Vánoce - proč dárky dospělým?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36556
4.11.18 16:59
@arinecka píše:
Kdybys tohle napsala hned v úvodu, tak by to pochopil každý :mrgreen:

Přesně tak.

A netahala tam klišé jako „radost si můžeme dělat celý rok“ a „pro mě je dárek, že se sejdeme“. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 17:04
@Denisa76 píše:
Já jsem to zabalila v moment,když mě bývalá tchýně oznámila,že ty krásný keramický nože dala dceři neb ona je víc využije. Moc mě to mrzelo.

To potom člověka zamrzí.A pak kupující něco s radostí a láskou,když nevím,jestli potesis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
4.11.18 17:06
@Bábrdl píše:
Přesně tak.A netahala tam klišé jako „radost si můžeme dělat celý rok“ a „pro mě je dárek, že se sejdeme“. :jazyk:

Jo, protoze s takovyma lidma asi ani to neni radost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
4.11.18 17:11

No přece proto, že čekáme že pak bude sex aspoň o vánocích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.11.18 17:12
@Janiiska píše:
To potom člověka zamrzí.A pak kupující něco s radostí a láskou,když nevím,jestli potesis.

Já už tedy nekupuju vyřešila jsem si to tenkrát po svém. Jinak pokud jdu ke svým opravdu blízkým beru sebou krabičku cukroví a jako pozornost dávám andílka symbol vánoc. U tebe je to extrém a nekoupila bych jim ani párek v rohlíku. Nekaž si tak krásné období tím,že je někdo nevychovaný a užij si je dle svých představ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.11.18 17:50

@samá práce u nas bude az v dubnu :jazyk: :jazyk: ani na ty vanoce nebude :lol:

• Citovat
  • Upravit
4214
4.11.18 17:51
@Denisa76 píše:
Já už tedy nekupuju vyřešila jsem si to tenkrát po svém. Jinak pokud jdu ke svým opravdu blízkým beru sebou krabičku cukroví a jako pozornost dávám andílka symbol vánoc. U tebe je to extrém a nekoupila bych jim ani párek v rohlíku. Nekaž si tak krásné období tím,že je někdo nevychovaný a užij si je dle svých představ :kytka:

Děkuji :kytka: :) i to potěší krabička cukroví a andílek. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
4.11.18 18:02
@Janiiska píše:
Děkuji :kytka: :) i to potěší krabička cukroví a andílek. :)

Ano přesně tak je to o lidech a jejich hodnotách a postojích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
4.11.18 18:04
@Denisa76 píše:
Já už tedy nekupuju vyřešila jsem si to tenkrát po svém. Jinak pokud jdu ke svým opravdu blízkým beru sebou krabičku cukroví a jako pozornost dávám andílka symbol vánoc. U tebe je to extrém a nekoupila bych jim ani párek v rohlíku. Nekaž si tak krásné období tím,že je někdo nevychovaný a užij si je dle svých představ :kytka:

I krabička cukroví a andílek je „dárek“, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
4.11.18 18:20

Protože je hezký si udělat radost ještě nějakou maličkostí navzájem. Nejsem příznivec nějakých velikých darů pod stromečkem ale trefná drobnost dokáže udělat radost. A nechápu proč by to vylučovalo zároveň radost z přítomnosti a zdraví všech blízkých. Lidi mají tendenci jít z extrému do extrému. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
4.11.18 18:29
@finduska píše:
@samá práce u nas bude az v dubnu :jazyk: :jazyk: ani na ty vanoce nebude :lol:

To jsem praktikoval taky. Jenže to říkala, že když k tomu používám pomlázku, tak že si připadá, že to má za trest. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
4.11.18 18:45
@Janiiska píše:
Předloni jsem taky ráda kupovala s láskou a nadšením jak potesim,za to se mi dostalo jen výraz obdarovaného zklamání bez úsměvu.

Tak je chyba v rodině, což ti tady ale psaly všechny, ono totiž není normální mít rodinu 200 km daleko a vidět se pouze na Vanoce a ještě aby si diktovali darky. Nemůžu se nezeptat, nezakladala jsi tu diskusi už o darkach že švagrová chtěla pouze drahé dary?? Protože tohle mi je povedome.
Jinak pokud třeba rádi čtou, tak u nás se hodně darují knihy,my si na to dost potrpime a pod stromečkem nikdy nechybí. Za mě super dárek, já mám třeba knihy, který bych si ráda přečetla, ale odkladam nákup na jindy a pak jsem nadšená že je mám pod stromečkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 18:49
@medunka23 píše:
Tak je chyba v rodině, což ti tady ale psaly všechny, ono totiž není normální mít rodinu 200 km daleko a vidět se pouze na Vanoce a ještě aby si diktovali darky. Nemůžu se nezeptat, nezakladala jsi tu diskusi už o darkach že švagrová chtěla pouze drahé dary?? Protože tohle mi je povedome.
Jinak pokud třeba rádi čtou, tak u nás se hodně darují knihy,my si na to dost potrpime a pod stromečkem nikdy nechybí. Za mě super dárek, já mám třeba knihy, který bych si ráda přečetla, ale odkladam nákup na jindy a pak jsem nadšená že je mám pod stromečkem.

Ne,tu diskuzi jsem opravdu já nezakládala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 18:50
@medunka23 píše:

Ne,tu diskuzi jsem opravdu já nezakládala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
4.11.18 18:53

@Janiiska ni bylo to tuším o loňských vanocich, nevím, ale to je jedno.
Pokud je to celé o tom, že nejsou spokojení s vyberem dárků, tak bych udělala třeba balíček s pernickama, svíčku a slus, nebo vubec nic.
Mě osobně třeba sprchace k vánocům přijdou šílené, takové..nevím co ti koupit, tak tady máš sprchac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová