Vánoce - proč dárky dospělým?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4214
4.11.18 11:51
@Aspera píše:
@Janiiska máš děti?

Mám dceru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.11.18 11:54

@Tichošlápek ja si taky myslím,že nejde o trolla.Spis bych řekla,že je celkem nešťastná,protože vloni ji dali najevo,že dárek pod 1000 je dosti trapný a vůbec se jim nepaci.Coz znamena,ze dané osoby jsou banda snobu, kterým právě jdr o ty materiální věci.Letos ma zakladatelka solidní depku už v listopadu,začala plasit co bude delat a co jim da,kdyz se jim nic nelibi.A misto toho aby založila diskuzi o tom jak za málo peněz potěšit snoby,tak se rozhodla razit názor,že dárky pro dospělé jsou na ho.no a vsichni co je chteji a dávají jsou banda lidi co slavi vanoce pro darky a ne pro lidi :think:

• Citovat
  • Upravit
4214
4.11.18 12:02
@finduska píše:
@Tichošlápek ja si taky myslím,že nejde o trolla.Spis bych řekla,že je celkem nešťastná,protože vloni ji dali najevo,že dárek pod 1000 je dosti trapný a vůbec se jim nepaci.Coz znamena,ze dané osoby jsou banda snobu, kterým právě jdr o ty materiální věci.Letos ma zakladatelka solidní depku už v listopadu,začala plasit co bude delat a co jim da,kdyz se jim nic nelibi.A misto toho aby založila diskuzi o tom jak za málo peněz potěšit snoby,tak se rozhodla razit názor,že dárky pro dospělé jsou na ho.no a vsichni co je chteji a dávají jsou banda lidi co slavi vanoce pro darky a ne pro lidi :think:

Tvůj nazor. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
4.11.18 12:06

Nečetla jsem celou diskuzi, ale mám pocit, že sis něco umanula, a jiné argumenty nebereš. Času s mými blízkými si vážím celoročně, o Vánocích o to víc. A dárky jim dávám. Ne proto, že by si je nemohli koupit, ale proto, že je chci potěšit, že mě baví přemýšlení nad dárky, jejich vybírání atd. Dárky i ráda dostávám a pak ještě raději používám. Když se podívám na hrneček v práci nebo na náramek, co mám na ruce, vybavím si člověka, co mi ho dal. Kdybych si to koupila sama, asi bych na ty věci nekoukala s takovou radostí.
Vánoce miluju ze sta různých důvodů a dárky jsou jen jejich malou, málo významnou částí, ale když je tady ta možnost a tradice, tak proč ji bojkotovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 12:13
@kaktusik píše:
Nečetla jsem celou diskuzi, ale mám pocit, že sis něco umanula, a jiné argumenty nebereš. Času s mými blízkými si vážím celoročně, o Vánocích o to víc. A dárky jim dávám. Ne proto, že by si je nemohli koupit, ale proto, že je chci potěšit, že mě baví přemýšlení nad dárky, jejich vybírání atd. Dárky i ráda dostávám a pak ještě raději používám. Když se podívám na hrneček v práci nebo na náramek, co mám na ruce, vybavím si člověka, co mi ho dal. Kdybych si to koupila sama, asi bych na ty věci nekoukala s takovou radostí.
Vánoce miluju ze sta různých důvodů a dárky jsou jen jejich malou, málo významnou částí, ale když je tady ta možnost a tradice, tak proč ji bojkotovat?

Pokud si nečetla celou diskuzi,tak je teď chyba na tvé straně.
Kolikrát mám tady ještě opakovat,že to byla otázka „?“ Názor a úvaha? :think:
Ať si každý dělá podle svýho.
Kdyby si tu diskuzi četla,viděla by,si že tohle píšu po třetí nebo po čtvrté. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
4.11.18 12:15

lidi a co letos plánujete za dárky? už máte vymyšlený? koupený, vyrobený, zabalený? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
4.11.18 12:18
@malá_holka píše:
lidi a co letos plánujete za dárky? už máte vymyšlený? koupený, vyrobený, zabalený? :lol:

neblázni, mě to dřív jak v prosinci nebaví…proste to pro mě nemá tu atmosféru…ale zas tech par darku zvladnu koupit i tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311

@malá_holka vůbec, všechno řeším až tak kolem 14.12. A pak samozřejmě těžce nestíhám, jenže na dárky potřebuji vánoční náladu a tu ještě nemám. Ale budu určitě kupovat hromadu knih a z těch větších bych chtěla pro kluky pořídit venkovní hřiště na zahradu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
@malá_holka píše:
lidi a co letos plánujete za dárky? už máte vymyšlený? koupený, vyrobený, zabalený? :lol:

Téma se nevztahuje k diskuzi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 12:19
@debra.morgan píše:
neblázni, mě to dřív jak v prosinci nebaví…proste to pro mě nemá tu atmosféru…ale zas tech par darku zvladnu koupit i tak…

Jak to souvisí s názvem diskuze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
4.11.18 12:19

@malá_holka
vymyšlený jo, jsme ve fázi dopisy Ježíškovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 12:20
@Tichošlápek píše:
@malá_holka vůbec, všechno řeším až tak kolem 14.12. A pak samozřejmě těžce nestíhám, jenže na dárky potřebuji vánoční náladu a tu ještě nemám. Ale budu určitě kupovat hromadu knih a z těch větších bych chtěla pro kluky pořídit venkovní hřiště na zahradu

Téma se nevztahuje k diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 12:21
@malá_holka píše:

Jsi nahlášena adminum.Otazka se nevztahuje k tématu diskuze.Sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
4.11.18 12:22

Koukám, jak se najednou stala ze zakladatelky i moderátorka… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59360
4.11.18 12:22

@malá_holka děti už napsaly dopisy, my taky takže tak nějak vím co koupit. Chci mít vše do konce listopadu doma :palec: Manžel slíbil že mne do mailu pošle odkazy at to má prý ježíšek jednodušší :mrgreen: a většinou se snažím ještě sehnat něco co nečeká at má taky překvapení :mrgreen: Plus ještě vymyslet dárek k výročí, také v prosinci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová