Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@CokeLady kupujeme - a protože má být darované, tak chodíme na trhy, koupíme ho každá a pak si je navzájem podarujeme ![]()
a dávám ho na garnyž v obýváku - tam malej nedosáhne ![]()
Jinak náš loňský věnec a stromeček.
Letos bude věnec šiškový, ten ještě vyfocený nemám…
Tak stromek na druhý pokus…
jo a ještě šťědrovečerní večeře - tam se s výzdobou zatím moc nepářu, nemá to smysl
malej by to rozrochal…
a jmelí kupujem většinou kombinaci zeleného a zlatého.
@Mar__tanka1983 mate zajimave nazdobeny stromecek, docela se mi to libi, ja mam sice rada barevny svetylka, ale ty slamenny a dreveny ozdoby jsou pekny
Ja prave premejslim, ze ten venec za 400 fakt koupim.. protoze sem hrozne leva, ani nevim jak se to na ten korpus napichuje nebo vaze nebo co.. mozna udelam z toho perniku, uz jsem ho delala asi predloni..
Díky holky.
Já mám právě ráda přírodní věci a také „staré“. Takže u nás byl vždy stromeček kombinací starých korálkových šumavských ozdob a slaměných.
Loni jsem se unesla v krámu nad těmi dřevěnými, prostě jsem neodolala a byly kouzelné. No a nakonec barevná světýlka hlavně kvůli Honzíkovi ![]()
A to to na té fotce ještě tak nevyzní, naživo byl mnohem krásnější a úplně nejvíc byl potmě, když ho osvětlovaly jen ty svíčičky…ale to se bohužel nedalo moc vyfotit.
A teda hrozně moc se těším na letošek, kdy už to zřejmě malej bude fakt prožívat ![]()
@Mar__tanka1983 aha, ono to na te fotce vypada jako, ze jsou ty svetylka fialovy, tak s barevnyma to v realu muselo byt moc hezky
@rachel55 nene, fialové ne, jsou různobarevné, to jen foťák to trochu nepobíral. Hlavně se mi líbily, že házely barvičky né zářivé, jako většina jiných řetězů, co sme doma kdy měli, ale takové „temnější“
hihi, jak to napsat…no dávám fotku pro představu, i když není nic moc, ale trochu to ilustruje, co myslím…
Ano, je to badyan a lepeno tavnou pistoli, ale pokud nemas, tak by sel ten badyan snad prosit hnedou niti a k venci pridratovat nebo pripevnit niti nebo provazem v barve vence, taky jsem to tak kdysi ruzne delala, jo ale ty se ptas na ty orechy, tak ty nejlip tou pistoli ![]()
@CokeLady na jídlo jako.. ale pak to stejně vyhazuju, jakože to nejíme ![]()
@Saricat takze jak tam dat orech bez tavne pistole ![]()
1-Na obou koncich orechu ve spoji udelas dirky (nuzkama, nozem, vrtackem)
2-Provliknes dratek skrz
Druha moznost:
1-udelas dirku jen na jedne strane
2-Nakonci dratku udelas hacek a strcis do orisku
Na fotkach je silny drat kvuli foceni, ale je lepsi pouzit slabsi dratek
Pokud je orech papirak (lehce rozlousknutelny, muze se rozpadnout
Lze pouzit hacek na vanocni ozdobicky
zbytek dratu zapichnes do vence nebo omotas, podle toho, jak ti to tam lip padne
@CokeLady
děti mám 2,5 a 6 let.jsou už naučený si po sobě uklidit, hrajeme si v pokojíčku. A samo, že jsem nafotila, když jsem uklidila. ![]()
mě se taky líbí vánoce do stara, ty třeba dělám u mamči, u nás se mi líbí tak, jak to mám. No a až se mi tohle omrzí tak udělám bílo, červeno, zelený. Počítám tak za 2 roky.
a věnec máš luxusní ![]()
máte to moc hezký holky
![]()
@JaniArt bud tak hodna a vymaz si tady tu reklamu, nerada bych to musela nahlasovat, takze to udelej sama
@CokeLady my kupujeme zelene, ono se tady moc jine neda koupit, ale z detstvi si pamatuju, jak se mi moc libilo zlate.
A vesime to do chodby pod lustr, kdyz se vejde. Jo a v CR tam jsme ho vlastne mivali zavesene v obyvaku u stropu. Loni jsme vyjimecne meli jmeli i z venci nad dvermi