Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a12 píše:
To bych dala jen vnoucetijak ma vlastni dite tak nema narok
@a12 píše:
Ano
Jestli ona nedělá na sociálce a netahá si práci domů… ![]()
a nemělo by dítě dostávat jen dokud věří v ježíška? pak už to nemá význam ne?
Mně by zajímalo, jestli má zakladatelka na Vánoce ozdobený stromeček a k večeři bramborový salát s kaprem nebo řízkem. Protože když se to vezme kolem a kolem její logikou, tak tohle všechno si může během roku udělat taky, i cukroví může napéct třeba v červenci. Možná je to vlastně úplně mimo nějaké Vánoce držet a slavit, k čemu, že?
![]()
@Markéta80 píše:
a nemělo by dítě dostávat jen dokud věří v ježíška? pak už to nemá význam ne?
Hmmm. Nase 10r. holka veri. Vydrzela dlouho. Levneji by vyslo, kdybych ji poslala na brigadu do vinohradu.
Vanocni kolotoc zde na Em.
.
Vim, vim, ze pracujici nemaji narok na darek.
@Avlin píše:
@Poison Eve @Kukacka123 děkuji za zastaní. A jsem ráda, že jste to správně pochopili. Netuším co má tazatelka za problém chtěla vědět proč si dáváme dárky i dospělí na na Vánoce, Netuším kde je vyčetla, zjistila že to tak není i mimo Vánoční čas
Presne tak…zakladatelka si to proste prikresluje ku svym potrebam
kdyz nechce davat darky, jeji vec…chtela vedet, proc my davame a to jsme ji rekli…a i tak je to spatne
![]()
@Kelsey Nejen, že nemají nárok, ale jsou hluboce k politování, že neumí vyjádřit svou náklonnost nějakým duchaplnějším způsobem.
@Janiiska píše:
Malé děti jsou zaujaty darkama,ne jestli někdo zlobil.
Je vidět, že buď děti nemáš, nebo to je u vás fakt divný co se vztahů týká. Moje dcery zajímá co dostaal tata, máma, teta atd, samozřejmě nachvilku juknou a spokojeně si hrají dál s tím svým.
@ivoun
@Kelsey , nejstarší taky věřil dlouho
a myslím že Vali to těšíní a vše kolem zvládne za oba
, do vánočního kolotoče jsme se přihlásila zase ![]()
@ivoun píše:
Do toho se pocita i materska? Ted nevim co s nejstarsi
Taky jsem na vážkách, manžel je na neschopence.
@medunka23 asi blbá výchova když dítě zajímají jen dárky a nekouká co se děje kolem ![]()
@vokishka píše:
Taky jsem na vážkách, manžel je na neschopence.
příjem má nebo si měl šetřit takže peněz má dost. Navíc je dospělý tak stačí že si sednete vedle sebe ![]()