Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tichošlápek ja si taky myslím,že nejde o trolla.Spis bych řekla,že je celkem nešťastná,protože vloni ji dali najevo,že dárek pod 1000 je dosti trapný a vůbec se jim nepaci.Coz znamena,ze dané osoby jsou banda snobu, kterým právě jdr o ty materiální věci.Letos ma zakladatelka solidní depku už v listopadu,začala plasit co bude delat a co jim da,kdyz se jim nic nelibi.A misto toho aby založila diskuzi o tom jak za málo peněz potěšit snoby,tak se rozhodla razit názor,že dárky pro dospělé jsou na ho.no a vsichni co je chteji a dávají jsou banda lidi co slavi vanoce pro darky a ne pro lidi ![]()
@finduska píše:
@Tichošlápek ja si taky myslím,že nejde o trolla.Spis bych řekla,že je celkem nešťastná,protože vloni ji dali najevo,že dárek pod 1000 je dosti trapný a vůbec se jim nepaci.Coz znamena,ze dané osoby jsou banda snobu, kterým právě jdr o ty materiální věci.Letos ma zakladatelka solidní depku už v listopadu,začala plasit co bude delat a co jim da,kdyz se jim nic nelibi.A misto toho aby založila diskuzi o tom jak za málo peněz potěšit snoby,tak se rozhodla razit názor,že dárky pro dospělé jsou na ho.no a vsichni co je chteji a dávají jsou banda lidi co slavi vanoce pro darky a ne pro lidi
Tvůj nazor. ![]()
Nečetla jsem celou diskuzi, ale mám pocit, že sis něco umanula, a jiné argumenty nebereš. Času s mými blízkými si vážím celoročně, o Vánocích o to víc. A dárky jim dávám. Ne proto, že by si je nemohli koupit, ale proto, že je chci potěšit, že mě baví přemýšlení nad dárky, jejich vybírání atd. Dárky i ráda dostávám a pak ještě raději používám. Když se podívám na hrneček v práci nebo na náramek, co mám na ruce, vybavím si člověka, co mi ho dal. Kdybych si to koupila sama, asi bych na ty věci nekoukala s takovou radostí.
Vánoce miluju ze sta různých důvodů a dárky jsou jen jejich malou, málo významnou částí, ale když je tady ta možnost a tradice, tak proč ji bojkotovat?
@kaktusik píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, ale mám pocit, že sis něco umanula, a jiné argumenty nebereš. Času s mými blízkými si vážím celoročně, o Vánocích o to víc. A dárky jim dávám. Ne proto, že by si je nemohli koupit, ale proto, že je chci potěšit, že mě baví přemýšlení nad dárky, jejich vybírání atd. Dárky i ráda dostávám a pak ještě raději používám. Když se podívám na hrneček v práci nebo na náramek, co mám na ruce, vybavím si člověka, co mi ho dal. Kdybych si to koupila sama, asi bych na ty věci nekoukala s takovou radostí.
Vánoce miluju ze sta různých důvodů a dárky jsou jen jejich malou, málo významnou částí, ale když je tady ta možnost a tradice, tak proč ji bojkotovat?
Pokud si nečetla celou diskuzi,tak je teď chyba na tvé straně.
Kolikrát mám tady ještě opakovat,že to byla otázka „?“ Názor a úvaha? ![]()
Ať si každý dělá podle svýho.
Kdyby si tu diskuzi četla,viděla by,si že tohle píšu po třetí nebo po čtvrté. ![]()
lidi a co letos plánujete za dárky? už máte vymyšlený? koupený, vyrobený, zabalený? ![]()
@malá_holka píše:
lidi a co letos plánujete za dárky? už máte vymyšlený? koupený, vyrobený, zabalený?
neblázni, mě to dřív jak v prosinci nebaví…proste to pro mě nemá tu atmosféru…ale zas tech par darku zvladnu koupit i tak…
@malá_holka vůbec, všechno řeším až tak kolem 14.12. A pak samozřejmě těžce nestíhám, jenže na dárky potřebuji vánoční náladu a tu ještě nemám. Ale budu určitě kupovat hromadu knih a z těch větších bych chtěla pro kluky pořídit venkovní hřiště na zahradu
@malá_holka píše:
lidi a co letos plánujete za dárky? už máte vymyšlený? koupený, vyrobený, zabalený?
Téma se nevztahuje k diskuzi ![]()
@debra.morgan píše:
neblázni, mě to dřív jak v prosinci nebaví…proste to pro mě nemá tu atmosféru…ale zas tech par darku zvladnu koupit i tak…
Jak to souvisí s názvem diskuze? ![]()
@Tichošlápek píše:
@malá_holka vůbec, všechno řeším až tak kolem 14.12. A pak samozřejmě těžce nestíhám, jenže na dárky potřebuji vánoční náladu a tu ještě nemám. Ale budu určitě kupovat hromadu knih a z těch větších bych chtěla pro kluky pořídit venkovní hřiště na zahradu
Téma se nevztahuje k diskuzi
@malá_holka píše:
Jsi nahlášena adminum.Otazka se nevztahuje k tématu diskuze.Sorry
Koukám, jak se najednou stala ze zakladatelky i moderátorka… ![]()
@malá_holka děti už napsaly dopisy, my taky takže tak nějak vím co koupit. Chci mít vše do konce listopadu doma
Manžel slíbil že mne do mailu pošle odkazy at to má prý ježíšek jednodušší
a většinou se snažím ještě sehnat něco co nečeká at má taky překvapení
Plus ještě vymyslet dárek k výročí, také v prosinci ![]()