Vánoce - proč dárky dospělým?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22236
4.11.18 10:25
@Janiiska píše:
Mě je líto upřímně tebe,že jsi nepochopila,když je rodina 200-300km od sebe,tak jak se mají častěji scházet?Problémy v rodině nejsou,o tom bych musela něco vědět.
Píšeš jako kdyby si všechno věděla a všude byla :)

200 - 300 km není přece žádná zavratna dálka, kvůli které byste se nemohli vidět i v průběhu roku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 10:27
@cilly píše:
@Janiiska Tobě někdo slapnul na kuří oko? :mrgreen: :mrgreen:

Dle toho, co píšeš, je tohle tvůj názor, ale zbytek rodiny ho s tebou nesdílí, ze?

Já Vánoce miluju, už se tesim, až vyzdobim byt, až budu balit dárky (dávám si záležet, abych vybrala to, co dotyčného potěší, což nemusí byt dary za tisíce), zdobit stromeček. Mám rada tu atmosféru, rozzarene oči naši dcery u stromečku. Taky máme část rodiny daleko (manzelovu mimo ČR), ale i během roku se vidíme - protože chceme a ten čas si na sebe uděláme.

A teď jsem ukapla slzu u vánoční reklamy Penny, tu s tím dědouškem.

Uklidni se :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.11.18 10:30

@Janiiska
Měla jsem rodinu 300km daleko a viděli jsme se min. 4× do roka, co týden si volali nebo viděli přes skype.

Nedokážeš pochopit co se ti tu většina snaží říct.Je mi tě docela líto, zřejmě máte odtažité vztahy v rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
4.11.18 10:32
@Janiiska píše:
Nemáme odtazite vztahy,nebydlíme blízko sebe,každý bydlíme jinde a daleko od sebe,sešlosti jsou na vánoce.

Tak pokud ti někdo vycte, že dárek nestal 1000, tak máte při nejmenším zvláštní vztahy. Také vzdálenost 200km není daleko pro častý styk (svého času jsem bydlela 700 km daleko a viděla rodinu, mnohem častěji než na Vánoce). Tuším, co chceš říct, ale ve funkční rodině toto prostě neresime, protože si rádi děláme radost a víme jak. Pokud bychom si nestáli ani za cestu přes rok a pak horko těžko vymýšleli drahé dary, abychom si něco dali, tak pak by to bylo o nicem, to souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
4.11.18 10:32

Prostě a jasně!!! Zakladatelka dárky kupovat nechce nebude a ne a ne a ne a už ji nepřesvědčuje jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
4.11.18 10:35
@Janiiska píše:
Uklidni se :) :mavam:

Já jsem naprosto klidná. :mrgreen: A taky nejsem protivna jak za.dek. :* :*

My tu ale nemůžeme za to, ze to ve vaši rodině nefunguje dle tvých představ. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1069
4.11.18 10:36
@Janiiska píše:
Mě je líto upřímně tebe,že jsi nepochopila,když je rodina 200-300km od sebe,tak jak se mají častěji scházet?Problémy v rodině nejsou,o tom bych musela něco vědět.

A to je problém si volat, být na skypu, psát si emaily apod.? Pro tebe je jednodušší celý rok o rodině nevědět nic a nestarat se o ně, a jednou za rok si hrát mezi sebou hru jak se milujete a nemůžete bez sebe žít :roll: . Taky mám kamarádky a část rodiny 300 km a více daleko, ale to neznamená, že na ně celý rok kašlu. Je mi tvé rodiny a tebe líto a je mi z tebe špatně :poblion: :poblion: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.11.18 10:39

Tohle je troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
4.11.18 10:41

Rodicum davam darky protoze chci a vim co jim udela radost. S manzelem si davame vtipne drobnosti, protoze po 18ti letech uz je fakt problem vymyslet dechberouci dar, navic manzel nema rad zbytecnosti a vsechno kolem sportu, obleceni, bot a elektroniky si kupuje sam. Ale vzdycky neco vymyslim. On me teda prekvapuje pravidelne. Jinym dospelym darky nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.11.18 10:47
@Janiiska píše:

Ja mam rodinu 100 km, segra je dalsich 250 km od nas.
Proste se planuje, domlouvame spolecne Velikonoce, volno v lete, podzimni prazdniny, ze se sejdeme o svatcich. Predem se planuje, kdy se oslavi narozeniny decek, kdy se sejdeme u nasich, ze to je obvykle misto stretnuti. Bezne jsme v kontaktu po tel., tohle neni o vzdalenosti. Nejsi sama, kdo ma rodinu daleko.

Příspěvek upraven 04.11.18 v 10:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
4.11.18 10:48
@Kelsey píše:
Tohle je troll.

Taky myslím. A pekne trapnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 10:52
@Ijen píše:
Rodicum davam darky protoze chci a vim co jim udela radost. S manzelem si davame vtipne drobnosti, protoze po 18ti letech uz je fakt problem vymyslet dechberouci dar, navic manzel nema rad zbytecnosti a vsechno kolem sportu, obleceni, bot a elektroniky si kupuje sam. Ale vzdycky neco vymyslim. On me teda prekvapuje pravidelne. Jinym dospelym darky nekupuju.

Jiným dospělým dárky nekupuju.Ano já rodičům dám taky,ale nic od nich nečekám.
S tímto se shodneme :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12608
4.11.18 10:59
@Lalelale píše:
Holka precti si hned svuj první příspěvek, kde vasnive křicis, ze vanoce by měly být takové, jaké chceš ty, a kdo to dela jinak, je absolutně nechápe.

Presne tak......pro zakladatelku ano mam moc rada cukrovi od maminky i kdyz ho nepecu to Ti.vadi i cukrovi? Rekla bych, ze z tebe mluvi frustrace, ze jsi dala nekomu levny darek a nenadchla jsi…ale to je vec tvych lidi, ze se jim levne darky nepaci..absolutne nechapu souvislost mezi davani.darku vsem a zdravi..ano mohu se setkat se vsemi a dat i darky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 11:02
@lilith1 píše:
Presne tak......pro zakladatelku ano mam moc rada cukrovi od maminky i kdyz ho nepecu to Ti.vadi i cukrovi? Rekla bych, ze z tebe mluvi frustrace, ze jsi dala nekomu levny darek a nenadchla jsi…ale to je vec tvych lidi, ze se jim levne darky nepaci..absolutne nechapu souvislost mezi davani.darku vsem a zdravi..ano mohu se setkat se vsemi a dat i darky..

Kde píšu něco o cukroví od mamky? 8o Nikde jsem o cukroví od maminky,jak ty píšeš nepsala.Co do toho zatahujes cukroví? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
4.11.18 11:02

@Janiiska Diskusi jsem nedočetla celou. Chci ti jen napsat - nežer se tolik, prosím tě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová