Vánoce - proč dárky dospělým?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7712
4.11.18 07:58
@Janiiska píše:
To je smutné,že na lidském štěstí radosti na vánoce záleží na věci,ne na přítomnosti a zdraví toho blízkého.

Ty to tu pekne otacis :roll: nikdo nerekl, ze neni nejdulezitejsi se sejit a videt se s blizkymi…ptala ses na darky a Vanoce..pokud je to u vas takhle, tak vsem rekni, ze darky nechces ne? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998

Dárky si dáváme i jako dospělí, pro radost a potěšení. Radost si děláme i během roku, tak nechápu proč zrovna na Vánoce to bojkotovat. Navíc je to i výchovné, syn mojí kamarádky se jí ptal, jestli během roku tolik zlobila, že jí Ježíšek donesl jen jeden dárek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
@Janiiska píše:
To je smutné,že na lidském štěstí radosti na vánoce záleží na věci,ne na přítomnosti a zdraví toho blízkého.

Ty máš potíže s pochopením psaného textu? Výše jsem ti psala, že dávání dárků nemá vliv na vážení si společného casu. Jedno nevylučuje druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Protoze chceme udelat radost.
Treba se segrou a svagrem jsme domluveni, ze my si nic nebudeme davat, ze akorat deckam.
Kdo nechce davat dospelym, at nedava. Je to kazdeho volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
4.11.18 07:59

@Janiiska My si mezi dospělými dárky nedáváme. Jen teď, když jsou děti, abychom měli taky pod stromečkem balíček a vyhnuli se otázkám proč nám ježíšek nic nedonesl.

• Citovat
  • Upravit
4214
4.11.18 08:00
@Markéta80 píše:
a proč ne? Tím že jsem dospělá mám sedět u stromečku a koukat? A co až děti řeknou jestli jsme zlobila že mne ježíšek nic nedal? Manžel má stejný finanční limit na dítě a i na mne ;) Bylo by to smutné sedět a koukat. my dáváme dárek i psům takže psi dostanou a já nic :lol: To tady zase bude diskuzí kolik ženských nic nedostalo a spokojené nejsou :? Vánoce mám hodně ráda. Dcera už psala Ježíškovi a musela jsem si napsat i já a i manžel :lol:

No co,tak si sama koupíš co potřebuješ,co tě potěší. :) Dětem bych řekla že Ježíšek nosí jenom dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 08:01
@Kelsey píše:
Protoze chceme udelat radost.
Treba se segrou a svagrem jsme domluveni, ze my si nic nebudeme davat, ze akorat deckam.
Kdo nechce davat dospelym, at nedava. Je to kazdeho volba.

Ale co když tím dárkem nepotěší,protože bude nevhodný?Nebo že něco takového člověk nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
4.11.18 08:02

@Janiiska konkrétně jsi se ptala na Vánoce nevím, že z toho usuzujes že se mimo vánoce neschazime a neděláme si radost či na sebe nemyslíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.11.18 08:03
@Janiiska píše:
Tu radost člověk ostatním může udělat i během roku,ne jen k Vánocům.

Co te na tom stve? Doma si zaved, jak se ti libi.
Ale druhym nechej jejich volbu. Jestli si daji darky i dospeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 08:03
@Elenloth píše:
@Janiiska My si mezi dospělými dárky nedáváme. Jen teď, když jsou děti, abychom měli taky pod stromečkem balíček a vyhnuli se otázkám proč nám ježíšek nic nedonesl.

Věk taky na co,člověk koupi dárek,který bude nevhodný a radost je pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 08:04
@Kelsey píše:
Co te na tom stve? Doma si zaved, jak se ti libi.
Ale druhym nechej jejich volbu. Jestli si daji darky i dospeli.

Však je to každého věc.Rodost mohu udělat kdykoliv ne jen k Vánocům,ktomu člověk může koupit dárek,který nepotěší neboť může být nevhodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.11.18 08:05
@Janiiska píše:
Věk taky na co,člověk koupi dárek,který bude nevhodný a radost je pryč.

Pak kdo je tu povrchní, když ti radost z vánoc pokazí dárek, který se úplně netrefil :lol: jde o myšlenku za věcí a navíc překvapení a možnost, že mně překvapí něco, co by mne ani nenapadlo si pořídit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
@Janiiska píše:

Ovsem to Avlin nepsala. Prisla sis moralne povysene odplivnout na tema „jak jsou vsichni konzumni o Vanocich“?

• Citovat
  • Upravit
7712
@Janiiska píše:
Ale co když tím dárkem nepotěší,protože bude nevhodný?Nebo že něco takového člověk nechce.

Tak vsem rekni, ze darky nedavas a zadne nechces a mas ne? Kdyz nevis, co udela druhym blizkym radost, tak to je pak blbe :roll: ja treba vim, co je potesi, tak nechapu, proc bych jim neco nedala ;) kazdeho volba, jak to na Vanoce ma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.11.18 08:07
@Janiiska píše:
Tu jim můžeš udělat i během roku,ne jenom proto,že jsou vánoce.

Bože, tak si ty Vánoce bojkotuj ne? Tvoje věc. Vánoce jsou odjakživa o tom, že dárkem chceš udělat radost. Ježíšek dostal dárky. Není to o tom, co si můžeš a nemůžeš koupit. Nějaké postoje proč bych měla dělat radost proto, že jsou Vánoce, jsou úplně zcestné. Ale, jsi svobodný člověk, dělej si co chceš, nechceš dávat dárky na Vánoce, nedávej. Ale proč o tom debatovat a hanět to jiným?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová