Vánoce - proč dárky dospělým?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2574
4.11.18 15:26

my si s rodinou dárky nedáváme.Pro každého z nás to bylo stresující a vždy jsou v rodině děti,takže se kupují dárky jen jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22236
4.11.18 15:27
@Kelsey píše:
Cela rodina jsou nafoukanci nevdecni? Vsichni maji nosanek hore? Tomu se ani nechce verit.

Ale prd, oni mají přece vyborne vztahy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
finduska
4.11.18 15:29

@Janiiska no a kdyz tedy se schazite jednou za cas,nemáš vytipovano co pijou?jedi? Treba u me kazdy vi,ze vino a cokolada je moje.takze v darkovych kosich vzdycky najdu výbavu pro notorika a na tloustku :lol: :lol: :lol: manzel zase sbira lahve slivovice a whiskey :P :P ale fakt je ,že minimalne na pul roku mame vystaráno pri návštěvách apod.chlastu je dost.Pak tam samozrejme v kosi nechybi sprchac damsky i pansky,vsak na vanoce uz dost pachnem :lol: preci jen nam vybava dojde tak v cervnu a pak se pul roku modlime at jsou uz vanoce. :lol: :lol: ale proste i kdyz vime co dostaneme mame radost.hodi se to. Svagrovcum zase k tomu pribalujem olivy v plechovce a poradnou sisku salamu at jen nechlastaji a taky se naze.ou :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
461
4.11.18 15:30

Dceři je 24, sama bude brzy maminkou, a když jsem jí řekla, že mám jako každoročně pro ni adventní kalendář, byla moc ráda, že naše vánoční zvyky pořád dodržuju :) Pod stromeček dostane drobnůstku pro radost a věci pro miminko, které by si sama nekoupila, ale určitě ji potěší.
Tak a teď napjatě očekávám dárek od zakladatelky v podobě práskance adminům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
558
4.11.18 15:32

Chápu, že lidem, kterým se člověk nezavděčí, se dárky ani kupovat nechce. Ale takoví si ani nedokážou užít tu pravou vánoční atmosféru, blízkost rodiny. Znám takové z vlastní zkušenosti. Pak chápu, že je vlastně lepší nic nekupovat. Ale všichni naštěstí nejsou takoví. Nebo máš, zakladatelko, tolik špatných zkušeností?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
4.11.18 15:32

Dáváme si dárky. I dospělí. Protože je to hezké. Je to tradice. :) Během roku to vychytám, co by mí blízcí chtěli, potřebovali.

• Citovat
  • Upravit
1069
4.11.18 15:38
@Kelsey píše:
Cela rodina jsou nafoukanci nevdecni? Vsichni maji nosanek hore? Tomu se ani nechce verit.

Spíše ona je mimo :roll: a že neví/nechce co koupit,tomu se ani nedivím. Mě by se taky špatně kupovala lidem o kterých bych nic nevěděla, celý rok jsem na ně kaslala a nebavila se s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
4.11.18 15:41
@anonymnianonym píše:
my si s rodinou dárky nedáváme.Pro každého z nás to bylo stresující a vždy jsou v rodině děti,takže se kupují dárky jen jim.

Zakladatelko, to je ono, vid?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.11.18 15:45
@ivoun píše:
Zakladatelko, to je ono, vid?

Tu urcite hlasit nebude :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
4.11.18 15:47

@Kelsey abychom se nedivili (my vsichni :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
4.11.18 15:56
@Janiiska píše:
Takže dámy.Pred chvílí jsem se bavila s rodinou.
Dárky,které jsem si tipla,že bych jim koupila,nepoužívají.
Brala jsem to podle sebe.
Kosmetika kterou používám já,švagrová nepoužívá.Ani žádnou značku z jmenovaných.Bratrovi když jsem řekla co bych koupila,taky bych se netrefila.
Druhýmu bratrovi bych se taky netrefila do značky a vkusu.
Takže bylo na místě říct co kdo používá a dle toho se zařídit.A nejsou to zrovna nejlevnější veci,levnějšími se člověk nezavdeci.
A teď babo raď. :think:

Kdybys vynechala ty povýšenecký duchaplný kecy o radostech během roku (už vidím, jak během roku jim kupuješ dárky, když na Vánoce najednou nevíš, co komu nadělit) a napsala rovnou, že tvoje rodina je skupina nafoukaných snobů, a proto dárky kupuješ jen dětem, určitě bys sklidila spíše pochopení. Ono je to tak vždycky - když se vynechá ta trapná omáčka, skutečnost je úplně jiná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 16:14
@arinecka píše:
A oni mají všichni nějak brutálně vyhrazený vkus že by je fakt nepotěšilo nic z toho co bys jim koupila? Švagrová jak na potvoru nepoužívá značku jako ty ani jinou jmenovanou, bratrovi by ses taky do vkusu netrefila? No, to je pak težký. Tak je to pak o domluvě aby každý dostal co chce a nebyl zklamaný. To přece nemusí stát tisíce :nevim: Tak si každý napište ježíškovi a pak to bude ok :mrgreen:

Je tu úplně přesně jak píšeš.Znacku už vím,kterou používá,ale jsou to drahé produkty.Druhy bratr je extra vaga a ten první si taky frčí na luxusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4262
4.11.18 16:16

@Janiiska holka zlata, nemas to jednoduchy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
4.11.18 16:19
@anonymnianonym píše:
my si s rodinou dárky nedáváme.Pro každého z nás to bylo stresující a vždy jsou v rodině děti,takže se kupují dárky jen jim.

Vím o čem píšeš :) chápu tě. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33375
4.11.18 16:26
@Janiiska píše:
Je tu úplně přesně jak píšeš.Znacku už vím,kterou používá,ale jsou to drahé produkty.Druhy bratr je extra vaga a ten první si taky frčí na luxusu.

To je pak těžký no :nevim: Takže pokud jsou na tom tak že buď musí být dárek luxusní a tobě to finance nedovolují tak bych to udělala taky pro dospělé bez dárků, jinak by to asi nešlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová