) z toho soudím že vanesska je minimálně stejně velká bojovnice jako nat :) 

marky, jirko, odpočívejte trošku, berte to jako rozkaz :wink: vím že je to těžké, ale vanesska vás potřebuje fungující

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
26.6.08 08:23

Kamm kolik Nat vážila a v kolikátým tt se narodila? byla malinká že? bobísci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
26.6.08 08:30

Vanesska to zvláádne, teraz je to všetko síce velmi zložité, ale určite sa to už prehupne len an to dobrééé. Veríím, že to všetko výborne dopadne. CHlapskaá časť rodinky, chápem, že nejde oddychovať, ale skúste aspoň trošku, aby ste mali kopec silyu pri vašich babulkách.
A posielame úúsmev pre VAnessku, detičky cítia,keĎ sa myslí pozitívne a usmieva sa pri nich :srdce:

KAmm, jeejda, Natynka bola chrústik, a teraz je akáá velkáááá babizňa. Vanesska si z vás určite berie príklad. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3856
26.6.08 08:43

macíku, nat se narodila v 28tt, měla 960g.
na té fotce už je velká, už měla 1100g :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
26.6.08 08:50

Můžu říct jen jedno.

Držím palce jako všichni tady, myslím na vaši rodinu každou minutu!!!
Vanesska má ale obrovskou šanci, že to všecko zvládne, infekci skoro překonala, dýchání bude každou hodinou lepší…no a tu dučej doktoři určitě taky zvládnou - vlastně jsou to všechny základní potíže, které může nedonošené miminko mít…
Hlavně že je pod kontrolou na dobrém pracovišti -určitě s těmi problémy mají velké zkušenosti- teď už to určitě bude jen lepší - musí!!!!!

Hlavu vzhůru!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
26.6.08 09:23

Dobré ráno.
Věřím, že je dobré i pro Vanesku a její rodinu. Vždycky to hned ráno zapnu a čekám co je nového. Jsem jak na trní. Dokonce se mi Vaneska s Markýskem mihli dnes v noci ve snu.
Držíme palečky co to jde. Bohužel to zhoršení je vždycky znát hned, zatímco každé zlepšení jde moc moc pomalu. Ale oni to zvládnou, určitě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová