Vánoce - proč dárky dospělým?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16965
4.11.18 07:47

Já dávám dárky dospělým proto, protože jim chci udělat radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4214
4.11.18 07:49
@Králičice píše:
Já dávám dárky dospělým proto, protože jim chci udělat radost ;)

Tu jim můžeš udělat i během roku,ne jenom proto,že jsou vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.11.18 07:50

Přece pro radost. Já dárky rada dostávám i dávám a to bez ohledu na věk. To vůbec nesouvisí s tím jestli si zároveň vážím společného casu s ostatními

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16965
4.11.18 07:51

@Janiiska - to taky dělám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 07:51
@Tichošlápek píše:
Přece pro radost. Já dárky rada dostávám i dávám a to bez ohledu na věk. To vůbec nesouvisí s tím jestli si zároveň vážím společného casu s ostatními

Tu radost člověk ostatním může udělat i během roku,ne jen k Vánocům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 07:52
@Králičice píše:
@Janiiska - to taky dělám :-)

Takže ty Vánoce by měly být o něčem jiném u dospělých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.11.18 07:53

@Janiiska a ty někde čteš, že si ji během roku neděláme? Tvůj dotaz byl na vánoce, tak ti odpovídáme k tématu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
4.11.18 07:55

Dáváme pro radost pro potěšení. Jsou to spíš maličkosti které udělají radost. Hodně i „vyrábíme“ dárky pro dospělé. Třeba babička dostala od nás fotku vnoučatm, domácí čaj, ušité dekorace do bytu atd..( Každému co má rád a co se mu líbí) Takový symbol toho, že na sebe v tento čas myslíme a sami se staneme „Jéžíškem“. Možná i " poděkování" že jsme všichni spolu sešli.
Z nás si drobnosti / dárečky dáváme i během roku ale o Vánocích to má podle mě kouzlo.

Příspěvek upraven 04.11.18 v 08:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712

@Janiiska protoze jim chci udelat radost. Vsak nejde o to, aby byl darek nejak drahy ne? :nevim: treba se svagrovcema si dame navzajem dobre vinko, ktere spolecne pri dalsich navstevach vypijeme a to je strasne fajn :palec: a to, ze se vsichni sejdeme, je u nas samozrejmost ;) cela rodina to ma rada a vzdy se tesi, az se vsichni uvidime spolecne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16965

@Janiiska - jak u koho..U nás je to tradice :-) A já chci vidět překvapení i v očích dospělých, nejen dětí.. Ale je fakt, že chceme počet dárků mezi dospělými omezit ;) Ale minimálně jeden balíček pod stromečkem každý mít musí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
4.11.18 07:56

@Janiiska vsak radost si delame i behem roku, ptala ses ale na Vanoce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 07:56
@Avlin píše:
Dáváme pro radost pro potěšení. Jsou to spíš maličkosti které udělají radost. Hodně i „vyrábíme“ dárky pro dospělé. Takový symbol toho že na sebe myslíme.

To je smutné,že na lidském štěstí radosti na vánoce záleží na věci,ne na přítomnosti a zdraví toho blízkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
4.11.18 07:57
@Janiiska píše:
Tu radost člověk ostatním může udělat i během roku,ne jen k Vánocům.

To delame. Ale Vanoce to je krome setkani a vykladani, ktere delame ovsem behem celeho roku, taky o darcich. Kdybychom se setkavali a mluvili jednou za rok, to by byl problem. Pak bys klidne par lidi nezastihla, protoze by zemreli. Darky davame rodicum, s manzelem jen jeden. A mame z toho radost. Kdo nema, at nedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59348
4.11.18 07:57

a proč ne? Tím že jsem dospělá mám sedět u stromečku a koukat? A co až děti řeknou jestli jsme zlobila že mne ježíšek nic nedal? Manžel má stejný finanční limit na dítě a i na mne ;) Bylo by to smutné sedět a koukat. my dáváme dárek i psům takže psi dostanou a já nic :lol: To tady zase bude diskuzí kolik ženských nic nedostalo a spokojené nejsou :? Vánoce mám hodně ráda. Dcera už psala Ježíškovi a musela jsem si napsat i já a i manžel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 07:58
@Králičice píše:
@Janiiska - jak u koho..U nás je to tradice :-) A já chci vidět překvapení i v očích dospělých, nejen dětí.. Ale je fakt, že chceme počet dárků mezi dospělými omezit ;) Ale minimálně jeden balíček pod stromečkem každý mít musí :lol:

A co když to bude nevhodný dárek,který nepotěší? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová