Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janiiska - tak víš co? Když už dopředu víš, že se budou ksichtit, daruj za ně nějaké penízky třeba kočičkám a jim dej certifikát o darování. Ať z toho něco má alespoň nevinná tvář..
třeba tady¨:
https://www.darujme.cz/darovat/1200192?…
@medunka23 píše:
@Janiiska ni bylo to tuším o loňských vanocich, nevím, ale to je jedno.
Pokud je to celé o tom, že nejsou spokojení s vyberem dárků, tak bych udělala třeba balíček s pernickama, svíčku a slus, nebo vubec nic.
Mě osobně třeba sprchace k vánocům přijdou šílené, takové..nevím co ti koupit, tak tady máš sprchac
Švagrová perníčky neji a druhý brácha taky ne.Je to těžké.
@Bábrdl píše:
I krabička cukroví a andílek je „dárek“, ne?
Pro mě je anděl symbol vánoc a zvěstovaní narození Ježíše Krista a s dárkem to nemá nic společného tedy mém pohledu.
@Králičice píše:
@Janiiska - tak víš co? Když už dopředu víš, že se budou ksichtit, daruj za ně nějaké penízky třeba kočičkám a jim dej certifikát o darování. Ať z toho něco má alespoň nevinná tvář..
třeba tady¨:
https://www.darujme.cz/darovat/1200192?…
Děkuji,to by bylo rozumnější.
Zkusím to.
@Janiiska píše: Švagrová perníčky neji a druhý brácha taky ne.Je to těžké.
Tak se na ně vyprdni a udělej radost někomu kdo si toho bude vážit. Já každý rok s jednou kartářkou vybíráme penízky na dárky pro děti z dětských domovů a je to úžasný. Jak se říká,když chceš být šťastná tak udělej někoho šťastného a fáákt to funguje a doporučuji ![]()
@Denisa76 píše:
Pro mě je anděl symbol vánoc a zvěstovaní narození Ježíše Krista a s dárkem to nemá nic společného tedy mém pohledu.
A pro mě je pytlík kávy a domácí perníčky symbolem pohody. Ale nebojím se říct, že je to dárek ![]()
@Janiiska no a nebo každé Vanoce běží spot tuším na člověka v tisni, dostanou dárkovy certifikát a děti budoz naockovane. Pokud se budou ksichtit, ty budes mít aspoň dobrý pocit, že jsi nevyhodila peníze oknem
@Janiiska
možná ti začínám rozumnět - obdarovávat by se měli jen ti, kteří o to stojí ![]()
@Králičice píše:
@Janiiskamožná ti začínám rozumnět - obdarovávat by se měli jen ti, kteří o to stojí
Ano,protože něco koupíš s láskou,radosti a ještě se tváří,že si jim koupila vůbec tuhle vec.
![]()
@Janiiska píše:
Děkuji,to by bylo rozumnější.Zkusím to.
@Janiiska tak tebe by potěšilo cukroví a andílek, ale když jsem psala o vyráběných dárcích v rodině tak to bylo špatně???
Po pozdějším příspěvku celkem chápu tvůj přístup, ovšem dalo se to napsat asi i jinak než v úvodním příspěvku. Také máme v rodině " luxusní rodinu" - jsou to vzdálenější příbuzní od manžela, které se člověk moc nezavděčí. Ta mi ovšem potěšení z Vánoc a tu radost ostatních z dárečků zkazit nemůže. Pokud oni si chtějí kazit Vánoce tím, že dostali svíčku, a víno a ne dar za tisíce je to jejich boj.
Edit: oprava překlepu ![]()
@a12 - v tu chvíli ale může říct - rozebírala jsem s tebou, co bys chtěl.. Ale nedohodli jsme se a tak jsem tvým jménem udělala dobrý skutek a věř mi, že alespoň někdo má teď radost..
@Avlin píše:
@Janiiska tak tebe by potěšilo cukroví a andílek, ale když jsem psala o vyráběných dárcích v rodině tak to bylo špatně???Po pozdějším příspěvku celkem chápu tvůj přístup, ovšem dalo se to napsat asi i jinak než v úvodním příspěvku. Také máme v rodině " luxusní rodinu" - jsou to vzdálenější příbuzní od manžela, které se člověk moc nezavděčí. Ta mi ovšem potěšení z Vánoc a tu radost ostatních z dárečků zkazit nemůže. Pokud oni si chtějí kazit Vánoce tím, že dostali svíčku, a víno a ne dar za tisíce je to jejich boj.
Edit: oprava překlepu
Moc to žereš
![]()
@Králičice píše:
@a12 - v tu chvíli ale může říct - rozebírala jsem s tebou, co bys chtěl.. Ale nedohodli jsme se a tak jsem tvým jménem udělala dobrý skutek a věř mi, že alespoň někdo má teď radost..
Tak ono i jako recese dobrý
kazdopadne bych chtela videt jejich obliceje ![]()
@terinka4444 píše:
@Kelsey a který prosím tě? Já dám klidně pár tisíc, protože já chci ozdobit strom na začátku prosince, ale to mi nevydrží žádný živý pak do Vánoc. Jenže jsem nenarazila na hezký umělý. A ještě se trochu bojím, že vyhodím spoustu peněz za umělý a pak budu smutná, že nemám živýale zase takhle ho zdobíme až kolem 15. aby prostě vydržel a to je málo času se stromkem
loni jsem přestala topit v obýváku, mrzla jsem, neodstranila špičku, rosila a stejně ten stromek schnul před očima
My máme nějaký drahý umělý stromek za cca 5 tis. a ten má na konci větví „živě vypadající jehličky“
Zkusím najít odkaz
Máme ho 4rokem a paráda, fakt je krásný a vypadá jako živý
Jen nevoní, ale to vyřeší pár větviček ve váze ![]()